AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Konačno jedna dobra i zaslužena pobjeda u situaciji gdje ni nismo bili favoriti na papiru.
Definitivno treba forsirati ovu formaciju, još samo kad bi se doveo veznjak umjesto Kessija.
Definitivno treba forsirati ovu formaciju, još samo kad bi se doveo veznjak umjesto Kessija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo i Ismael opet odlični, kao i gotovo svaki meč u kojrm su igrali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Samu po meni ipak igrač utakmice jer je u oba pravca igrao dobro, iako su tu užem krugu Ibra, Theo, Leao, Naser, pa i stoperi.
Dobro da se ova formacija desila pred sami početak merkata da bi se doveli odgovarajući igrači, treba pojačati bar vezu, da možemo ući u neku ozbiljniju utrku za top 4. Koliko god bilo teško i možda nemoguće, treba pokušati, već smo na deset bodova zaostatka i imaju čitavu polusezonu pred sobom.
Volio bih da malo ipak štedi Ibru, pitanje do kad će moći u ovom ritmu igrati po 90 minuta. Čak i u ovim godinama prebitan igrač, ne bi valjalo da navuče neku povredu.
Dobro da se ova formacija desila pred sami početak merkata da bi se doveli odgovarajući igrači, treba pojačati bar vezu, da možemo ući u neku ozbiljniju utrku za top 4. Koliko god bilo teško i možda nemoguće, treba pokušati, već smo na deset bodova zaostatka i imaju čitavu polusezonu pred sobom.
Volio bih da malo ipak štedi Ibru, pitanje do kad će moći u ovom ritmu igrati po 90 minuta. Čak i u ovim godinama prebitan igrač, ne bi valjalo da navuče neku povredu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bilo je ovdje forumasa koji su govorili pre star vaki naki, jednostavno tata fudbala, pa digao je tim za 30 posto, po meni dovesti igraca poput iska i opleti....
Napokon sam imao osjecaj onaj stari da cemo pobjediti bez trzavica, opusteno , samo bitno kojom razlikom, pocinjem vjerovati u bolji Milan....
Napokon sam imao osjecaj onaj stari da cemo pobjediti bez trzavica, opusteno , samo bitno kojom razlikom, pocinjem vjerovati u bolji Milan....
- Beduin
- Kontakt:
Treba pohvaliti i Samua, ginuo je 90 minuta u oba pravca, dijelio lopte.
Kessia pod hitno prodati ili pokusati zamijeniti za npr. Nevesa i dati koliko para traze.
Napokon danas utakmica kako treba, da se nadas pobjedi.
Kessia pod hitno prodati ili pokusati zamijeniti za npr. Nevesa i dati koliko para traze.
Napokon danas utakmica kako treba, da se nadas pobjedi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Begovic zvanicno u Milanu, još Omeragića da dovedu i 4 bosanca u ekipi 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tutankamon1905
- Kontakt:
Brao ac mailand. Mislim tuzno je da se mora pohvalit pobjeda protiv kaljarija sto bi trebala bit svakodnevnica, al sta je tu je..takodjer promjena formacije pun pogodak, a cisto sumnjam da je to odluka piolija..prije da je ibraga inzistiro na tome
Kakvi smo bili, al' iskreno? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
Rano je izvlačiti neke zaključke (a i nije) ali vidi se razlika u davanju 2 gola i trećeg iz ofsajda iz dodavanja sa strana prema dvojici napadača nego kad dvojica nesposobnjakovića Susa i Hakana prema Piateku koji je sam protiv 2 ili čak i 3 protivnika.
Tačno se opet pokazuje da onih navedenih 6 igrača koje navodno neće dirati i jesu najbolje što imamo. Donnarumma, Hernandez, Romagnoli, Bennacer, Leao i Zlatan je fina osnova ali neka brzo završe ovo oko Kjaera i možda Begovića pa neka se okrenu puno važnijim problemima. Svi mi znamo koji su to problemi samo se nadam da i rukovodstvo to isto zna.
Tačno se opet pokazuje da onih navedenih 6 igrača koje navodno neće dirati i jesu najbolje što imamo. Donnarumma, Hernandez, Romagnoli, Bennacer, Leao i Zlatan je fina osnova ali neka brzo završe ovo oko Kjaera i možda Begovića pa neka se okrenu puno važnijim problemima. Svi mi znamo koji su to problemi samo se nadam da i rukovodstvo to isto zna.
Pogledaj nekad utakmicu lažni fanu, pa ćeš znati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gledat ću ih protiv Intera, ne pada mi na pamet da mi yebu živce protiv ovih levata više
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako još jednu ovakvu odigrate Rope i romagnoli ce reci da je kriza iza i da je top 4 realan.
P.S. Nisam gledao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma evo Rope gore već piše da se može zaganjati top 4, lik je promijenio mišljenje jedno 25 puta u toku sezone
Pa jel prekretnica il nije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja hoću PRIVIDNU borbu za top 4 do zadnjeg kola, da imam radi čega pratiti sezonu. 
Da vjerujem u to, ne vjerujem, stojim pri tome da se previše prilika prokockalo i da je sad najvjerovatnije kasno. Ali ne bih da se u januaru dižu ruke i spuštaju gaće, bez da se pokuša nešto uraditi... pojačajte ekipu, borite se do kraja, pa šta bude.
Da vjerujem u to, ne vjerujem, stojim pri tome da se previše prilika prokockalo i da je sad najvjerovatnije kasno. Ali ne bih da se u januaru dižu ruke i spuštaju gaće, bez da se pokuša nešto uraditi... pojačajte ekipu, borite se do kraja, pa šta bude.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Slijede tri relativno lakse utakmice i tu ako se uspije odigrat da valja, onda rezime pravit koliko se moze. Ako bude neuspjesno onda to znaci da je sezona definitivno propala.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako niko od ovih mentola u upravi Milana nije ni pomislio da proba angažovati Inzaghija.. Sa lošijim kadrom pravi mega posao u Laziu. Napravio je jednu kompaktnu ekipu, u kojoj postoji ukupno 4 igrača koji odskaču kvalitetom. Ostalo su većinom veterani i tehnički višak iz boljih ekipa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa navodno se pisalo o tome da su ga pokušavali nagovoriti da predje kod nas, al bez uspjeha. Sta čovjek radi sa prosječnom ekipom.
Il Club più titolato al mondo!
Mislim da se konačno ostvaruje ono što se ovdje pisalo o dolasku Zlatana u ACM. Donosi pobjednički mentalitet, ima autoritet kod trenera i sudija, konačno imamo napadača koji može na kvalitet da donese pobjedu, napadač koji zna napraviti sebi priliku i dati go iz polu šanse. Ne treba očekivati da on sada igra svaku utakmicu 90 minuta, niti da će dati 20-30 golova po sezoni, ali radi puno drugi korisnih stvari za ekipu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.