Šta da ti ka'emElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 22:00Ko da mi citas misli, bas mislio preporuciti anketu sa ovakvom temom.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta da ti ka'emElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 22:00Ko da mi citas misli, bas mislio preporuciti anketu sa ovakvom temom.
Vidi se da i ja imam talenta da budem mod
Reci mi za šta si glasao pa da vidimo.
prešo te ba, imaju svi moderatori tool da vide štaš napisat, forum kasni par sekundi uspore tvoj post i brže bolje oni to napišu ili u tvom slučaju naprave anketu...
ovu anketu je predlozio admim licnoDenchi je napisao/la: ↑08 jan 2020, 22:07prešo te ba, imaju svi moderatori tool da vide štaš napisat, forum kasni par sekundi uspore tvoj post i brže bolje oni to napišu ili u tvom slučaju naprave anketu...
i onda glume kao haha jao slučajnosti...
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je tačno, pritisko je "POŠALJI" više puta užurbano, ja vidio
Pošto mi nisu jos uvijek isplatili sve bonuse, morao sam dati opciju "zadovoljan sam"
Šta mu fali
Krste - bolji
Ako budes naslutio, vodim te na rucak
Samo sam Nacuo, nemam info
još nisi otvorio račun u Raiffeisenu? isti dan bi ti leglo...ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 22:23Pošto mi nisu jos uvijek isplatili sve bonuse, morao sam dati opciju "zadovoljan sam"![]()
Meni nije nesto... Ne znam. Mozda ga nisam dovoljno glrdao
a šta igra ovaj Zizu što ga ganjaju jel i on tako nešto? il buncam...Pantelija je napisao/la: ↑08 jan 2020, 22:30Samo sam Nacuo, nemam info![]()
čim je ovom drago, ja odo tražit željeza za barikade...
Objasnjavala je meni nesto Sabra u vezi tih racuna, al pola stvari nisam skont'o jer sam samo u sise buljio
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, fera, Galantni, Kabinet1987, Oerde, riki46, Samozdravlje, siroliver69, USB, Vanja8 i 67 gostiju.