FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja nisam ni za Dedu ni za Saida. Kad im je gore ponuđena mrva više pobjegli - sad kad su nogirani mi ih vraćamo. Bespotrebno i glupo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko bi normalan bio za tog prostaka.
-
- Kontakt:
Nabiyem ovaj UO na napojnu žilu i sva ova dosad pojačanja što najavljuju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Evo nama Dede nazad. Ovo opet neke uhljebljivacke rotacije. Ma nema veze. I dalje čekamo obraćanje UO.
& $ ?
Čičak, Deda, Said. Jebla vam mater ta trojka. Dabogda vas njih trojica liječili. Od nekih boleščura ****.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pravo ce cudo biti ako opstanemo ove godine. Mislim da nas jedino moze spasiti ona turska prevara u Celiku i da ih opet sjebe i ne uplati dugovanja, pa da ih izbace, u protivnom 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Deda je dobar u svom poslu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Golubovic nepoznanica totalna,Said nepotreban skup ne igra za 800 km,a vise i ne vrijedi mjesecno ..ovaj mali Hajdarevic moze pomoci ovoj Slobodi u ovakvom stanju,prije svega da radi na sebi sto vise kako bi se mogao vratiti kod Osima. Od njega se ocekuje puno.Povratak Dedica ne bih komentarisao,jer nezz pravu pozadinu,smatram da nije potreban,a nece ni on raditi za 700 km tako da.pred nama je.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Kako su krenuli vratit ce u UO Sabovica, Davuda i ostale. Vracaj sveeee koji su nam zaCerali, mi prastamo svima. Daj i Krpica kad ga sutnu iz Koreje, daj jos koje 35+ da ga nahranimo i ozivimo.
Neka se neko od UO registruje na forum kad veze nemaju.
Neka se neko od UO registruje na forum kad veze nemaju.
mosa zlatu mosa bodaslo
-
- Kontakt:
Šta će nam TRUHLO said i dedić Oba su otišli u sisoje siti Truhlo još tužio a deda digo sidro što su mu smanjili platu Nebi me čudilo da deda stane na go a trener da bude SENILNI rizo Manite OHRDINA sisoje sitija
Sto se tice Golubovica ne moze bit losiji od Lakica, ma da jos nije sigurno da li dolazi, Dedic je dobar trener ma da je seljacina, Said isprdio al eto hajde moze pomoci kakav god da je bolji od ovih trenutnih krila, Hajdarevic iz Zelje ja ga pamtim kao dobrog igraca dok je igrao cak mi se i vise svidjao nego Sabanadzovic, jedino lose sto je posudba ali nema veze treba konkurencije.
Nego prica se da ce nas napustit i dajdzin, 500+ ljudi odma na tribinama.
Hodzicu istekao ugovor, nije produzio?
Nego prica se da ce nas napustit i dajdzin, 500+ ljudi odma na tribinama.
Hodzicu istekao ugovor, nije produzio?
Koliko sam ja cuo Hodza produzuje,nakon prozivke ce se sve znwti ko nas napusta cuo sam i ja da napustaju Dajzdin
Sale Lakic Livancic i Ristic mozda i Pero l,trebaju nam doci neka dvojica iz Sarajeva koja navodno raskidaju ugovor suska se povratak nekog stopera
Sale Lakic Livancic i Ristic mozda i Pero l,trebaju nam doci neka dvojica iz Sarajeva koja navodno raskidaju ugovor suska se povratak nekog stopera

FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Beduin
- Kontakt:
E j3benoj deceniji ti imas 7-8 igraca koji su postigli 10+ golova za tim, i to je jedan ozbiljan tim, veliki tim, sa tradicijom i qurcinama?Kada su u pitanju strijelci u prethodnoj deceniji, najbolji je Sulejman Krpić sa 22 postignuta gola. Na drugom mjestu nalazi se legenda Premijer lige BiH Zajko Zeba, koji je postigao 16 golova, Mersudin Ahmetović je postigao 13 golova, a po 11 su postigli Senad Mujić, Amer Bekić i Damir Smajlović.
Ovo je smijurija od kluba, bruka grada i mamipara. Ovo sto prije treba zaustaviti po svaku cijenu, dok nisu povecali transu zarad glasova i politike.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Teško da će dajidžin i Sale napustit, e jedino ako Fulam vrati svoga igraća sa posudbe.saltcrew je napisao/la: ↑06 jan 2020, 15:42Koliko sam ja cuo Hodza produzuje,nakon prozivke ce se sve znwti ko nas napusta cuo sam i ja da napustaju Dajzdin
Sale Lakic Livancic i Ristic mozda i Pero l,trebaju nam doci neka dvojica iz Sarajeva koja navodno raskidaju ugovor suska se povratak nekog stopera![]()
Jos jedan neloš golman Trkulja je slobodan.
Sretan Bozic svim fudbalerima i navijacima Slobode koji slave ovaj praznik.
Ove manekene sa visokim platama poslat malo na Ilincicu na prvi dio priprema,kakve teretane eksurzije po Antalijama.Eno rukometasi oru po Ilincici,pa mogli bi i ovi manekeni.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Ovaj Herić bi mogao biti pojačanje.
-
- Kontakt:
On je mlad 22 god i za PL nije los stavise.
Mogao bi pomoci ovoj ekipi. Samo ugovor na 3 god i redovna primanja pa da mozemo nesto i uzeti kada dodje vrijeme.
Mogao bi pomoci ovoj ekipi. Samo ugovor na 3 god i redovna primanja pa da mozemo nesto i uzeti kada dodje vrijeme.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.