Onaj Rhule koji je navodno bio prva opcija Giantsa ce u Panthersima dobiti 60 mil.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
ma likovi su kraljevi komentarisanja, ne znam ni jednu njihovu zajedničku utakmicu a da te ne nasmiju u svakoj četvrtini, jednostavno the best.phillies je napisao/la: ↑06 jan 2020, 08:07I prije Wentz-ove povrede nisam ocekivao da Eagles-i mogu puno u ovoj utakmici. Realno ovo im i jeste maksimum, obzirom na povrede i igrace s kojima su igrali. Rezervni QB kao da je bio u rosteru cisto da se popuni broj i nije ni sanjao da ce igrati.
Do sinoc nisam slusao prenose Hrvoja i Ivana (ako sam dobro upratio), jel oni stalno dadnu si oduska pri komentarisanju?
pa rekao je američki komentator kod onoga laterala allena "josh allen is trying too much at the moment, he is jameiswinstoning"
jestamaji je napisao/la: ↑31 dec 2019, 19:19ajmo ko će napraviti najbolji bracket?
evo ja počinjem:
AFC
WC:
titans@cheaters -> cheaters
bills@texans -> bills
Div:
cheaters@chiefs -> chiefs
bills@ravens -> ravens
Conf:
chiefs@ravens -> chiefs
NFC
WC:
vikings@saints -> vikings
seahawks@eagles -> seahawks
Div:
seahawks@packers -> seahawks
vikings@niners -> niners
Conf:
seahawks@niners -> seahawks
SuperBowl LIV: Chiefs-Seahawks -> Seahawks
dosad 25%
Jos ne moze ni padeza potrefit, a sve daje od sebe
Pokušavam izbjegavati sve članke vezane za tu temu, ali izgleda da ostaje. Ako bi mu zamjena bili Bridgewater, Dalton, Mariota, i slični sterilni bezveznjakovići, onda bolje da ostane. Nadu mi daje što je ovo igra velikim brojevima. Da je bacio koji pick manje, sad bi se pričalo o dobroj sezoni, a pojačana OL i solidan RB definitivno mogu popraviti taj TD - INT omjer. Obrukao si se za života, sad opusti ruku i frljacaj je koliko ti je qurcu ćejf, Brett Favru za siromašne.
džaba im svemuhamedhulk je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:29Finu ekipu je poceo okupljati Mike, doveli trenera iz Ramsa za ST, novog DC-a, novog WR trenera...
Treba sad produziti sa Dakom, Cooperom, Jonesom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.