Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kolonija u Kitasporovima
jaka smo nogometna nacija.

eto i onaj bivsi U21 reprezentativac Radeljic u BiHPL 

Sta u drugoj hnl ne moze, moze u plbih.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
Steta ako izgubimo i njega.
Sad ko je kriv neznam, da li je savez ili je do momka,
sto se mene tice imam 30 god rodjen sam u bosni, zivim u dijaspori, da mi nudi australija da igram za nji i da mi jos na to daju 10 million dollara posro bi se na nji samo bi za bosnu igrao i da moram platiti igrao bi samo za bosnu.
Nerazumijem ovu omladinu nikako, kazu volu bosnu bla bla onda na kraju se odluce za drugog,kao Seferovic recimo on kaze da savez ga zezao i odabrao je svicu, ja bi radije jeo **** nego izabrati svicu, cekao bi za poziv bosne i znam da bi ga dobijo kad tad.
sto se mene tice imam 30 god rodjen sam u bosni, zivim u dijaspori, da mi nudi australija da igram za nji i da mi jos na to daju 10 million dollara posro bi se na nji samo bi za bosnu igrao i da moram platiti igrao bi samo za bosnu.
Nerazumijem ovu omladinu nikako, kazu volu bosnu bla bla onda na kraju se odluce za drugog,kao Seferovic recimo on kaze da savez ga zezao i odabrao je svicu, ja bi radije jeo **** nego izabrati svicu, cekao bi za poziv bosne i znam da bi ga dobijo kad tad.
-
- Kontakt:
dokucili smo problemSanaBosna je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:48Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
neka si ti njega dokucio...momak fino pise da zivi vani, pretpostavljam da nije vidio nase skole i ti mangup.drakensang je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:52dokucili smo problemSanaBosna je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:48Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
ne zna jezik ni mali haris iz svice s vidi se da bi ginuo za bih.
svaka castSanaBosna je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:48Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
ma ima nas svakakvih, za tebe je lahko ali pitanje je koliko ces to djeci ili njihovoj djeci moći uspjeti usaditi, naravno da se i njih mora razumjeti
Ona utakmica protiv Moldove nije zvanicna utakmica, tako da ima jos prilika da igra za nas, normalno ako iz Saveza reaguju i momak se odluci za taj korak. Odigrao je dosta dobro protiv Moldove, a i ranije sam pisao dok je igrao za Hobro da je za mene veliki potencijal. Rekao bih kvalitetniji od Serbecica i Mujakica, a godinu dana je mladji. Tu je normalno isto Hadzikadunic koji bi trebao da bude potencijal s obzirom da je standardan u treceplasiranoj ekipi u Rusiji, ali njega nisam imao priliku da gledam. Netreba da zaboravimo da su i Ahmedhodzic i Hadzikadunic ucestvovali na okupljanju koje je Savez organizovao u Svedskoj prije mozda 5 godina, tako da bi interes sa njihove strane postojao da igraju za nas, inace ne vidim svrhu da bi uopste i dolazili na to okupljanje. Ali od tada nisu kontaktirani i to je problem, jer bi tad trebali vec da upadnu u omladinske selekcije, ali tu ulaze nekoliko talentiranih momaka, a ostalo sa kovertama. Nadam se da ce se konkretno ovi igraci kontaktirati jer jos postoji sansa da igraju za nas, barem da znamo na cemu smo.
- ASD
- Kontakt:
Daleko Švedska za naše sposobne novinare. Da ispitaju malo.
Zna se sta treba, ozbiljan pristup i ponuditi im nesto sto nemaju u Svedskoj, a to je nastup u seniorima.
Naravno, mozemo dozvoliti da nas manipulatori i budale i dalje vuku za nos i uvjeravaju kako je patriotizam presudan, da oni nas trebaju moliti da igraju.
Sve mi se cini da je kriminalcima u i oko saveza najlakse da se usute i puste da se stvari razvijaju svojim tokom, negativnim po nas.
Naravno, mozemo dozvoliti da nas manipulatori i budale i dalje vuku za nos i uvjeravaju kako je patriotizam presudan, da oni nas trebaju moliti da igraju.

- ASD
- Kontakt:
Misliš, kao Omeragiću što se ponudilo?DrFilgud je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:09Zna se sta treba, ozbiljan pristup i ponuditi im nesto sto nemaju u Svedskoj, a to je nastup u seniorima.
Naravno, mozemo dozvoliti da nas manipulatori i budale i dalje vuku za nos i uvjeravaju kako je patriotizam presudan, da oni nas trebaju moliti da igraju.Sve mi se cini da je kriminalcima u i oko saveza najlakse da se usute i puste da se stvari razvijaju svojim tokom, negativnim po nas.
Šta mu je ponudjeno?ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:25Misliš, kao Omeragiću što se ponudilo?DrFilgud je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:09Zna se sta treba, ozbiljan pristup i ponuditi im nesto sto nemaju u Svedskoj, a to je nastup u seniorima.
Naravno, mozemo dozvoliti da nas manipulatori i budale i dalje vuku za nos i uvjeravaju kako je patriotizam presudan, da oni nas trebaju moliti da igraju.Sve mi se cini da je kriminalcima u i oko saveza najlakse da se usute i puste da se stvari razvijaju svojim tokom, negativnim po nas.
Vec smo se mi naslusali i nagledali alibi poziva, da se zadovolji forma i skine odgovornost.
Onda se nakon par godina ispostavi, da nista nije ponudjueno ili je ponudjeno nesto na sta igrac realno ne moze pristati.
Dosta suplje price i foliranja, neka urade nesto konkretno i uvjere na da nisu lazovi i ublehasi koji dovode samo propala menadzerska "pojacanja".
- ASD
- Kontakt:
Imaš vijest. Išao Misimović lično da s njim priča. Ovaj ga iskulirao sa "premlad sam za tih odluka".DrFilgud je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:43Šta mu je ponudjeno?ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:25Misliš, kao Omeragiću što se ponudilo?DrFilgud je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:09Zna se sta treba, ozbiljan pristup i ponuditi im nesto sto nemaju u Svedskoj, a to je nastup u seniorima.
Vec smo se mi naslusali i nagledali alibi poziva, da se zadovolji forma i skine odgovornost.
Onda se nakon par godina ispostavi, da nista nije ponudjueno ili je ponudjeno nesto na sta igrac realno ne moze pristati.
Dosta suplje price i foliranja, neka urade nesto konkretno i uvjere na da nisu lazovi i ublehasi.
Što se tiče ovih šveđana, slažem se da se nije sve poduzelo kako se trebalo poduzeti.
Je li ti znas sta mu je Misimovic ponudio i o cemu su pricali?
Ne vjerujem ja ni Misimovicu, ni bilo kome ko se vrti oko NFSBiH olosa. Tek kad uradi nesto vjerovacu mu.
Najlakse je nazvati, pitati - bi li ti igrao za bIh, ispuniti formu i zaboraviti na igraca.
Onda se pocne, upravo kao sto ti sada radis, guslati kako nas je odbio, iskuliro, izdajnik...

- ASD
- Kontakt:
Ne, ja samo tebi anonimnom vjerujem.DrFilgud je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:52Je li ti znas sta mu je Misimovic ponudio i o cemu su pricali?
Ne vjerujem ja ni Misimovicu, ni bilo kome ko se vrti oko NFSBiH olosa. Tek kad uradi nesto vjerovacu mu.
Najlakse je nazvati, pitati - bi li ti igrao za bIh, ispuniti formu i zaboraviti na igraca.
Onda se pocne, upravo kao sto ti sada radis, guslati kako nas je odbio, iskuliro, izdajnok...![]()
U savezu sve sjede debili. Ali daleko od toga da su ova djeca čista u ovim slučajevima.
Eto ja tebi vjerujem, koji od pocetka navijas da se Omeragic ne poziva. Neka nam domeceg, iskrenog, patriotskog potencijala.ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:53Ne, ja samo tebi anonimnom vjerujem.DrFilgud je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:52Je li ti znas sta mu je Misimovic ponudio i o cemu su pricali?
Onda se pocne, upravo kao sto ti sada radis, guslati kako nas je odbio, iskuliro, izdajnok...![]()
U savezu sve sjede debili. Ali daleko od toga da su ova djeca čista u ovim slučajevima.

Robi dzentlmenski dovede Kvrzica i Mesanovica 

Kvrzic ok, iskoristio priliku i probleme s Rijekom i lahko ga doveo a zna da je dobar...
Mesanovic nema veze s Robijem i nasom reprezentacijom.
Vidjet cemo hoce li jos kojeg reprezentativca dovesti u narednom periodu.
Mesanovic nema veze s Robijem i nasom reprezentacijom.
Vidjet cemo hoce li jos kojeg reprezentativca dovesti u narednom periodu.

-
- Kontakt:
Zna da je dobar kvrzic
cijeli zivot HNL i sada kayseri opstanak turske. Pravi hrvatski i menadzerski otpad igrac, poluamater . Robi uziva u menadzerskim radnjama, koka je poskupila, zlatni satovi, 3 kutije marlbora na dan.... kaze zna da je dobar hahaha hahaha , to izadje kada svako smije pisat o fudbalu.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.