Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Potvrdjujes da si obicni primitivac.Wandelanoite je napisao/la: ↑10 jan 2020, 18:51Busquets poslije Xavija i Inieste u Spaniji - ispadanje u grupi SP 2014, ispadanje od smijesnd Rusije na EP.Rodju je napisao/la: ↑10 jan 2020, 17:22
Samo da te podsjetim.
Buskets je i danas clan prve ekipe spanske reprezentacije. Bio je to kod svih njihovih selektora od odlaska Del Bosque-ea, kome se ti kao veliki strucnjak smijes. Ti si eto veci znalac od svih trenera FCB i spanske reprezentacije.
I tebe kao i "romaria" treba hitno kooptirati u strucni stab FCB. Takvu peticiju za vas dvojicu cu odmah podrzati.
Pod hitno morate u Gaudijev grad.
Poredis FCB i LFC. Pa to je smijesno.
Koje titule je to osvojio Liverpool u zadnjih 10 godina, kad ga vec stavljas u rang Barce zadnjih 10 godina?
Real i FCB sam po titulama u proteklom desetljecu vec davno na ovom Forumu poredio.
Ne da mi se jos jednom. Odnos titula je bio 2:1 za FCB, ako se dobro sjecam.
Solidni rezultati,.......hahaha, da mi je sad opet da ponove i u sljedecih 10 godina tako "solidne" rezultate. Odmah potpisem.
100x sam si rekao, necu vise citati ovaj Forum, a tek da bi komentirao i uvijek me ovakve budalastine "upale", pa moram odgovoriti.
Busquets poslije Xavija i Inieste u Barceloni - 0 LP, bruka za brukom i ispadanja.
Naravno da se smijem vama idiotima i bezmozgasima koji ne mogu i ne znaju prepoznati cinjenice koje su jasne svakom ko realno sagleda situaciju. Koji klub bi to danas uzeo i Busquetsa i jos ga stavio u prvih 11?
garant je negdje zaštek´o kompromitirajući snimak čistačice i predsjednika, pa ih ucjenjujeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 11:54Ma nema od ovoga ništa. Nakon Atletica svi mu, od čistačice do predsjednika, pružili apsolutnu podršku.
Nema šanse da mu uruče otkaz.
Evander je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:32Dovesti Xavia u ovakvoj situaciji, mozes dobiti samo da ga izgubis dugorocno. Ne moze on biti trener ovim igracima, jer je igrao sa njima. Xavi kao trener zasluzuje bolji pocetak u klubu. Po meni, on treba biti dugorocno rjesenje, ne vatrogasac.
Ova sadasnja svlacionioca, gdje se par igraca za sve pita i radi sta im je volja, pojela bi ga. Ne postoji niti jedan trener na svijetu koji moze Messiu, Pikeu, Busketcu, Suarezu naredi sta i kako da rade, koju poziciju da igraju i kad da igraju, a kad da odmaraju.
Za sad, naci neko prijelazno rjesenje i na Xaviev red cekati 2,5 godine i onda mu dati ovlasti da ocisti svlacionicu i uspostavi autoritet, kao sto je i Guardiola uradio kad je dosao. Ako Xavi sad dodje, proci ce slicno kao i Enrike.
Mislim da i Xavi slicno razmislja, zato svo vrijeme i govori da jos nije trenutak i da ce sacekati.
Dugoročno rješenja danas znači rješenja na 4 ili maksimalno 5 godina. Sve preko vodi ka propasti. Čist primjer Pockettina. 2014. preuzeo, 2019. imao vrhunac ono finale LP, a već par mjeseci kasnije otkaz. Pad je počeo još u 5. sezoni, a samo se nastavio u ovoj. Simeone u Atleticu isto tako stagnira i ne može ništa novo da donese. Igra toksična, rezultati tu i tamo.
Namjerno izostavčjas glavnu pizdu i glavnog lika u klubu, predvodinika citavog klana?Wandelanoite je napisao/la: ↑11 jan 2020, 15:40Cuj Xavi ne smije nista pizdama poput Piquea, Busquetsa, Suareza
Znamo svi sta se desilo 2015te na Anoeti kada je Xavito yebao majku upravo ti istim pizdama na celu sa Messijem i odrzao im govor.
Xavi mora doci odmah osloboditi ga pritiska totalno i dat mu ovu polusezonu na uigravanje. Imat ce jakih utakmica i moci ce istestirati ekipu.
Ja bi mu samo dodao Puyola kao prvog asistenta i dao mu odrijesene ruke sto se tice samaranja Albe i takvih poput Albe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.