Spursi bi bili najgora ekipa lige bez Demara.DeMar DeRozan is shooting 53% from the field, 59% in the last 10

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Spursi bi bili najgora ekipa lige bez Demara.DeMar DeRozan is shooting 53% from the field, 59% in the last 10
Last 10 - 25% za tri poena...bek u 21. stoljecu.
Za nešto tako treba im Kuzma, Daniels i Cook npr da bi mogli uzeti nekog od 9-10m nazad. Nije uopšte nešto teško.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:34LAL prije svega mora da vode racuna o ugovoru Kuzme,tako da vam je prica bzv.Da bi doveli bilo koga,iole kvalitetnog,budite sigurni da taj igrac ima ugovor od najmanje 10mil godisnje.Ugovor Kuzme je 2mil.Treba mecirati taj novac. Zbog ovog problema,skoro sam siguran da ce LAL cekati buyout trziste.
To si postao opasan jelBuffonGigi je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:50Prva ekipa zapada, druga u cijeloj ligi, toliko o upravi. A ti s poteskocama u razvoju, idi popij praljkovacu, skrati sebi muke.
S obzirom kako ga ovde predstavljaju navijaci Lakersa, samo vise i mogu dobiti, ali to vise ne znaci da ce dobiti Draymonda...Trenutno im vise moze biti i DJ Augustin...
Ne znam na koju trojicu mislis. Temetrius je dobar, ovaj ostatak meh.
Kuzma, Cook, Daniels, Dudley. Ima tu materijala da se meciraju plate. Ali slažem se sa tobom, ne vjerujem da se za ovo može nešto jako kvalitetno izvući, tako da je logično da se čeka neki buyout.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:34LAL prije svega mora da vode racuna o ugovoru Kuzme,tako da vam je prica bzv.Da bi doveli bilo koga,iole kvalitetnog,budite sigurni da taj igrac ima ugovor od najmanje 10mil godisnje.Ugovor Kuzme je 2mil.Treba mecirati taj novac. Zbog ovog problema,skoro sam siguran da ce LAL cekati buyout trziste.
After scary fall Tuesday night in Los Angeles, Davis underwent MRI that showed lower back injury is a bruise, league **** said. Positive news for Davis and the Lakers.
pa stepback trica je, nije slobodno bacanje
Tebi nista nije tesko,a pitanja na sve strane.IlCapitano je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:57Za nešto tako treba im Kuzma, Daniels i Cook npr da bi mogli uzeti nekog od 9-10m nazad. Nije uopšte nešto teško.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:34LAL prije svega mora da vode racuna o ugovoru Kuzme,tako da vam je prica bzv.Da bi doveli bilo koga,iole kvalitetnog,budite sigurni da taj igrac ima ugovor od najmanje 10mil godisnje.Ugovor Kuzme je 2mil.Treba mecirati taj novac. Zbog ovog problema,skoro sam siguran da ce LAL cekati buyout trziste.
Pogledaj malo koju tekmu.SA sad igra tako da DDR ima loptu u rukama veci broj posjeda,dok su ostali svi van linije za 3p.Time je reket otvoren da on radi ono sto najbolje radi,a to je napad na obruc i tu ga je jako tesko zaustaviti,ako nema pomoci iza ledja defanzivca.Otuda i ovi visoki procenti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.