Ne moras biti ni sveti papa ni hodza yebeni da pricas i komentarises. Evo ti si zivi dokaz.ASD je napisao/la: ↑07 jan 2020, 18:40Pa što onda pričaš kad veze nemaš.Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 jan 2020, 18:21Pogledas lijepo emisiju "drevne tajne Vatikana "i emisije slicnih gluposti, ufatio se mene koda sam je ja licno pisao i izmjenio, ili kao da ja licno tvrdim nesto, koji ti je ku rac. Imas razne teorije, i mnogo pitanja koja na koja Vatikan nema odgovor (ili ga izbjegava).ljudi o tome dokumentarce pravili, filmove, sta ja imam sa tim.
Ako te zanima izvoli gledaj guglaj boli me k.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Fantasista
- Kontakt:
Također je rekao da ko nema nabavi mač

“But now,” he said, “take your money and a traveler’s bag. And if you don’t have a sword, sell your cloak and buy one!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Joj šuti, kako starim sve više mrzim sve što ima bilo kakve veze sa vjerom.
Ima li neki naziv za one što mrze religiju, ateizam je preblago za ono kako se osjećam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Razmotri nihilizam

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I jednom kad postanes zasto opet ulazis u dodir s istom kroz rasprave i komentare. Nisi vise nicim obavezan da o tome govoris, ali se vracas i dalje i dalje. Meni to vise lici na mrznju buraz.
A zamisli sad ja kao neko ko se smatra muslimanom, da kazem kako mrzim druge religije, koje bi epitete dobio ? Fasista, sovinista, nacionalista, terorista itd. Nemojte biti sve ovo sto sam naveo, i kao ateista covjek je duzan postovati drugacije.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Religija ko religija nije loše ni zamišljena, problem je način na koji je ljudi iskorištavaju da bi manipulisali odredjenim masama, i zbog toga se većini nas ista ogadila na neki način.
Odavno sam se isključio iz bilo kakvih religioznih aktivnosti, ne zanima me to više uopšte, nit imam namjeru s kime o tome polemisati, gubljenje vremena.
Praznike i našu bošnjačku tradiciju treba njegovati i obiljezavati, a sve preko toga je previše u mojim očima. Poštovat treba svakoga, i vjernika i ćafira, i zadnja stvar koju treba činit je klasifikovat ljude po vjerskim opredjeljenima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vjera, kao stvar duhovnosti nije loša. Ali organizovana religija je dno dna.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Došo cojk iz Amerike (od roditelja prijatelj) na Božić i kaje meni poželio sam kljukusu tvoje majke.
Kad se ne ugusi rakijom hljeb ti ****.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ispuha mu ćuna ko dušica 

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, TheTruth34 i 5 gostiju.