Mortem na aparatimaElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
Sabra mu naredila, da se dovede barem jedan tamnoputi igrac...![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mortem na aparatimaElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
Znaci treba joj jedan sa VELIKIM mogucnostima.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
Zato je odmah sinoc objavio ovu anketu za hupravuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:23Mortem na aparatimaElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
![]()
A i kaze da nam fali SIRINA u ekipi
Može ona njemu narediti svašta nešto, to ne znači da će to i uraditi.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:51Zato je odmah sinoc objavio ovu anketu za hupravuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:23Mortem na aparatimaElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
![]()
![]()
Moja greška, nisam bio siguran.bordopoeta je napisao/la: ↑09 jan 2020, 12:59AlfredNobel je napisao/la: ↑09 jan 2020, 11:52Ma ima frajer pekaru gore na Kovačima ja mislim, debilčina obična. Neko mi je pričao za njega i familiju mu, ali se ne mogu sjetiti svega tačno. Pekar najobičniji.
Ma, nije brate na Kovačima, nego kod Medicinskog fak.
Dobra je ideja samo da je nove dresove napraviti.. da, i onda kupiš ovako više stvari i uštediš.
Ma uhljebi bgmi, eno ih skijaju.. boli njih qurac za Sarajevom...Historicar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 14:29Rekoše danas ljekarski pregledi naših igrača, nema nikakve informacije, slike.....Pa Vrbanjuša kad radi ljekarski, stave neku sliku![]()
kako ti je 9-ti sredina mjeseca jbm ti i kalendar i učiteljicu
Pa napisao sam skoro ako mozes da vidis..eto ti sredine za tren oka
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, budzak, perodeformero, sekac i 27 gostiju.