La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ako ne pitaju Messija za transfer ofanzivnog igraca onda su budale. Naravno da ga trebaju pitati i pitaju. Ako ga Messi ne zeli ukljuciti u igru, ili nije kompatibilan sa njim, te pare, a one nisu male, isto kao da si bacio. Igrac koji ima takav uticaj na igru svih ofanzivnih igraca mora se pitati za misljenje. A mislim da su neki i propali jer se nije pitao, i nije se analiziralo kako ce igrati sa njim, prvi Kutinjo. Evo i Grizman, covjek sigurno ne igra na 100% mogucnosti upravo zbog toga. Sve je to bacanje para, prvo pd transfera a onda i astronomskih plata.
U pitanju je per 90 mins metrika i nema nikakve veze sa brojem odigranih utakmica.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
Cheat Code.

- LlullSergio
- Kontakt:
Dje Neymar
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako dje pa u Barceloni
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pa nisi ni pogrijesio, od augusta vise je u Barceloni na zabavama i po Suarezovoj kuci nego na tekmama u farmerskoj ligi. Sram ga bilo, Arthur nam trišu fasov'o zbog njega.
27.10.2020
bolji mu net u Barceloni kad igra CSGO turnire
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I Xavi ih odbio 

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Šteta što ih geometar odbri. Taman bi postali još 10 puta odvratniji.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolji veznjak idalje nego svaki koji je ikad igrao za Frankovu prciju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovaj ćelo na klupi Reala je magistar za geometra.
cuj od zidana neko bolji 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.