Drina i Gorazde su ispali tako da skim god da igraju je nemoguce
Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Nikola Džono i Josip Buljubašić raskinuli saradnju sa Izviđačem.
RK Sloboda.
Zasto je nemoguce? Iskra ih je vec pobjedila ove sezone u Bugojnu.
Ti klosarski i maloumni komentari o podcjenjivanju ekipe su katastrofa.
Kako god, citati cemo se do tih kup utakmica, pa cemo vidjeti i cuti rezultat.
Do tad prati taj svoj klub, i kloni se komentara o Iskri, nego se digni kad to ime spominjes. A KSC je jedna od najljepsih i najkvalitetnijih dvorana sirom drzave!
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
Haj se molim te ne sramoti tim sa najmanjom historijom u citavoj premijer ligi je upravo tvoja Iskra(vjv uz njih i Sloga GVU ali oni bar sada prave odlicne rezultate).Jest momak tacno je i to da ste dobili Slobodu ali 1 razlike kod kuce ali se sad igraju 2 utakmice a Slobodu u Tuzli nije niko uspio dobiti a sigurno taj niz nece prekinuti mala Iskra.Scouser je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:24RK Sloboda.
Zasto je nemoguce? Iskra ih je vec pobjedila ove sezone u Bugojnu.
Ti klosarski i maloumni komentari o podcjenjivanju ekipe su katastrofa.
Kako god, citati cemo se do tih kup utakmica, pa cemo vidjeti i cuti rezultat.
Do tad prati taj svoj klub, i kloni se komentara o Iskri, nego se digni kad to ime spominjes. A KSC je jedna od najljepsih i najkvalitetnijih dvorana sirom drzave!
^Posto vidim da si iz Sarajeva, koji ti ono tim pratis?
Mec koji je odigran u decembru '19. kontra Sloge je visi nivo cak i za PL, stoga to tvoje omalozavanje pada u vodu.
1 razlike - da, ali vrijedi istaci konstantno vodstvo i dominaciju Iskre u tom duelu.

Mec koji je odigran u decembru '19. kontra Sloge je visi nivo cak i za PL, stoga to tvoje omalozavanje pada u vodu.
1 razlike - da, ali vrijedi istaci konstantno vodstvo i dominaciju Iskre u tom duelu.
Ti stvarno mislis da mogu izbacit Slobodu?Kod kuce ih mogu pobijedit,ali u Tuzli nema sanse.Sto kazu Sloboda klasicna domacinska ekipa.Kad su pobijedili Bosnu iz Visokog,pobijedit ce i Iskru
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iskra ne moze proci Slobodu ako ne dovedu ozbiljna pojacanja.Mislim da ce ispast iz lige ako ne dovedu 2 do 3 zvucna pojacanja.Cuo sam da su otjerali 5 igraca a da dovode 5 zvucnih pojacanja.Ako je istina onda mogu biti sredina tabele i mogu medju 4 u kupu.Nista jos ne objavljuju ali tesko ce im biti naci ikoga.Sahman je mudar i ja ocekujem da ce se dobro pojacati.Dosta je novca potrosio i nema mu sad povratka nazad.
Pa sta ljudi ovde pricaju onda lazu ili sta vec, stigli Medjic i Divkovic jos njih par, zar se i ovde pocelo.lagat i hlupatPatricio je napisao/la: ↑07 jan 2020, 21:35Iskra ne moze proci Slobodu ako ne dovedu ozbiljna pojacanja.Mislim da ce ispast iz lige ako ne dovedu 2 do 3 zvucna pojacanja.Cuo sam da su otjerali 5 igraca a da dovode 5 zvucnih pojacanja.Ako je istina onda mogu biti sredina tabele i mogu medju 4 u kupu.Nista jos ne objavljuju ali tesko ce im biti naci ikoga.Sahman je mudar i ja ocekujem da ce se dobro pojacati.Dosta je novca potrosio i nema mu sad povratka nazad.
To su samo nagadjanja.Cisto sumnjam da su dosli jer su imali u Bosni extra uslove pa su napustili.Iskra nije nista objavila a po.meni Medzic moze biti od koristi nekako a Divkovic je u godinama i vec ima iza sebe dobru pauzu.Sve u svemu i sa njima im ne dajem veliku sansu za opstanak.Ako i dodju onda ce putovati.Jedino ogromni novci mogu ovo opravdati.Po meni male sanse al imajuci u vidu da nemaju izbora sve je moguce.Iskri treba desni bek i lijevo krilo jos.Al et sacekat cemo jos koji dan.
Srednji bek!
Kakve crne uslove od kako su dosli u klub primili su 1,2 plate zato su i odlucili prekinut ugovor u pola sezonePatricio je napisao/la: ↑07 jan 2020, 23:07To su samo nagadjanja.Cisto sumnjam da su dosli jer su imali u Bosni extra uslove pa su napustili.Iskra nije nista objavila a po.meni Medzic moze biti od koristi nekako a Divkovic je u godinama i vec ima iza sebe dobru pauzu.Sve u svemu i sa njima im ne dajem veliku sansu za opstanak.Ako i dodju onda ce putovati.Jedino ogromni novci mogu ovo opravdati.Po meni male sanse al imajuci u vidu da nemaju izbora sve je moguce.Iskri treba desni bek i lijevo krilo jos.Al et sacekat cemo jos koji dan.
Ništa od dogovora Međića sa Iskrom, tu odmah otpada i Divković naravno
Spominje se neki pivot iz Slobode da je dogovoren, kao i neki Crnogorci
Stojanović iz Iskre u Maglaj
Spominje se neki pivot iz Slobode da je dogovoren, kao i neki Crnogorci
Stojanović iz Iskre u Maglaj
Sigurno Manjic, nikako pojacanje to nije al bas nikako 100% vjerujte Bugojanci
manjic velibor iz slobode u iskru tako se prica po bugojnu.dosao je vec neki igrac iz crne gore mekic se preziva ima dva metra i deset visine tako mi rece jedan od igraca iskre veceras im prozivka bila.prema izvorima pregovara se sa jos par igraca tacnije desni bek i srednji bek neki dobar kao.to su provjerene iz pouzdanog izvora.otisli su onaj debeli manojlovic golman(hvala bogu) tesanovic (hvala bogu) stojanovic u maglaj..za stojanovica mogu reci steta jer je bolji od becajca tri klase..ali eto tjesim se ako dovedu desnog beka da i becajc nogu dobija.
Nije Manjić baš kanta , učinkoviji će sigurno biti i napadu od Zvekića, malo su ga povrede sputavale , a svojevremeno je bio jedan od najboljih pivota u Ligi , kada je sa Slogom osvojio PL.
- Srđan Gavrić u Gradačcu
Koje njeg ambicije odvedoše u Gradačac , skoro se Premijerligaši otimali za njeg , a sada ide u drugu ligu...
- Srđan Gavrić u Gradačcu
Koje njeg ambicije odvedoše u Gradačac , skoro se Premijerligaši otimali za njeg , a sada ide u drugu ligu...
Iskra ima los skauting.Dovode igrace kao na traci a ne znaju naci pravog igraca.Osim Klisa ovo je sve prosjek i ispod prosjeka.Po meni moraju dovest 2 do 3 iskusna igraca koji mogu ih ostaviti.Cinjenica da je tesko ali bolje 2 dobra nego 5 do 6 prosjecnih.Gradacac se sprema za sljedecu godinu i oni ce sljedece godine napast premijer ligu.A ostali klubovi skoro nista ne dovode.Ocito da.je vecina klubova bez velikih ambicija.Ja ocekujem najvise od Iskre,Vogosce i Gorazda da se pojacaju.
Ja mislim da su doveli Međića i Divkovića da bi 99% osigurali opstanak , ipak su oni dokazani i pauza u njihovom treniranju nebi trebala biti veliki problem...
A to dovođenje igrača iz Srbije i CG je lutrija , a Iskra se već kockala u prvoj polusezoni , ako žele opstanak moraju ići na sigurno...
A to dovođenje igrača iz Srbije i CG je lutrija , a Iskra se već kockala u prvoj polusezoni , ako žele opstanak moraju ići na sigurno...
Cuo sam da ce Gorazde dovesti neki igrace iz Srbije/CG kao i obicno,tacnije bekove i golmana,mada se to jos nista ne zna pa cemo vidjeti vremenom sta ce biti..
Maro Pavlak napusto Rk Konjuh
Vrace se u Rk Izbidjac

Vrace se u Rk Izbidjac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.