Što se mene tiče, samo ti komentariši. Imaš pravo i fino je da na Forumu učestvuju ostali ljudi iz regije.dinamo je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:59...
Zašto ne bih komentirao na bh forumu. Dosta bošnjaka komentira i na hr forumu pa to nikome nije bio problem. Naprotiv, mislim de jedino rukometna tema na ovom forumu ima neki potencijal konstruktivnog razgovora pa je to i jefini razlog. Ako je davanje misljenja o bh ekipi i podrška iskrena istoj i općenito o prvenstvu provokacija onda imate ozbiljnih kognitivnih problema
Međutim, ljudi reaguju na provokativno pisanje (iako solidno 'upakovano') i zbog toga imaš reakcije. Ne vjerujem da ikom smeta odakle je bilo neko ko piše, ali smetaju 'sitne' provokacije koje se u tvojim tekstovima često provlače - to je to.
Eto, meni zasmetalo što si napisao: "Dosta bošnjaka komentira i na hr forumu..." i meni je to provokativno jer bi svi dobronamjerni napisali: Bosanaca i Hrecegovaca. Čuj 'Bošnjaka' i još to napišeš malim slovom!!!
Izvini, ali odlično se koristiš hrvatskim jezikom, mada bi trebao znati da iza skračenica 'bh i hr' se stavlja tačka = bh.forum; hr.forum i sigurno znaš da se imena naroda pišu početnim velikim slovom, ali sve mi neka sumnja da si ti naš, iz BiH. Izvini ako se varam.
PS:
Piši i dalje ali ne provociraj i ne vrijeđaj inteligenciju članova ovog Foruma.
Pozdrav