I meni on za oko zapade Fuj!!!!

Svaka čast upravi, puna podrška makar u federalnoj završili.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I meni on za oko zapade Fuj!!!!
Pa de sam skontaj, navedena je pozajmica za 2015/16 godinu, dakle posljednja njegova godina u Slobodi. Ulazak u PL i sve do 15/16 nije ulagao dinara?MMA075 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:40Ne postoji cim nije iznešeno, tu je sve i moze se rješiti.Beduin je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:38To je to, Sabovic, Alic, Giprom i Husic ponajveca omca okp vrata. A onda su tu parnicni postupci i opomene pred tuzbu sto ce uskoro doci na naplatu u vidu dodatnog miliona KM.
A ovo najzanimljivije vezano za Azmira, prikazana pizajmica iz 2015/16, a za ostali period jos nista (ukupno 3mil)? Kako sad ovo?
I koga je ono Koza rijesio, u fazonu isplacena trecina duga, a 2/3 oprosteno?
Ipak je bolje da se ne ide u federalnoj jer ponovni povratak je jako skup i neizvjestan. Treba sve učiniti da se ne ispadne a uporedo sa tim ovo stanje popravljat.
A svjesni smo mi da je preko svojih igraca koje nam je ostavio u klubu izvuko dosta para preko tuzbi.
Zeli da ide, ima ponudu iz inostranstva, ugovor mu ubrzo istice.sloboda1921 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 13:01Ovo oko raskida sa Pršešom nije se trebalo dogoditi. Naš najperspektivniji igrač a mi ga puštamo.
Ako se dobro sjecam receno je kako imaju potpisani papiri za 3mil, cak i Senad potvrdio (ili Cicak) te kako treba sve to provjeriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.