AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I meni je zbog Asmira, svakako nece braniti
mozda nekad u kupu, ali ako dodje moze reci da je imao odlicnu karijeru, bio golman u Chelsea i Milanu
Bilo bi super da Beg dodje. Onalo drago bi mi bilo nas je covjek heh
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Pa njega i Plizarija, jeftinija opcija od Reine i Donarume starijeg, a nista losije. Mada, sve su to medijska naprdjavanja.
S msterijalne strane smo rastereceniji ako ode Caldara i Reina, a dodje Kjaer i Begovic. Ali...
S msterijalne strane smo rastereceniji ako ode Caldara i Reina, a dodje Kjaer i Begovic. Ali...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Begović 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- LegendKiller
- Kontakt:
Valjda danas sa 442 (bez obzira koja varijanta u sredini) bude bolje nego do sada. Nadamo se da će dvojac Ibra-Leao biti pno opasniji za protivnički gol od dosadašnjeg tojca u vrhu napada. Vezni red Hakan, Benaser, Paketa, Kesi/Krunić, desni bek Conti ostalo kao i do sada.
I naravno Suso klupa, može ući ako budemo derali sa 3 i više razlike.
I naravno Suso klupa, može ući ako budemo derali sa 3 i više razlike.
- muha milanez
- Kontakt:
Fino izgleda postava danas osim Hakana lijevo, Castilleho je na desnoj strani. Iza njih Bennaser i Kessie. Napad Leao i Ibra. Odbrana standardno, Calabria desni bek. Teska utakmica, bas teska..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Opet isto sran.je. Makar da je još turčina izbacio.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovo izgeda samo na papiru 442, a na terenu će biti 433, odakle je samo Samua izvukao, jednu ublehu na klupu Susa a drugu ublehu na teren Samua. U odbrani ne postoje a na terenu samo jednu nogu koriste. Samu će igrati krilog napadača Ibra špic a Leao ponovo lijevo na krilu. Nastavlja debil Pioli sa ovom kretenskom formacijom. Još Mr. Centaršut na desnom beku.
- Fantasista
- Kontakt:
Ma da, opet je to isto, Hakan je na CM
- Beduin
- Kontakt:
Tp sam i ja odmah pomislio, isti qurac samo sto su krila promijenjena, a Hakan umjesto Bone na LCM.
A slag na tortu je muha bez glave zv. Calabria.
ocekujem crveni karton od Musake ili Calabrie, jer tesko bez crvenog da ce njih dvojica zajedno na terenu odigrati 2 tekme.
A slag na tortu je muha bez glave zv. Calabria.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Zašto imam feeling da će Simeone i Rađa da ih rašteluju 
Jest ovo 442 i na terenu, samo da ne bude šuplje na sredini.
Leao će morati trčati za dvojicu jer Ibra samo šeta.
Leao će morati trčati za dvojicu jer Ibra samo šeta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Yebo vas onaj ko vas sastavi.
Kad čovjek vidi njihovo kretanje pomislio bi da nisu zajedno nijedan trening odradili
Il Club più titolato al mondo!
Evo utakmice dolaze i prolaze, a mi akcije ne mozemo sastaviti niti srvoriti neku priliku za gol.
Ja imam osjecaj da igraju do sutra da mi gola ne bi dali, Boze ti sacuvaj sto mi ovo treba svaki vikend da se patim i izgubim 2 sata svog slobodnog vremena
Ja imam osjecaj da igraju do sutra da mi gola ne bi dali, Boze ti sacuvaj sto mi ovo treba svaki vikend da se patim i izgubim 2 sata svog slobodnog vremena
Taman sam htio pohvaliti Kessija kako dobro izgleda kao defanzivni vezni, ali čim krene naprijed nešto uprska i pokvari utisak. 
Igra u prvih dvadesetak minuta je bila da sebi oči iskopaš od muke, ali ovo kasnije je ok. Ni ne očekujem više s obzirom na protivnika, generalno su bolji od nas u svakom smislu ove sezone.
Ovo bi sa Paquetom još brže i ljepše izgledalo, ali boga ti pitaj što ne igra, ne bi me previše začudilo ni da je na pragu transfera.
Igra u prvih dvadesetak minuta je bila da sebi oči iskopaš od muke, ali ovo kasnije je ok. Ni ne očekujem više s obzirom na protivnika, generalno su bolji od nas u svakom smislu ove sezone.
Ovo bi sa Paquetom još brže i ljepše izgledalo, ali boga ti pitaj što ne igra, ne bi me previše začudilo ni da je na pragu transfera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- nextterrain
- Kontakt:
Ma stvarno ne mogu vjerovat koliko je to glup igrac. Ima sve atletske predispozicije ali tehniku i pamet nema.
Inace su Cagliari zatvorili, ali i dalje je igra bezidejna, ne pamtim kad su dali gol iz neke smislene akcije.
Svakim dodirom se primjeti kako je Ibrahimovic klasa
- Beduin
- Kontakt:
Tamam napravis neke promjene u timu, a onda se ukaze Kessie da se pokenja na sve. Cak i Hakan lici na nesto u poredjenju sa dosadasnjim igrama, ali dobro bi dosao ovdje Rebic, da se proba jos sa vise trke slomiti protivnik.
Protok lopte brzi nego ranije, ide se ka golu, ali daleko je ovo od neceg ozbiljnog. Srce me zaboli kad gledam ozbiljne bekove i onda gledam Calabriu, a o veznim igracima da ne govorim.
Mozda odmah Paquetu ili Krunica umjesto Kessia i Rebica umjesto Hakana.
Protok lopte brzi nego ranije, ide se ka golu, ali daleko je ovo od neceg ozbiljnog. Srce me zaboli kad gledam ozbiljne bekove i onda gledam Calabriu, a o veznim igracima da ne govorim.
Mozda odmah Paquetu ili Krunica umjesto Kessia i Rebica umjesto Hakana.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.