Meni je na primjer presmijesno kako planirate da gradite ekipu oko Murraya

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Meni je na primjer presmijesno kako planirate da gradite ekipu oko Murraya
Ma jok, gradit cemo je oko Kuzme kad AD ode i LBJ se penzioniseNail for Real je napisao/la: ↑08 jan 2020, 13:21Meni je na primjer presmijesno kako planirate da gradite ekipu oko Murraya.
Pa ko veli da mi gradimo? Vidis da ga sutiramo od kako je sezona pocela, sto ti dobro znas, ovo su zadnji izdisaji prije nego se stvori bonbona od ekipeJHam je napisao/la: ↑08 jan 2020, 13:49Ma jok, gradit cemo je oko Kuzme kad AD ode i LBJ se penzioniseNail for Real je napisao/la: ↑08 jan 2020, 13:21Meni je na primjer presmijesno kako planirate da gradite ekipu oko Murraya.
![]()
Vi ako za Kuzmu dobijete nesto od ovih mega paketa koji se spominju, ja narednih godinu dana necu napisati nista lose na racun Lakersa, moze tako?Nail for Real je napisao/la: ↑08 jan 2020, 13:53Pa ko veli da mi gradimo? Vidis da ga sutiramo od kako je sezona pocela, sto ti dobro znas, ovo su zadnji izdisaji prije nego se stvori bonbona od ekipeJHam je napisao/la: ↑08 jan 2020, 13:49Ma jok, gradit cemo je oko Kuzme kad AD ode i LBJ se penzioniseNail for Real je napisao/la: ↑08 jan 2020, 13:21
Meni je na primjer presmijesno kako planirate da gradite ekipu oko Murraya.
![]()
.
A ti uzivaj u divljaku Murrayu.
Teske rijeci od strane navijaca ekipe koja 8 godina nije zabiljezila pobjedu u PONail for Real je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:08Nisam ti ja GOAT momak, haj sad razguli i drk.aj na ekipu koja nikog ne zanima.
Nisi, on je bar knjigu napisaoNail for Real je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:08Nisam ti ja GOAT momak, haj sad razguli i drk.aj na ekipu koja nikog ne zanima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.