Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kako je ovaj novi reddit watermark preglup 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Pa poznajem materiju to si u pravu i ja sam samo dao svoje viđenje stvari, samo mi nije jasno šta si htio da postigneš sa ovim postom?bosanskazvijer je napisao/la: ↑07 jan 2020, 14:37
Ako nista drugo, bar si pokazao da poznajes materiju, tj da ti nisu strane ni gusle, ni te pjesme, a i da se pravis slijep pored ociju.![]()
P. S.
Ovo ti je odgovor na onaj tvoj komentar na temi "najsmjesniji postovi"![]()
"Nisu ti strane gusle"

-
Drago mi je da poznajes i gusle i pjesme.Fuerza je napisao/la: ↑07 jan 2020, 15:12Pa poznajem materiju to si u pravu i ja sam samo dao svoje viđenje stvari, samo mi nije jasno šta si htio da postigneš sa ovim postom?bosanskazvijer je napisao/la: ↑07 jan 2020, 14:37
Ako nista drugo, bar si pokazao da poznajes materiju, tj da ti nisu strane ni gusle, ni te pjesme, a i da se pravis slijep pored ociju.![]()
P. S.
"Nisu ti strane gusle"![]()
Nije ni meni jasno sto pokusavas biti smijesan i trollati nekog kad ti ne ide.
Ne sikiraj se ti gdje sam ja postavio post i na koju temu, nego se pozabavi sa sobom i svojim zivotom.
Poyy
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 07 jan 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne možeš bit dobar u glavi i slušat gusle. Muzikalniji je zvuk motorne pile.
Let's talk about SIX baby!
Što se tiče trolla, nisam imao namjeru ali čini se da sam uspio, čim ti ovako odgovaraš. Takvu paljevinu do sad nisam sreo.bosanskazvijer je napisao/la: ↑07 jan 2020, 15:21Drago mi je da poznajes i gusle i pjesme.Fuerza je napisao/la: ↑07 jan 2020, 15:12Pa poznajem materiju to si u pravu i ja sam samo dao svoje viđenje stvari, samo mi nije jasno šta si htio da postigneš sa ovim postom?bosanskazvijer je napisao/la: ↑07 jan 2020, 14:37
P. S.
"Nisu ti strane gusle"![]()
Nije ni meni jasno sto pokusavas biti smijesan i trollati nekog kad ti ne ide.
Ne sikiraj se ti gdje sam ja postavio post i na koju temu, nego se pozabavi sa sobom i svojim zivotom.
Poyy
Previše lično shvataš stvari, ovo je forum i niko ne zna ko si ti. Ali nemam namjeru sa tobom da se raspravljam, moram se pozabaviti sa svojim životom.
Kako je Rim postao carstvo svjetskog okvira (za tadasnje uvjete), tako je u svoj sistem ugradjivao bozanstva i religije paganskih naroda, te obicaje koji ce imate uticaja na krscanstvo. Znaci striktno, radi se o babilonskoj politeistickoj religiji.
U Rimu se lagano uvodilo stovanje Marije po uzoru na babilonsko stovanje boginje Majke. Sa naucnog gledista, u Babilonu imas spomen ove "Majke" sa Tamuzom u rukama (materijalne dokaze). U biti je znacilo bozanska majka i dijete. U Egiptu se zvala Izidza sa sinom Horusom. Znaci imas vezu sa obozavanjem Marije u krscanstvu.
Onda tek 430. godine krst je uveden u crkve. Medjutim isti potice iz drevne Haldeje i simbol je pomenutog boga Tamuza. Bio je cak i sveti simobol u Indiji daleko prije novog doba.
Tokom bitke kod Milvijskog mosta, prema predanjima caru Konstantinu se ukazao krst sto je znacilo i zvanicni status tog simbola. Milanskim ediktom, krscanstvo je postalo priznata religija.
Naravno onda si imao koncile gdje su neka evandjelja odbacena neka priznata.
Striktno glede Isusovog rodjenja, Biblija nigdje ne navodi datum kao sto ni Bozic nije bio medju najranijim crkvenim praznicima. U 5. stoljecu izadata je naredba da se ovo rodjenje proslavlja u decembru.
Veliki uticaj na taj datum imao je paganski kult obozavanja sunca tzv. Rodjenje Sunca koji je padao na 25. decembar.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Fantasista
- Kontakt:
Stoka i divljaci. Šta reći o ljudima koji su izglasali islamsku državu.
YEBEM DRŽAVU NAROD I SVE POLITIČARE OVE SPLAČINE OD DRŽAVE
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- PointBlank
- Kontakt:
Spominje se i Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales u Zagoru pa to ne znači da postoji.PointBlank je napisao/la: ↑07 jan 2020, 17:09Pa i u Kur'anu se spominje Isa, kako nije postojao?
Pogotovo što je Kur'an upgrade na stari i novi zavjet..
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Fantasista
- Kontakt:
Nemojte ba ljudi bogohulit.
-
- Kontakt:
Spominje se i u spisima Rimskoga Carstva kao Isak, sin Merjemin i Zidovski pobunjenik.PointBlank je napisao/la: ↑07 jan 2020, 17:09Pa i u Kur'anu se spominje Isa, kako nije postojao?
Postoje neke indicije da su zidovi izmjenili Bibliju, ali to je vec za analize.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- ASD
- Kontakt:
Zanimljivo! U kojim spisima?Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 jan 2020, 17:23Spominje se i u spisima Rimskoga Carstva kao Isak, sin Merjemin i Zidovski pobunjenik.PointBlank je napisao/la: ↑07 jan 2020, 17:09Pa i u Kur'anu se spominje Isa, kako nije postojao?
Postoje neke indicije da su zidovi izmjenili Bibliju, ali to je vec za analize.
Pa po Bibliji Isus je zagovaro ljubav kao prvo pravilo vjernika i onda se pojavio Muhamed koji je imao vojsku i kako je to upgrade?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Da,zalagao se za ljubav, mir i toleranciju.
Nije se zalagao da legnes da te zakolje. Velika je razlika.
Jel ono Biblija kaze oko za oko zub za zub

Muhamed a.s. nije imao vojsku nego je godinama izbjegavao sukob. I opet, na Bedru su se branili a ne napadali.
Velika je razlika.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Trenutno korisnika/ca: alemsa, drzgemboadislic, Zaboljesutra i 56 gostiju.