Znaci on je taj za koga se sa Zrinjskim borimo. E j.bo ih on ako je taj. Guzina broj 2Pantelija je napisao/la: ↑08 jan 2020, 22:30Samo sam Nacuo, nemam info![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj kakvih samo slobodnih igrača ima, koji su realni za nas a bili bi top pojačanja.
Da isfiltriraš: godina 24, pozicija bek, državljanatvo BiHSrbHrvSlo, tetovaža ne, broj kopački 44 1/3, povreda ne, visina 188,2cm, srednja škola da.....
I izbacilo bi realnih milion igrača samo da je znanja, malo para i više angažmana.

Da isfiltriraš: godina 24, pozicija bek, državljanatvo BiHSrbHrvSlo, tetovaža ne, broj kopački 44 1/3, povreda ne, visina 188,2cm, srednja škola da.....
I izbacilo bi realnih milion igrača samo da je znanja, malo para i više angažmana.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ako im je vjerovat na riječ imamo struku koja tako kako ti opisa i izvuče igrača.....
ali imamo i Vinka jbg
ali imamo i Vinka jbg

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jedva cekam februar i kosevo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Meni je vala ova podosadna, više volim kad idu Monteno i Nedjelja kad je otiš'o Hase.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2020, 23:03
Jedva cekam februar i kosevo.. ono kada odes kupiti kartu,ulazis na kosevo i cujes ovu pjesmu..i onda izlazak strucnog staba i igraca..Najradije bi da je sutra tekma..

U vakat su se puštale Četiri mladića idu s Trebevića, To je moj grad od Milića, Fura me od Jabuke... soundtrack je bio bolji prije. Huprava napolje, vratite nam stari CD s muzikom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ova uvijek kad ulazim na stadion pa zato sam je i stavio..jest vala HUPRAVA NAPOLJE hocemo nove zvucnike i stari cd sa muzikom!!skoroalen je napisao/la: ↑09 jan 2020, 00:10Meni je vala ova podosadna, više volim kad idu Monteno i Nedjelja kad je otiš'o Hase.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2020, 23:03
Jedva cekam februar i kosevo.. ono kada odes kupiti kartu,ulazis na kosevo i cujes ovu pjesmu..i onda izlazak strucnog staba i igraca..Najradije bi da je sutra tekma..
![]()
U vakat su se puštale Četiri mladića idu s Trebevića, To je moj grad od Milića, Fura me od Jabuke... soundtrack je bio bolji prije. Huprava napolje, vratite nam stari CD s muzikom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Najozbiljniji konkurenti za titulu (kone i lazni) ce dosta promjeniti pocetni sastav u odnosu na jesenski dio sto nam moze biti od koristi. Tuzlaci ce takodje imati dosta promjena, Borac je za sad "tih" kao i mi, ali mislim da nece nesto puno mijenjati.
Sta je nama potrebno? Desno krilo, desni bek, centralni vezni. Top pojacanje trebamo traziti u centralnom veznom jer je to alfa i omega ekipe, pokretac akcija i covjek koji spaja defanzivni i ofanzivni dio ekipe.
Kad mislim na top pojacanje, mislim na igraca sa vec nekim iskustvom i koji ce biti prevaga kako u nasem klubu tako i u cijeloj ligi.
Sto se tice Oremusa i njegove situacije, dobro bi bilo da se ga stavi na desnu stranu, krilo ili bek nebitno, jer je to igrao najvise u karijeri, a nas upravo te pozicije muce.
A i ove posudbe su glupe ako ne mislimo na kraju otkupiti ugovor tog igraca. Druga bi prica bila da dovodimo igraca iz lige 5 na posudbu, pa barem znas da ga neces otkupiti ali ce biti prevaga i kapitalac za titulu, ovako dovodimo ove "malce" na posudbu koji brat bratu nisu kapitalci niti čine neku prevagu na terenu, a po zavrsetku sezone opet jovo na novo trazi pojacanja na njihovim pozicijama.
Sta je nama potrebno? Desno krilo, desni bek, centralni vezni. Top pojacanje trebamo traziti u centralnom veznom jer je to alfa i omega ekipe, pokretac akcija i covjek koji spaja defanzivni i ofanzivni dio ekipe.
Kad mislim na top pojacanje, mislim na igraca sa vec nekim iskustvom i koji ce biti prevaga kako u nasem klubu tako i u cijeloj ligi.
Sto se tice Oremusa i njegove situacije, dobro bi bilo da se ga stavi na desnu stranu, krilo ili bek nebitno, jer je to igrao najvise u karijeri, a nas upravo te pozicije muce.
A i ove posudbe su glupe ako ne mislimo na kraju otkupiti ugovor tog igraca. Druga bi prica bila da dovodimo igraca iz lige 5 na posudbu, pa barem znas da ga neces otkupiti ali ce biti prevaga i kapitalac za titulu, ovako dovodimo ove "malce" na posudbu koji brat bratu nisu kapitalci niti čine neku prevagu na terenu, a po zavrsetku sezone opet jovo na novo trazi pojacanja na njihovim pozicijama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Naslovna na Avazu, kao legende žele mjesto u upravi, najava neke skupštine Udruženja veterana i prijatelja kluba.Ne sjecam se, da su htjeli u klub, kad smo na viršlama bili.
HahahahahahhaHistoricar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 07:50Naslovna na Avazu, kao legende žele mjesto u upravi, najava neke skupštine Udruženja veterana i prijatelja kluba.Ne sjecam se, da su htjeli u klub, kad smo na viršlama bili.
Hajmo se i mi organizovat, skupstinu sazvat, hocemo i mi u upravu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Neka osnuju sebi klub i nek leDŽendaju.
Predvodnik legendi Runda Nedim
Treba im postaviti pitanje koliko su kupili upravljackih uloga?
Predvodnik legendi Runda Nedim
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
U kolko pocinje testiranje?
-
- Kontakt:
Oko upravljačkih uloga vječno izbjegavaju da odgovore, a to što je Runda predvodnik, je poseban cirkus

Radije ću ove gledati. Pa da završimo ne na viršlama, nego na pašteti sa onim lažnjacimaHistoricar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 07:50Naslovna na Avazu, kao legende žele mjesto u upravi, najava neke skupštine Udruženja veterana i prijatelja kluba.Ne sjecam se, da su htjeli u klub, kad smo na viršlama bili.
Da nije žalosno. čovjek bi se mogao smijati.Historicar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 07:50Naslovna na Avazu, kao legende žele mjesto u upravi, najava neke skupštine Udruženja veterana i prijatelja kluba.Ne sjecam se, da su htjeli u klub, kad smo na viršlama bili.
Legendarni pekar/taksista sa svojim ahbabima, želi da mu investitori, objasne kako troše svoje pare, a njih tu nema.
Neshvatljivo je kako spodobe nađu nove naćine da brukaju klub i degradiraju one koji vole KLUB.

Sto samo predvođenjee runde mozemo opet povezati sa nekim ljudima...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Svaka čast na komentaru, nisam se odavno ovoliko ismijao, evo suze mi oči.E čuj, Runda pekar, želi da mu milioner i investitor Nam, polaže računeJadnimi je napisao/la: ↑09 jan 2020, 08:50Da nije žalosno. čovjek bi se mogao smijati.Historicar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 07:50Naslovna na Avazu, kao legende žele mjesto u upravi, najava neke skupštine Udruženja veterana i prijatelja kluba.Ne sjecam se, da su htjeli u klub, kad smo na viršlama bili.
Legendarni pekar/taksista sa svojim ahbabima, želi da mu investitori, objasne kako troše svoje pare, a njih tu nema.
Neshvatljivo je kako spodobe nađu nove naćine da brukaju klub i degradiraju one koji vole KLUB.
![]()

Sve znam, kao i ti. Na sramotu im, ili mu...svejedno. Sreca pa se ne pitaju ni 3 %...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Po cemu li je on legenda i kakve veze sa sarajevom uopste taj lik ima ? Ja sam za njega prvi put cuo kad je bilo oko jahica onog prica.
Na googleu o njemu mozes saznati da ima pekaru i oko onog kampa u americi
Na googleu o njemu mozes saznati da ima pekaru i oko onog kampa u americi

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijelisampion, Dave, greenwood, plisek, rimljanin90, senad82, zagorski i 86 gostiju.