Ovaj mu odgovorio thumbnailom table Welcome to RS kod jednog od doboja

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj mu odgovorio thumbnailom table Welcome to RS kod jednog od doboja
Pod broj jedan yebem i tebe i dijasporsku kafu. Na kulturan nacin.PointBlank je napisao/la: ↑10 jan 2020, 05:43Sve sam pročitao uz jutarnju dijasporsku kafu, i prvo moram da primjetim da su ASD, Denchi i ovaj drugi, na kulturan način istresli fekalije na tebe u raspravi.
Drugo, ako si se već postavio tako u situaciji, da od ljudi tražiš rješenje, a ne mišljenje, zašto se ti onda raspravljaš? Gdje je tvoje rješenje?
Treće, nisam znao da u Tuzli ima tako ograničenih ljudi, inače su "širokih" shvatanja, jedino ako nisi iz Pasaca ili slične selendre.
Četvrto, dobro ti je pitanje postavljeno, šta je taj pokret uradio, koju granicu je pomakao, sem postavljanja UMJETNIČKIH instalacija - koje opet nisu imale željeni odjek?! Isključivo pokret u službi N.I. jer bez njega ne prolaze novinski naslovi.. Nihad ovo, Nihad ono.. eh ako je pravi Bošnjak, onda ne bi to radio, nego bi malo drugačije, što pravno, što politički, što humanitarno. A od "lajanja" na druge nema koristi, jer kuca ne laje radi sela nego radi sebe.
Srbi i Hrvati su za mene isto, zlocinacki okupator i strano tijelo koje ce jednog dana milom ili silom nestat iz BiH. Politika teroristickih rezima u Bg i Zg je samo formalno prihvatila mir i drzavu BiH dok se prave da BiH ne postoji u praksi. Upravu je bio onaj americki senator kad je rekao prosle godine da Bosnjacima treba dat odrijesene ruke da zavrse sa seperatistima u BiH.
Poprilično sam siguran da ova iz kadrovske hoće falusa, svako malo me zove na službeni kao dođite potpišite ovaj dodatak onaj dodatak. Kobiva hajvan ja...vest je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:04Srbi i Hrvati su za mene isto, zlocinacki okupator i strano tijelo koje ce jednog dana milom ili silom nestat iz BiH. Politika teroristickih rezima u Bg i Zg je samo formalno prihvatila mir i drzavu BiH dok se prave da BiH ne postoji u praksi. Upravu je bio onaj americki senator kad je rekao prosle godine da Bosnjacima treba dat odrijesene ruke da zavrse sa seperatistima u BiH.
I Amerikanci gube strpljenje sa Dodicima.
Odriješene su ruke, al muuudaaaa malena... Zagovaraš rat baxuze.vest je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:04
Srbi i Hrvati su za mene isto, zlocinacki okupator i strano tijelo koje ce jednog dana milom ili silom nestat iz BiH. Politika teroristickih rezima u Bg i Zg je samo formalno prihvatila mir i drzavu BiH dok se prave da BiH ne postoji u praksi. Upravu je bio onaj americki senator kad je rekao prosle godine da Bosnjacima treba dat odrijesene ruke da zavrse sa seperatistima u BiH.
Kaze muda malenaKristijan je napisao/la: ↑10 jan 2020, 12:57Odriješene su ruke, al muuudaaaa malena... Zagovaraš rat baxuze.vest je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:04
Ja nisam vidio ni jedan content sa našim titlovima. Vidio sam par sa njemačkim i španskim, al to su svakako na tom jeziku serije.
A sta vasi zvanicnici zagovaraju da mi je znati?Kristijan je napisao/la: ↑10 jan 2020, 12:57Odriješene su ruke, al muuudaaaa malena... Zagovaraš rat baxuze.vest je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:04
Eto i ti se blamiras ko i on. Otac Srbske nacije Vuk Karadzic davno reko da nema srba u Bosni ali eto vi novokomponovani mitolozi imate svoju historiju. Kralj Tvrtko Kotromanic za sebe kaze "Ja kralj Tvrtko,rodom i precima Bosnjanin "ali mitomani kazu, ma srbin je on.
Odakle ti informacija da je Vuk Karadžić rekao da nema Srba u Bosni?Sviuodbranu je napisao/la: ↑10 jan 2020, 14:01Eto i ti se blamiras ko i on. Otac Srbske nacije Vuk Karadzic davno reko da nema srba u Bosni ali eto vi novokomponovani mitolozi imate svoju historiju. Kralj Tvrtko Kotromanic za sebe kaze "Ja kralj Tvrtko,rodom i precima Bosnjanin "ali mitomani kazu, ma srbin je on.
Ma da ,sta on zna ko je i sta je bio![]()
Odakle tebi informacija da nije?Fuerza je napisao/la: ↑10 jan 2020, 14:11Odakle ti informacija da je Vuk Karadžić rekao da nema Srba u Bosni?Sviuodbranu je napisao/la: ↑10 jan 2020, 14:01Eto i ti se blamiras ko i on. Otac Srbske nacije Vuk Karadzic davno reko da nema srba u Bosni ali eto vi novokomponovani mitolozi imate svoju historiju. Kralj Tvrtko Kotromanic za sebe kaze "Ja kralj Tvrtko,rodom i precima Bosnjanin "ali mitomani kazu, ma srbin je on.
Ma da ,sta on zna ko je i sta je bio![]()
Pa ako bi Bosnjacka zvanicna politika imala taj tvoj stav to bi i bio najbrzi nacin nestanka ove drzave. Samo napred glupakvest je napisao/la: ↑10 jan 2020, 13:53A sta vasi zvanicnici zagovaraju da mi je znati?Kristijan je napisao/la: ↑10 jan 2020, 12:57Odriješene su ruke, al muuudaaaa malena... Zagovaraš rat baxuze.vest je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:04
Pa vidjet cemo sta ce se desiti kada Nato granica bude na drini a vi kenjali i dalje. To jeste ono jada sto ostane.
Katolici i Pravoslavci pripadaju ovdje ljudi koji postuju drzavu a Snsd i Hdz sljam treba nazvati pravim imenom- produzena ruka okupatora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.