Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Pa dobro, nije da nismo znali da će ovi pored nas izgledati kao Barca kada su zajedno na terenu najavljeni dizelaš Matić (istina, jedan od boljih) i kornjača Mata, koji jednostavno više nema brzinu za ovaj nivo nogometa. Nije mi jasno zašto Ole nije dao šansu Garneru koji ima šlifa, mlade noge i prirodni je veznjak. Ovako je Perreira izginuo pokrivajući teren za obojicu. Inače, ovo oleovo kemijanje sa sastavom i izvlačenje Chonga iz naftalina samo govore koliko smo igrački tanki.
Samo za podsjećanje: Fellaini, Herrera, Lukaku i Alexis - otišli da nijedan nije zamijenjen. Možda Alexis, ako računaš Jamesa. Dovedeš Maguirea, a na posudbu pošalješ pogrešnog, pa si na na “nuli”. Ozlijede se Pogba, Mctominay, Dalot. Izbaci posljednjeg iz jednačine, jer si doveo Wan Bissaku. Podvučeš crtu, kompariraj sa periodom od prije godinu dana, kratak su ČETIRI veznjaka (dobro, tri ako se Fred izašta računa)i DVA ofenzivna igrača u ovom trenutku.
Poseže se za djecom, jer nemaš ništa pametnije na platnom spisku. A od te djece, jedino da kažeš da si dobio Williamsa, Greenwooda i, možda, Garnera. Premalo. Dodaj da Perreira i “ljubimac svih trenera” Lingard tu mogu samo popunjavati broj, dobijaš jedan od najjadnijih rostera u gornjem dijelu tabele.
Iskreno, ne znam ko može očekivati da na kraju uhvatimo to top-4 mjesto. Tanki smo “ko bašlija” s ovim rosterom, a i ono što imamo ne uljeva neki strah protivnicima. Ne daj bože kakve ozljede Rashforda, Maguirea ili De Gea-e, vidio bi veselje rođo...
Iskreno, ne znam šta naš alhemičar ima na pameti u ovom januarskom prelaznom roku, ali ako se ne dohvate bar jedan ili dva mlada talentirana igrača, a koji odmah mogu “dati ruke” na deficitarnim pozicijama, biće piši propalo. Vjerovano da će i norvežanin tad već biti bivši, ali iskreno, nije mi ga ni žao - sam je aminovao ovakvo ljuštenje sastava. Žao će mi biti jedino mojih živaca koji su osuđeni na ovaj bućkuriš od nogometa.
Samo za podsjećanje: Fellaini, Herrera, Lukaku i Alexis - otišli da nijedan nije zamijenjen. Možda Alexis, ako računaš Jamesa. Dovedeš Maguirea, a na posudbu pošalješ pogrešnog, pa si na na “nuli”. Ozlijede se Pogba, Mctominay, Dalot. Izbaci posljednjeg iz jednačine, jer si doveo Wan Bissaku. Podvučeš crtu, kompariraj sa periodom od prije godinu dana, kratak su ČETIRI veznjaka (dobro, tri ako se Fred izašta računa)i DVA ofenzivna igrača u ovom trenutku.
Poseže se za djecom, jer nemaš ništa pametnije na platnom spisku. A od te djece, jedino da kažeš da si dobio Williamsa, Greenwooda i, možda, Garnera. Premalo. Dodaj da Perreira i “ljubimac svih trenera” Lingard tu mogu samo popunjavati broj, dobijaš jedan od najjadnijih rostera u gornjem dijelu tabele.
Iskreno, ne znam ko može očekivati da na kraju uhvatimo to top-4 mjesto. Tanki smo “ko bašlija” s ovim rosterom, a i ono što imamo ne uljeva neki strah protivnicima. Ne daj bože kakve ozljede Rashforda, Maguirea ili De Gea-e, vidio bi veselje rođo...
Iskreno, ne znam šta naš alhemičar ima na pameti u ovom januarskom prelaznom roku, ali ako se ne dohvate bar jedan ili dva mlada talentirana igrača, a koji odmah mogu “dati ruke” na deficitarnim pozicijama, biće piši propalo. Vjerovano da će i norvežanin tad već biti bivši, ali iskreno, nije mi ga ni žao - sam je aminovao ovakvo ljuštenje sastava. Žao će mi biti jedino mojih živaca koji su osuđeni na ovaj bućkuriš od nogometa.
Nismo.Brokula je napisao/la: ↑02 jan 2020, 00:44Meni je bitno da je koncept i implementiranje tu. Ako imaš jasan sistem, rezultati dolaze sami. Emery ga nikad nije imao. I mi smo tokom 22 utakmice bez poraza prošle sezone uveliko hodali po staklu, al svi su bili slijepi na jednog oko jer "igru briši bodove piši".
United nema veznog reda još od Fergiejevih posljednjih par sezona. On je taj dio tima krpio igračima koje je kupio godinama ranije ili promovisao iz omladinskog pogona (Scholes, Carrick, Fletcher, Anderson, Cleverley). Zato je Moyes prvo kupio Fellainija pa Matu, Van Gaal Herreru, Blinda, Schweinsteigera i Schneiderlina, Mourinho Matića, Pogbu i Freda. Solskjaer još nije kupovao na toj poziciji no ako klub proda Pogbu za ogromnu lovu, za očekivati je da i on dovede kojeg svog veznjaka.
-
- Kontakt:
Pa **** ti lingard malo majke sasro sasrani
Jones i Lindelof. Neka nam je Bog na pomoći.
**** li mu Lingard najmilije
Od danas Ole out sto se mene tice
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ljudi dajte neki link saljite. Nisam pri tv kanalima veceras. Pozz
-
- Kontakt:
uzas ****. sve mirise na debakl
e moj ole cobane
e moj ole cobane
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kakva asistencija Lindelofa, čestitam.
Ne treba ti link da se patis, **** ti Ole i majku i sastav i Lingarda i Freda i Perreiru sto ih stavljas u sastav, sto se mene tice mrs veceras u Molde. Kreten u jedinom takmicenju gdje ima neke sanse uvodi Jonesa koji ne pamti od kada je igrao. Debil.
Evo ga 0:3, daj ostavku veceras
Evo ga 0:3, daj ostavku veceras
Zadnja izmjena: al..., dana/u 07 jan 2020, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Neka su ovi retardi dobili City u ligi da se Liverpool još više odmakne, **** sve retardirano posred ****.
Vrijeme mu je... Ovo je sramota... Ni igre, ni rezultata, pa ni pomaka, a najviše tvrdoglavosti... **** li mu Lingard sve... Sad ja razumijem tajgera, odlijepio frajko davno, a i ko ne bi pored ovakvog vodjenja kluba...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Da nas hoce nafilovati veceras, a sve su prilike, jer svaka 2-3 minuta imaju mrtve prilike, pa da ovog “motivatora” otjeraju
Kakvo ponižavanje ... kako ih nije sramota obnašati funkcije koje imaju ...
Ne činiti nista na tržištu, a imati vezni red: Fred, Andreas, Lingard ... imati Jonesa na stoperu u 2020. godini.
Ole će polahko ali sigurno od miljenika iz igračkih dana postati omraženi lik većine navijača ukoliko nastavi da se smješka nakon blamaža i hvali ove poluamatere koje redovno forsira.
Ne činiti nista na tržištu, a imati vezni red: Fred, Andreas, Lingard ... imati Jonesa na stoperu u 2020. godini.
Ole će polahko ali sigurno od miljenika iz igračkih dana postati omraženi lik većine navijača ukoliko nastavi da se smješka nakon blamaža i hvali ove poluamatere koje redovno forsira.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Od samog početka tekme Lingard, Fred i Pereira su usrali sve što se moglo usrati. Neshvatljivo je kako to ikome može poći za rukom. Mislim, nije da nije očekivano da pomenuti stručnjaci naprave sranje, ali ovoliku gomilu g*vana nije realno očekivati. Dodaj tome kvalitet "kombinovanog" sastava komšija i debakl je osiguran.
Metla ovdje ima dosta posla, od vrha pa do uhljeba na terenu.
Metla ovdje ima dosta posla, od vrha pa do uhljeba na terenu.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Hvala na linku. Ali ovo je bolje bilo ne gledati. Umalo petardu ne primise za poluvrijeme. A ljudi koje krampe igraju za United. Lingard, Jones, Pereira, Lindelof. Ti u Vrbanjusi ne bi bili sigurni. Da hoce izgubiti jedno 0:6 pa da ovi u klubu konacno nesto ozbiljnije poduzmu. Opet nemogu osutati po golu vec trece poluvrijeme...
Ole i i majmun Ed se igraju sa neccim sto je Fergi gradio 30 godina,ja nikad necu shvatit glupe engleze koji aplaudiraju na sve umjesto da im.jebu mater!FUJJJJJJJ MRSSS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.