Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Otkud ti to da ja kritikujem i da širim depresiju?VolimTz je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:03Pa sto se zalis koji qrc ako nisi spreman da popravis situaciju ? Znas samo da seres i kontas da si najpametniji zbog toga i da su svi drugi debili. Eto ti si nekoga kritikovao pa si zbog toga pametan. Daj RJESENJE, **** te tvoja kritika, nista od nje nema. Nikakve koristi. Ni za koga osim za tvoj ego debilni, da ga malo nahranis da se osjecas kao intelektualac. Siris depresiju nista drugo, izađi napolje stvaraj, kreiraj, uradi budi primjer drugom. Budi motivacija, budi pozitivna prica. Daj da se svi ugledamo na tvoja djela i da budemo Svicarska. Seres gluposti, protiv svih i svega.ASD je napisao/la: ↑09 jan 2020, 20:56
Nisam član nijedne političke partije i ne tražim nikakve sadake niti javne novce.
To hoću li ili neću koga zaposliti je moja privatna stvar.
Ja imam neke zakonske obaveze kojih se moram pridržavati kao građanin države ali to nije jedna od njih.
Da sam član nekog udruženja ili političke partije, imao bih neke druge obaveze. Tako da pričaš gluposti nego po običaju.
Inače. Dokle se došlo protiv Daytona za ovih 8 godina?
@Denchi
Gdje ti je dokaz da ga oni finansiraju ?
Ja koliko vidim, to je ovaj Nihad uradio onim postom.
Ne kontam samo zašto je korisnik Wes banovan, itekako zanimljiv lik.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa deveti januar kao praznik je neustavan i nema ga u dejtonu,.jel to znaci da Srbi ignorišu dejton i žele rat ?
država nema zakon uopšte o praznicima, sve je ilegala
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mater mu i dan danas štucaOsim13 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:34https://www.klix.ba/sport/nogomet/ovo-j ... /140622005
Duga to noć bi
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Al sviđa mi se naslov, tačno osjetiš bijes novinaraBoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:40Mater mu i dan danas štucaOsim13 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:34https://www.klix.ba/sport/nogomet/ovo-j ... /140622005
Duga to noć bi

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još mi pred očima ona stativa Džeke iz 93. minute.
Majku him ribarsku.
Majku him ribarsku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma hajde, Nigerijci nas taktički nasamarili, i bolje je da smo ispali 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- tuzlak1987
- Kontakt:
A zašto ovo u BIH neko mora da radi? Zašto obični ljudi u jednoj državi moraju da skupljaju recimo bolesnoj djeci za operacija?
Njihovih 800 KM nece promjeniti nista jer ono sto imaju u glavama će da održava vlast. Da li će nekada kada daju svoj glas za bolje sutra prevaga biti baš ova situacija ekonomska u državi ili će pristati vječno da rade dobrotvorne akcije?
Nedam marke sve dok vlast zimuje u vrhunskim odmaralistima i seta se po Meki u odjeci od 50 hiljada.
Inace svaka cast na dobroti ali sa druge strane covjek sa prosjecnim primanjima nije duzan da ovo radi kao da je to postalo nesto normalno dok 90% politicara ne smije prosetati ulicom.
Pa od tvoje marke zdrav covjek dobije rak. Ko je od tebe trazio sta ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:41
A zašto ovo u BIH neko mora da radi? Zašto obični ljudi u jednoj državi moraju da skupljaju recimo bolesnoj djeci za operacija?
Njihovih 800 KM nece promjeniti nista jer ono sto imaju u glavama će da održava vlast. Da li će nekada kada daju svoj glas za bolje sutra prevaga biti baš ova situacija ekonomska u državi ili će pristati vječno da rade dobrotvorne akcije?
Nedam marke sve dok vlast zimuje u vrhunskim odmaralistima i seta se po Meki u odjeci od 50 hiljada.
Inace svaka cast na dobroti ali sa druge strane covjek sa prosjecnim primanjima nije duzan da ovo radi kao da je to postalo nesto normalno dok 90% politicara ne smije prosetati ulicom.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nasi su krivi za ovu situaciju oko 9.januara.
Prvo, ne mozes ocekivati postovanje ustavnog suda ako ga sam ignorises kao recimo u pitanju izbora u Mostaru koje su nasi blokirali 10 godina jer su Hrvati vecina. Ne znam sta ustavni sud kaze za izborni zakon. Jevrej i Rom be mogu bit clan predsjednistva itd.
Sto se tice medjeda iz Laktasa koji zove rs drzavom, nasi bi kolektivno trebali reci u medijama da tkz rs ne postoji. Na rijeci novinara "ali srbi ovo ono" samo odgovorit koji srbi?
Nije bitan ovaj praznik slavili ga ili ne, 9.januara ili 1.aprila isti djavo, problem je u krupnim stvarima.
Mi sve vjerujemo zapadu kad nam kazu da ne talasamo radi mira u kuci i da ce oni to rijesiti sa srbima ali nece i to treba stavit nasim zapadnim saveznicima do znanja ako se ignorisanje drzave Bosne i Hercegovine iz BL nastavi.
Prvo, ne mozes ocekivati postovanje ustavnog suda ako ga sam ignorises kao recimo u pitanju izbora u Mostaru koje su nasi blokirali 10 godina jer su Hrvati vecina. Ne znam sta ustavni sud kaze za izborni zakon. Jevrej i Rom be mogu bit clan predsjednistva itd.
Sto se tice medjeda iz Laktasa koji zove rs drzavom, nasi bi kolektivno trebali reci u medijama da tkz rs ne postoji. Na rijeci novinara "ali srbi ovo ono" samo odgovorit koji srbi?
Nije bitan ovaj praznik slavili ga ili ne, 9.januara ili 1.aprila isti djavo, problem je u krupnim stvarima.
Mi sve vjerujemo zapadu kad nam kazu da ne talasamo radi mira u kuci i da ce oni to rijesiti sa srbima ali nece i to treba stavit nasim zapadnim saveznicima do znanja ako se ignorisanje drzave Bosne i Hercegovine iz BL nastavi.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Koga boli krasni qrac za deveti januar i za Dodikov predizborni defile.
Onoga dana kad nas to ne bude zanimalo i kad se okrenemo sebi i svojim problemima, to je dan kad smo ozdravili.
Naravno, taj dan nije ni blizu.
Onoga dana kad nas to ne bude zanimalo i kad se okrenemo sebi i svojim problemima, to je dan kad smo ozdravili.
Naravno, taj dan nije ni blizu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.