FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pehovi se nastavljaju, sad i Gnabry.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Mi imamo konstantno jedno te isti problem a to je 4,5 rovitih igraca na koje se ne može računati kad je najpotrebnije. Od 2013 uvijek u ključnim utakmicama imamo 3,4 ozljedena igraca tako ćemo i sada protiv chelsea biti bez sulea sigurno ne dovoljno spremnim lucasom Comanom martinezom a ne bih se cudio da se još netko povrijedi.
Koliko god liverpol lani bio bolji od nas, mi smo bili bez mullera, kimmicha, comana. Tri velika izostanka
-
- Kontakt:
Evo gnabrieva ozljeda ipak teže prirode a comana nema sigurno još par tjedana.
Jedno krilo se obvezno mora dovesti do kraja mjeseca ako išta želimo. Budu li opet eksperimenti sa mullerom desno perisicem lijevo možemo odmah potpisati 4 mjesto i oproštaj od lige prvaka u osmini finala
Jedno krilo se obvezno mora dovesti do kraja mjeseca ako išta želimo. Budu li opet eksperimenti sa mullerom desno perisicem lijevo možemo odmah potpisati 4 mjesto i oproštaj od lige prvaka u osmini finala
I Flick je svjestan toga, traži minimalno jednog igrača. Sad je do ovih naših da li mogu isposlovati posudbu beka uz krilo naravno, mada Sane je "dream transfer" Brazze, zbog toga se i želio Zaha posuditi. A vidim i povratak Sanea na teren se bliži.schickeria je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:30Evo gnabrieva ozljeda ipak teže prirode a comana nema sigurno još par tjedana.
-
- Kontakt:
Čekajući sanea da udje u formu možemo čekati i comanadirkules je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:59I Flick je svjestan toga, traži minimalno jednog igrača. Sad je do ovih naših da li mogu isposlovati posudbu beka uz krilo naravno, mada Sane je "dream transfer" Brazze, zbog toga se i želio Zaha posuditi. A vidim i povratak Sanea na teren se bliži.schickeria je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:30Evo gnabrieva ozljeda ipak teže prirode a comana nema sigurno još par tjedana.
Treba nam netko kvalitetan a da nema povijest bolesti od sjevernog do južnog pola
dovodimo povrijedjene igrace i onda se cudimo kako su svako malo out po par mjeseci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Flick je izjavio da nam trebaju odmah, vec na zimu barem dva pojacanja ako mislimo ici na titulu.
NAPOKON da jedan nas trener pokaze muda i da javno iskaze nezadovoljstvo i da ukaze na to koliko smo igracki limitirani.
Dakle, jedan desni bek pod hitno i po mogucnsoti krilni napadac!
Treba ici na Sanea, jer Sane ce vec u februaru biti 100% spreman posto je vec poceo trenirati sa ekipom.
Ako ne on, onda dovesti Ziyecha, sa 40 miliona ne mozes napraviti veliku gresku u danasnjem fudbalu.
NAPOKON da jedan nas trener pokaze muda i da javno iskaze nezadovoljstvo i da ukaze na to koliko smo igracki limitirani.
Dakle, jedan desni bek pod hitno i po mogucnsoti krilni napadac!
Treba ici na Sanea, jer Sane ce vec u februaru biti 100% spreman posto je vec poceo trenirati sa ekipom.
Ako ne on, onda dovesti Ziyecha, sa 40 miliona ne mozes napraviti veliku gresku u danasnjem fudbalu.
Bayern bosses would rather save the money for the summer (Sané, Havertz) [Bild]
Možda ljudi koji plaćaju da mogu čitati članke o Bayernu na Bildu objavljuju, evo npr.članak od večeras. A ovaj twitter nalog je poprilično pouzdan kada su te stvari u pitanju.
Nemam inace twitter, niti fb, niti instagram, zato mi nije jasno bilo, bas sam old school čoban kad to nisam povezao, al sad znam eto.

I ja imam twitter zbog Baye, Dallasa i NBA općenito.SWOT je napisao/la: ↑09 jan 2020, 01:24Nemam inace twitter, niti fb, niti instagram, zato mi nije jasno bilo, bas sam old school čoban kad to nisam povezao, al sad znam eto.![]()
-
- Kontakt:
Ziyech bi došao oko 50 miliona. Za takvog igrača to je sasvim pristojna cifra. Ako želiš biti najjači preko krila onda moraš biti svjestan da će se ona najviše trošiti pa moras imati alternative, u našem slučaju zbog brojnih ozljeda al pari prvom dvojcu izbora za krilnog napadaca. Npr Ziyech i sane plus Coman i gnabry
Real u alternativi ima viniciusa i asensia a barcelona dembelea, ciy mahreza i sanea tako da je to očito standard koji moraš pratiti
Real u alternativi ima viniciusa i asensia a barcelona dembelea, ciy mahreza i sanea tako da je to očito standard koji moraš pratiti
Thomas Müller: "Kakav je Niko Kovač trener? Kao žena koja vas pošalje u market bez uputa."
Više ga nema nego što ga ima.schickeria je napisao/la: ↑09 jan 2020, 06:49Ziyech bi došao oko 50 miliona. Za takvog igrača to je sasvim pristojna cifra. Ako želiš biti najjači preko krila onda moraš biti svjestan da će se ona najviše trošiti pa moras imati alternative, u našem slučaju zbog brojnih ozljeda al pari prvom dvojcu izbora za krilnog napadaca. Npr Ziyech i sane plus Coman i gnabry
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Igrači napuštaju kamp da bi bili doma sa ženama koje se drugi put porađaju pa jbt...

Martinez, Lewa, Coman, Sule nisu ni isli na kamp, Gnabry se povrijedio, Thiago otišo bebu da dočeka, a Hernandez polovične pripreme radio zbog povrede.
To je 7 prvotimaca. Od ostalih iz prvog tima Neuer, Pavard, Coutinho, Muller, Alaba, Davies, Kimmich, Tolisso uspjeli izdržat čitav kamp.
Nije baš za pohvalu.
To je 7 prvotimaca. Od ostalih iz prvog tima Neuer, Pavard, Coutinho, Muller, Alaba, Davies, Kimmich, Tolisso uspjeli izdržat čitav kamp.
Nije baš za pohvalu.
ja stavrno gubim nadu u vezi nase uprave, ovo sa nedovodjenjem kvalitetih igraca me izludjuje. sta vise cigance i cekaju. definitvno da ispadnemo iz elite klubova nego da budemo u rangu tamo neke Rome ili Lyona? jer sa ovim stavom cemo tamo i zvrsiti
Volim te Zeljo!!!
A gle, dovoditi trećeg RB je ludilo pored očiglednih rupa koje treba zakrpati (trener, krila, veza, obrana,) pored Kimmicha i Pavarda dovoditi trećeg je zadnje na tapeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.