FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ReX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ReX » 11 jan 2020, 02:24

Xavi ljubaviii :mrgreen: :ljepota: :ljepota:
@igrajlopte 🐦

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 11 jan 2020, 08:58

Wandelanoite je napisao/la:
10 jan 2020, 18:51
Rodju je napisao/la:
10 jan 2020, 17:22

Samo da te podsjetim.
Buskets je i danas clan prve ekipe spanske reprezentacije. Bio je to kod svih njihovih selektora od odlaska Del Bosque-ea, kome se ti kao veliki strucnjak smijes. Ti si eto veci znalac od svih trenera FCB i spanske reprezentacije.
I tebe kao i "romaria" treba hitno kooptirati u strucni stab FCB. Takvu peticiju za vas dvojicu cu odmah podrzati.
Pod hitno morate u Gaudijev grad.
Poredis FCB i LFC. Pa to je smijesno.
Koje titule je to osvojio Liverpool u zadnjih 10 godina, kad ga vec stavljas u rang Barce zadnjih 10 godina?
Real i FCB sam po titulama u proteklom desetljecu vec davno na ovom Forumu poredio.
Ne da mi se jos jednom. Odnos titula je bio 2:1 za FCB, ako se dobro sjecam.
Solidni rezultati,.......hahaha, da mi je sad opet da ponove i u sljedecih 10 godina tako "solidne" rezultate. Odmah potpisem.
100x sam si rekao, necu vise citati ovaj Forum, a tek da bi komentirao i uvijek me ovakve budalastine "upale", pa moram odgovoriti.
Busquets poslije Xavija i Inieste u Spaniji - ispadanje u grupi SP 2014, ispadanje od smijesnd Rusije na EP.

Busquets poslije Xavija i Inieste u Barceloni - 0 LP, bruka za brukom i ispadanja.

Naravno da se smijem vama idiotima i bezmozgasima koji ne mogu i ne znaju prepoznati cinjenice koje su jasne svakom ko realno sagleda situaciju. Koji klub bi to danas uzeo i Busquetsa i jos ga stavio u prvih 11?
Potvrdjujes da si obicni primitivac.
Naravno od mene imas tarabu.
###################

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 11 jan 2020, 10:24

Vjerovatno je jos rano za Xavija ali istog trenutka bi ga potpisao, samo da ubleha ode.Daj bilo kakvu promjenu, levatina mora dobiti otkaz.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jan 2020, 10:24

Najveca glupost bi bila sad dovoditi Xavia. Samo bi ga potrosili i nakon pola godine tjerali sa klupe. On trener Barcelone treba postati tek onda kad u ekipi ne budu vise bili Pike, Messi, Busketc...
Barcelonin trenutni problem je puno dublji od promjene trenera. Valjda je to vidljivo ako se pogleda sve unazad 5,6 godina. Istrpiti jos 2,3 godine trenutnu ekipu, postaviti nekog treceg trenera, pa sta bude bude, a nece biti nista spektakularno.
Tek nakon toga, dati Xaviu da vodi neke nove igrace i da pravi tim.

Moje predvidjanje. Valverde ostaje do kraja sezone. Mijenja ga Kuman. Xavi dolazi nakon novih izbora za predsjednika.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 jan 2020, 11:50

Najveca glupost :rol:

Jok, pametan potez je ostaviti Valverdea za kojeg znas da moze ligu uzeti samo ukoliko Real napravi more kikseva, a LP si vec halalio.

Strasno sta ljudi pisu strasno.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 jan 2020, 11:54

Ma nema od ovoga ništa. Nakon Atletica svi mu, od čistačice do predsjednika, pružili apsolutnu podršku.
Nema šanse da mu uruče otkaz.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 jan 2020, 12:01

enobarca je napisao/la:
11 jan 2020, 10:24
Daj bilo kakvu promjenu
Najbitnije.

Xavi ili neko treci, nebitno...samo se nesto mora promjeniti.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 11 jan 2020, 13:02

BoixosNois1899 je napisao/la:
11 jan 2020, 11:54
Ma nema od ovoga ništa. Nakon Atletica svi mu, od čistačice do predsjednika, pružili apsolutnu podršku.
Nema šanse da mu uruče otkaz.
garant je negdje zaštek´o kompromitirajući snimak čistačice i predsjednika, pa ih ucjenjuje

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jan 2020, 14:32

Dovesti Xavia u ovakvoj situaciji, mozes dobiti samo da ga izgubis dugorocno. Ne moze on biti trener ovim igracima, jer je igrao sa njima. Xavi kao trener zasluzuje bolji pocetak u klubu. Po meni, on treba biti dugorocno rjesenje, ne vatrogasac.
Ova sadasnja svlacionioca, gdje se par igraca za sve pita i radi sta im je volja, pojela bi ga. Ne postoji niti jedan trener na svijetu koji moze Messiu, Pikeu, Busketcu, Suarezu naredi sta i kako da rade, koju poziciju da igraju i kad da igraju, a kad da odmaraju.
Za sad, naci neko prijelazno rjesenje i na Xaviev red cekati 2,5 godine i onda mu dati ovlasti da ocisti svlacionicu i uspostavi autoritet, kao sto je i Guardiola uradio kad je dosao. Ako Xavi sad dodje, proci ce slicno kao i Enrike.
Mislim da i Xavi slicno razmislja, zato svo vrijeme i govori da jos nije trenutak i da ce sacekati.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 jan 2020, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jan 2020, 14:43

Suarez out 4-6 sedmica.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 jan 2020, 14:50

Nisam za Xavija, jos je rano, ali daj fkt bilo koju promjenu, ja mislim da s ovim igracima ne moze gore nego sad. Pa covjece sve zive zelje su mu ispunili, jos htio Neymara covjek i opet ne ide.

Samo budala moze misliti da ce biti bolje sa bilo kojim pojacanjem ako ova neznalica ostane na klupi. Covjek igrace ne zna stavit na prirodnu poziciju, ned'o Bog da je trenirao Brazil iz 2006 pao bi u nesvijest od kombinacija.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jan 2020, 15:05

Evander je napisao/la:
11 jan 2020, 14:32
Dovesti Xavia u ovakvoj situaciji, mozes dobiti samo da ga izgubis dugorocno. Ne moze on biti trener ovim igracima, jer je igrao sa njima. Xavi kao trener zasluzuje bolji pocetak u klubu. Po meni, on treba biti dugorocno rjesenje, ne vatrogasac.
Ova sadasnja svlacionioca, gdje se par igraca za sve pita i radi sta im je volja, pojela bi ga. Ne postoji niti jedan trener na svijetu koji moze Messiu, Pikeu, Busketcu, Suarezu naredi sta i kako da rade, koju poziciju da igraju i kad da igraju, a kad da odmaraju.
Za sad, naci neko prijelazno rjesenje i na Xaviev red cekati 2,5 godine i onda mu dati ovlasti da ocisti svlacionicu i uspostavi autoritet, kao sto je i Guardiola uradio kad je dosao. Ako Xavi sad dodje, proci ce slicno kao i Enrike.
Mislim da i Xavi slicno razmislja, zato svo vrijeme i govori da jos nije trenutak i da ce sacekati.

Upravo suprotno, ovu grupu igraca tj starosjedioce od kojin sve zavisi moze uspjesno vodititi jedino xavi i niko drugi, on je jedini koji ih moze uozbiljiti i motivisati, a to je najbitnije

Kod nas je pitanje motiva bitnije od svih drugih aspekata trenerkog posla, jedino xavi moze motivisati mesija i co da se ne zahebavaju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 jan 2020, 15:40

Cuj Xavi ne smije nista pizdama poput Piquea, Busquetsa, Suareza :rol:

Znamo svi sta se desilo 2015te na Anoeti kada je Xavito yebao majku upravo ti istim pizdama na celu sa Messijem i odrzao im govor.

Xavi mora doci odmah osloboditi ga pritiska totalno i dat mu ovu polusezonu na uigravanje. Imat ce jakih utakmica i moci ce istestirati ekipu.

Ja bi mu samo dodao Puyola kao prvog asistenta i dao mu odrijesene ruke sto se tice samaranja Albe i takvih poput Albe.
MES QUE UN CLUB!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 jan 2020, 15:42

Ma ne vjerujem ja da Xavi može biti bolji trener od Valverdea

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 jan 2020, 16:49

Xaviju ponuđen ugovor na dvije godine.
MES QUE UN CLUB!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 11 jan 2020, 17:34

Nek dođe sad Xavi, i da ne uzme nijedan trofej, ne bi mu niko zamjerio.

Od ljeta probati neku "novu" Barselonu, željnu krvi, takoreći !!!
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 jan 2020, 17:48

Evander je napisao/la:
11 jan 2020, 14:32
Dugoročno rješenja danas znači rješenja na 4 ili maksimalno 5 godina. Sve preko vodi ka propasti. Čist primjer Pockettina. 2014. preuzeo, 2019. imao vrhunac ono finale LP, a već par mjeseci kasnije otkaz. Pad je počeo još u 5. sezoni, a samo se nastavio u ovoj. Simeone u Atleticu isto tako stagnira i ne može ništa novo da donese. Igra toksična, rezultati tu i tamo.

Pepu u City-ju također 4. sezona i vjerovatno i posljednja. Pad je osjetan.

Zidane je došao kao vatrogasac, pa uzeo 3 LP.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 jan 2020, 17:52

Muhammad Ghulam Al Balushi (sportski direktor Al-Sadda): "Da, Xavi i Barcelona trenutno pregovaraju oko njegovog povratka. Mi mu želimo sreću gdje god da pođe."
MES QUE UN CLUB!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jan 2020, 18:00

Wandelanoite je napisao/la:
11 jan 2020, 15:40
Cuj Xavi ne smije nista pizdama poput Piquea, Busquetsa, Suareza :rol:

Znamo svi sta se desilo 2015te na Anoeti kada je Xavito yebao majku upravo ti istim pizdama na celu sa Messijem i odrzao im govor.

Xavi mora doci odmah osloboditi ga pritiska totalno i dat mu ovu polusezonu na uigravanje. Imat ce jakih utakmica i moci ce istestirati ekipu.

Ja bi mu samo dodao Puyola kao prvog asistenta i dao mu odrijesene ruke sto se tice samaranja Albe i takvih poput Albe.
Namjerno izostavčjas glavnu pizdu i glavnog lika u klubu, predvodinika citavog klana?

Xavi ni kao igrac nije bio neki mangup, nego fini tihi momak. Nije on vodja kao Puyol sto je bio.
Dovedu li ga prerano, citirat cu ti ovaj post. POJET CE GA SVLACIONICA!!!

Xavi treba biti trener Barclone, ali sa nekim drugim igracima, jednog dana.
Ovako, za manje od godinu dana prvi ti ces mu psovati i govoriti da je ubleha koja gura Roberta, Albu, Busketca i slicno....

Enrike je 10 puta veci mangup od Xavia, pa nije mogao nista klanu.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 11 jan 2020, 18:10

Xavi je upravo suprotno bio.
Mangup na terenu , mangup u svlacionici.
Njegov pristup i nacin shvatanja fudbala je Guardiolin sablon , Xavi dakako mora biti taj.

Dosta toga sam procitao o Xaviju,nacinu na koji je bio apsolutni lider na terenu i van njega.On je bio jedinstvo Barce ,spona Guardiole i ostatka tima.Messi je bio mlad,Iniesta mlak ali je Xavi bio taj .

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.