Yebo mu Ovcina mrtve.Najgluplji nas rukometas ubjedljivo
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Ipak ispuhasmo ko dušica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Al' kako Hamidović razbrani ovog njihovog drugog golmana sa ona dva nerezonska šuta, ono su Bilalove "akcije", ima ovaj golman trenutno preko 50% odbrana ja msm.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jedno lijevo krilo... I to Ovčina... Haos
Ako nista, poslije ovog se treba zahvaliti ovim metuzalemima nasim i onda brate poceti igrati moderan rukomet, pa makar i sa losijim pojedincima. Jer ovo kako mi branimo polukontre je strasno. No dobro, Norvezani su svakako elita i sve ispod 10 razlike je dobro.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sumanu napravi jos jednu "sjajnu" akciju za Hamidovica
Dadni mu da suta sa pola terena,sta fali mozda i pogodi
Dadni mu da suta sa pola terena,sta fali mozda i pogodi
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Bilal je smijean...pa ujebao je jedini segment gdje smo bili solidni tj odbranu ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jeste zapeli za akciju i Hamidovica eto to je preokrenulo tok utakmice
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Fkt koliko glupih i brzopletih poteza naprijed užas
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pasovi na krila su pogotovo sjajni

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svaki nas sport ima isti problem...modernizacija, novi standardi, novi nacini igre. Kod nas jos ruska skola 70tih i 80tih
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
-
- Kontakt:
Igramo staromodan rukomet, spor, nikakav ..
vrati Markovica bar bi odbrana bila kako treba...jebote svkai napad primimo gol ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.