Gdje?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
za tren oka još 3 hefte radnih dana i 3 vikenda

a i nova godina ide

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Za kvalitetna pojacanja je bitno da budu na raspolaganju do polaska u Tursku,nije kasno,sve zanimljivo od igraca bira prvo bolje varijante sto mi sigurno nismo.Spominje se Niho,pa njemu je ogroman rizik vracati se ovdje(nastranu ljubav prema klubu),otisao kao najbolji igrac lige,on sebe ovdje vise ne moze nadograditi i normalno da pokusa nacu klub u kvalitetnijoj ligi ali uvujek ostaje mogucnost povratka ako to ne uspije.
Uz postojeci kadar sa eventualno 2 igraca na deficitarnim pozicijama bice ovo kvalitetno proljece.
Uz postojeci kadar sa eventualno 2 igraca na deficitarnim pozicijama bice ovo kvalitetno proljece.
ova 3 igrača koja trebaju fakat biti pojačanja i upasti u prvih 11, treba kehnut i dovesti što prije, da mogu raditi sa ekipom i uigravati se što ranije, sve ostalo je bonus šta dovedu i mogu raditi bez pritiska jer će vjerovatno s klupe počinjati.....ovi zinedini i to, ili ako neki dobar izleti pri kraju prelaznog...pa taman se pridružio u turskoj ili pred nastavak sezone, ako je dobar ima fore da radi ako prva 11-ica stoje...michplatini je napisao/la: ↑09 jan 2020, 16:49Za kvalitetna pojacanja je bitno da budu na raspolaganju do polaska u Tursku,nije kasno,sve zanimljivo od igraca bira prvo bolje varijante sto mi sigurno nismo.Spominje se Niho,pa njemu je ogroman rizik vracati se ovdje(nastranu ljubav prema klubu),otisao kao najbolji igrac lige,on sebe ovdje vise ne moze nadograditi i normalno da pokusa nacu klub u kvalitetnijoj ligi ali uvujek ostaje mogucnost povratka ako to ne uspije.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Dva kapitalca, zadnji vezni i desni bek, pod uslovom da svi bitni igrači ostanu, bio bi zadovoljan prelaznim rokomzagorski je napisao/la: ↑09 jan 2020, 16:25Ako ovo sto imamo igraca bude u punoj formi, ne bude nekih povreda i ako budu fizicki spremni i motivisani, mi cemo biti jaci za 50%!
A ima sanse da bude tako, novi trener, drugaciji pristup igracima, vrhunski kondicioni trener...
Idealno bi bilo jos da na ovo sto imamo dodamo jos bar 2 vrhunska igraca i ne bi sumnjao u ubjedljivu titulu.
Josip Ćorluka? 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako biti mitoman?Dodaj na sadasnji sastav jos 3 igraca koja ce otici prije u penziju nego u zelju i naravno,napisi kako ces hebat sve u ligi a gubis od veleza i borca sa 2 i 3 gola razlike 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jesul se pregledali danas Jel sve zdravo, jesul upoznali Vinka, ako se odugovlaci radi cekanja zadnja opcija to je mac sa tri (da da 3 ) ostrica prvo da ce taj kapitalac nac bolju opciju ili je prikovcan na aparat il ce bit extra igrac, al ako je ovo opcija pa trebali su onda bar privest ove propale igrace ili drugoklasne znaci ove grijace stolica, bar da na osnovu toga mogu procentualno procjenit mozemol do titule..
Vidim guzina sisic cruz mustafic jos nisu istjerani i cinimi se i januarska plata ce im bit isplacena...
Da vinko ne slavi bizic 5 dana, ako ima ko od pravoslavaca nek objasni koliko se to slavi, posto ako nista ove nabrijane je mogo otjerat ako nije pjan..
Nihadu je najbolje da se vrati odigra 2 sezone kod nas i onda prodaja, mislim da je prebrzo otiso i mi bi njemu najbolje odgovarali a i on nama, seks iz ljubavi sa malo para
Vidim guzina sisic cruz mustafic jos nisu istjerani i cinimi se i januarska plata ce im bit isplacena...
Da vinko ne slavi bizic 5 dana, ako ima ko od pravoslavaca nek objasni koliko se to slavi, posto ako nista ove nabrijane je mogo otjerat ako nije pjan..
Nihadu je najbolje da se vrati odigra 2 sezone kod nas i onda prodaja, mislim da je prebrzo otiso i mi bi njemu najbolje odgovarali a i on nama, seks iz ljubavi sa malo para
-
- Kontakt:
Kontaktirale ga kone, nista od njegaHistoricar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:20Dovesti njega i Zakarića i riješiti desnu stranu.Uh, kako bi nam samo Zakarić legao, evo čitam slobodan je igrač.

Jeste li upratili raja kako se Daniel Pavlović upalio na komentarima protiv ove uprave. Da li neko može da skonta ko je on,ja ga znam da je imao koristi od kluba u vrijeme Dine Selimovića
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Procitah tvoj post i udjem kod njih na forum...kako oni pisu dolazi im i zakaric i tino sven susic...haha
menadžerčić
amerika - Runda - Kešoljub
ta šema

Upravo je završene Skupština Udruženja veterana i prijatelja Fudbalskog kluba Sarajevo, koja je održana u sarajevskoj dvorani Zetra, na kojoj su usvojeni finansijski i izvještaj o radu te plan aktivnosti za ovu, ali i naredne tri godine.
Cilj je, kako je to istaknuto, izrastanje u ozbiljno udruženje koje će se, osim organizacijom susreta veterana, brinuti i o školovanju mladih trenera, ali i pomaganju stari(ji)h članova kojima je to potrebno.
Jedan od ciljeva i planova je ulazak u upravljačke strukture FK Sarajevo, a da li će to biti u Izvršni odbor, neku od komisija, to će zavisiti i od dogovora s čelnicima kluba s Koševa. Uglavnom, želja legendi, nekadašnjih asova i bivših igrača bordo tima je da i dalje budu, kako kažu, prisutni u FK Sarajevo kako bi bar znali šta se dešava.
Također, konstatirano je da Udruženje veterana i prijatelja Fudbalskog kluba Sarajevo raste iz dana u dan...
Ne znam jel menadžer ali je držao kafić ondje gdje je sad fan shop i imao stolić sa sokovima na zapadu i istoku to je što znam e sad čime li se još bavio usput u klubu u to vrijeme nemam pojma ali se sjećam da su ga raja često negativno pominjala. I da smo ga trebali slomit.
ISTINA ZA VEDRANA!
Joj legende bRunde, hljeb te nije yebo. Oni bi u Upravu mati mila i draga haha
Neko upita za Pavlovica, pa bio sa bRundom menadzer, prije toga je bio oko kluba jer mu je brat team menadzer bio u taj vakat.
Sad je taj u Njemackoj, a Daniel timari konje u Osijeku
Eto, takvi bi da se pitaju, sunce ti ne yebem, za pereca nemaju !!!
Neko upita za Pavlovica, pa bio sa bRundom menadzer, prije toga je bio oko kluba jer mu je brat team menadzer bio u taj vakat.
Sad je taj u Njemackoj, a Daniel timari konje u Osijeku
Eto, takvi bi da se pitaju, sunce ti ne yebem, za pereca nemaju !!!
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
preko ovog udruženja ovaj Runda manipuliše imenima legendi, šta su sebi dozvolili pojedini, vjerovatno jer vjeruju da su tu radi druženja itd. od Hadžibegića mi i ne čudi ili Turkovića,Berberovića npr.
eh ona prijašnja uprava sa svim onim rojem menadžerčića oko kluba je ovo i napravila i dala ovom glavonji da organizuje i vodi ovo....Dino i kompanija, kad se sjetim komplet ona šampionska generacija se slikala sa onim papirima i kao podrška Rundi kad je tek otvorio tu agenciju za zastupanje igrača.....
eh ona prijašnja uprava sa svim onim rojem menadžerčića oko kluba je ovo i napravila i dala ovom glavonji da organizuje i vodi ovo....Dino i kompanija, kad se sjetim komplet ona šampionska generacija se slikala sa onim papirima i kao podrška Rundi kad je tek otvorio tu agenciju za zastupanje igrača.....
Ja bi samo da nabijem na qurac ove “ prijatelhe” Kluba, a Rundi parazitu da se sjetim familije... sto su klosari lovu namirisali, odavno ovo traje cak su i pismima na adresu Udruzenja Hz pokzsali da okrenu navijace protiv Uprave
Sabrina u qurac te ljubim samo nedaj ovim parazitima blizu Kluba
Sabrina u qurac te ljubim samo nedaj ovim parazitima blizu Kluba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sreca pa je carsija mala i zna se ko je ko.
Podmecu noge, ali uzalid im !!! Nama je do titule, a njima ostaje perece prodavat.
Ah ta okrutna sudbina...
Podmecu noge, ali uzalid im !!! Nama je do titule, a njima ostaje perece prodavat.
Ah ta okrutna sudbina...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.