recite čovjeku da je vjerovatno kriv onaj koji šatro "vodi" ovu zemlju neđe u zadnjih 25 godina
svi znaju kako se zove
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
recite čovjeku da je vjerovatno kriv onaj koji šatro "vodi" ovu zemlju neđe u zadnjih 25 godina
Ma nema jok, pomoc povratnicima, restauracija spomenika, tribine, nema to smisla. Ti nas povedi u bolje sutra. Za ovo vrijeme sto si potrosio da ovdje pises, mogo si barem jednu fabriku otvorit, spasit nOrod.
Jel tvoje pare trosi za te akcije ? Ti svakako ne bi marku dao za pomoc Bosnjacima bilo gdje. Niko od tebe ni ne trazi nista.
Ne naravno, ne dajem takvima. Samo provjerenim.
I ped.era se dotakao.LlullSergio je napisao/la: ↑09 jan 2020, 20:43Ko mu to brani da ljiljane nosa ?
Zasto neko ne moze biti komunjara,a volit BiH ?
Puno pogresnih premisa kod doticnog.
Ne dajes ti nikome. A narocito ne svojima.ASD je napisao/la: ↑09 jan 2020, 20:42Ne naravno, ne dajem takvima. Samo provjerenim.
Mada sam generalno preskeptičan po pitanju organizacija. Najviše volim dati kad znam ljude.
Koja si ti komunjara. Zapošljavao bi radnike tek onako da se nađe posla.
P.s. Nije stvar u zapošljavanju. Kod nas se može naći posla ali su uslovi loši.
Ne idu samo nezaposleni iz države. Češće idu zaposleni.
Nisam član nijedne političke partije i ne tražim nikakve sadake niti javne novce.VolimTz je napisao/la: ↑09 jan 2020, 20:47Ne dajes ti nikome. A narocito ne svojima.ASD je napisao/la: ↑09 jan 2020, 20:42Ne naravno, ne dajem takvima. Samo provjerenim.
Mada sam generalno preskeptičan po pitanju organizacija. Najviše volim dati kad znam ljude.
Koja si ti komunjara. Zapošljavao bi radnike tek onako da se nađe posla.
P.s. Nije stvar u zapošljavanju. Kod nas se može naći posla ali su uslovi loši.
Ne idu samo nezaposleni iz države. Češće idu zaposleni.
Pa napravi im uslove, zaposli i napravi uslove. Ti si gazda, ti znas sve zivo. Daj mu platu od milju i po, ja cu dat dvije, moze li tako ? Kad se brines toliko za ekonomsku situaciju sto nisi rijesio sta ? Sjedis i seres.
pusti ba sarkazam, eto NEKO treba nešto da uradi dok ovi horgaju po državi i opljačkaše sve što nije zakovano....rasprodaše zamjeniše i protrgovaše sa bratijom protiv koje se lafo "bore"....Derdiyok je napisao/la: ↑09 jan 2020, 20:51Čovjek je sarkastično napisao "ko je kriv" s obzirom da mi kao narod nismo složni ni istrajni u odnosu na komšije koji veličaju genocidnu tvorevinu. Baš kao što je @VolimTz napisao, taj isti Aličković je uradio dosta toga u korist našeg naroda i historije. Pratim njegov rad od samog početka Antidayton organizacije, i igrom slučaja sam ga upoznao. Kad bi mi svi makar jedan dio uradili ovoga što je on bilo bi bolje, ali naravno, najlakše je pljuvati i kritikovati.
25 godina fakt koji ti iole drži državu u nekim okvirima i on kontra toga...čuj anti-deyton, kao da si anti-semafor udruženje u 2020toj....
Pa sto se zalis koji qrc ako nisi spreman da popravis situaciju ? Znas samo da seres i kontas da si najpametniji zbog toga i da su svi drugi debili. Eto ti si nekoga kritikovao pa si zbog toga pametan. Daj RJESENJE, **** te tvoja kritika, nista od nje nema. Nikakve koristi. Ni za koga osim za tvoj ego debilni, da ga malo nahranis da se osjecas kao intelektualac. Siris depresiju nista drugo, izađi napolje stvaraj, kreiraj, uradi budi primjer drugom. Budi motivacija, budi pozitivna prica. Daj da se svi ugledamo na tvoja djela i da budemo Svicarska. Seres gluposti, protiv svih i svega.ASD je napisao/la: ↑09 jan 2020, 20:56
Nisam član nijedne političke partije i ne tražim nikakve sadake niti javne novce.
To hoću li ili neću koga zaposliti je moja privatna stvar.
Ja imam neke zakonske obaveze kojih se moram pridržavati kao građanin države ali to nije jedna od njih.
Da sam član nekog udruženja ili političke partije, imao bih neke druge obaveze. Tako da pričaš gluposti nego po običaju.
Inače. Dokle se došlo protiv Daytona za ovih 8 godina?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.