Mangup ili glupanFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:28I da dodam,
Bolje da je mangup izvadio treci sastav bio bi deset puta pametniji i barem bih ga malo postovao,
Ovako je jos jednom dokazao da je mangup

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mangup ili glupanFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:28I da dodam,
Bolje da je mangup izvadio treci sastav bio bi deset puta pametniji i barem bih ga malo postovao,
Ovako je jos jednom dokazao da je mangup
Sve,LlullSergio je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:30Mangup ili glupanFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:28I da dodam,
Ovako je jos jednom dokazao da je mangup?
Valverde has given his players two days of rest. [@Marsallorente]
Ja nisam nimalo iznenadjen, i kad je trebao doci govorio sam da moze igrati jedino zadnjeg veznog, a da ce ga mrav gurati vjerovatno na poziciju CM za koju je prespor, sto se naravno pokazalo kao tacnoEvander je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:19Ko vidi tu njegovu klasu u Barceloni?Wandelanoite je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:14De Jong je igrac koji ce igrati kod svakog trenera jer je klasa i to svako vidi, dok Rakitic i Busquets nece ni kod jednog koji zeli rezultat i trofeje.Evander je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:03Sto opet ne znaci da je De Jong dobar, jer nije.
Ovo do sad sto je u Barceloni odigrao, u najboljem slucaju se moze nazvati prosjecnim.
Ok, mlad je. Razumijem i ne krivim ga jos, ali ne razumijem taj neki hajp oko njega.
Daleko je on od svjetske klase, jos.
Samo Messi uz pomoc Stegena i Suareza, drze ovu ekipu i dalje.
Ja je jos ne vidjeh. Vidim da je on trenutno najgori vezni igrac u Barceloni. Unazad dva-tri mjeseca.
To sto si ti rekao da je on klasa, ne znaci da jeste. On apsulutno je neprimjetan na terenu. Da li je samo losa forma ili pogresna pozicija, ne znam.
A malo citaj strane, neutralne, portale. Itekako pisu i njegovoj losoj igri i o tome kako je prespor za Barcelonu i da niti izbliza nije ono sto bi trebao biti.
Teške noge, daleko od kućeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:00Valverde has given his players two days of rest. [@Marsallorente]![]()
![]()
Opet će Rakitić partijati po Sevilji sutra.Osim13 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:08Teške noge, daleko od kućeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:00Valverde has given his players two days of rest. [@Marsallorente]![]()
![]()
krvav je to lebac...
Ne, naravno da ne, ali ne iskazujes JAVNO podrsku nekom za koga zelis da ode. Nesto sto je uradio Tati gdje je sutio. Naravno da nece rec da ga treba sutnuti javno, ali mu isto tako ne bi trebao javno iskazivati podrsku.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:26Ne znam sta ocekivate od igraca da vode politiku kluba, nije njihovo da komentarisu trenutnog trenera. Gdje ste to igdje vidjeli da igraci traze da se treneru da otkaz...
Imate li vi poslove? Da li bi otisli zaliti se sefu kompanije da otpusti direktora ili menagera? Naravno da ne, tu odluku treba da donese rukovodstvo
Definitivno treba mjenjati formaciju jer nam je sredina prespora da se igra sa 3 igraca u sredini,Romariooo je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:06Ja nisam nimalo iznenadjen, i kad je trebao doci govorio sam da moze igrati jedino zadnjeg veznog, a da ce ga mrav gurati vjerovatno na poziciju CM za koju je prespor, sto se naravno pokazalo kao tacnoEvander je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:19Ko vidi tu njegovu klasu u Barceloni?Wandelanoite je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:14
De Jong je igrac koji ce igrati kod svakog trenera jer je klasa i to svako vidi, dok Rakitic i Busquets nece ni kod jednog koji zeli rezultat i trofeje.
Ja je jos ne vidjeh. Vidim da je on trenutno najgori vezni igrac u Barceloni. Unazad dva-tri mjeseca.
To sto si ti rekao da je on klasa, ne znaci da jeste. On apsulutno je neprimjetan na terenu. Da li je samo losa forma ili pogresna pozicija, ne znam.
A malo citaj strane, neutralne, portale. Itekako pisu i njegovoj losoj igri i o tome kako je prespor za Barcelonu i da niti izbliza nije ono sto bi trebao biti.
Odavno govorim da moramo igrati 4-2-3-1, znaci sa dva zadnja vezna i to bi onda godilo savrseno de jongu, ali i buskecu ili rakiticu, da ispred njih moramo imati jednog ofanzivnijeg veznjak, mogao bi to biti npr eriksen, al ajd
Jasno je da ce mrav unistiti de jonga kao i mnoge, ima tu naravno zasluge i starosjedioca koji su spori, ne krecu se i sl, de jong je briljirao u ajaxu, gdjje je imao jasnu poziciju i ulogu koja mu godi i saigrace koji su igrali brzo uz dosta kretnje, znalo se sta je kome posao, kod nas je on uletio u grupu penzionera, sto stvarno po godinama, sto penzionera u glavama koji nisu prestari al su prezasiceni, pa ti ga dodje na isto
Sve to ima smisla,leorey je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:29Ne, naravno da ne, ali ne iskazujes JAVNO podrsku nekom za koga zelis da ode. Nesto sto je uradio Tati gdje je sutio. Naravno da nece rec da ga treba sutnuti javno, ali mu isto tako ne bi trebao javno iskazivati podrsku.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:26Ne znam sta ocekivate od igraca da vode politiku kluba, nije njihovo da komentarisu trenutnog trenera. Gdje ste to igdje vidjeli da igraci traze da se treneru da otkaz...
Imate li vi poslove? Da li bi otisli zaliti se sefu kompanije da otpusti direktora ili menagera? Naravno da ne, tu odluku treba da donese rukovodstvo
Zasto mu pruza podrsku? Objasnjeno vec.
Opet ce se osramotiti u LP, mozda cak i od losijeg tima ove godine, nema tu nikakve dileme zaista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.