Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
zar se toliko bojite ubica iz prve lige ili vam se osladio rating sto brzo skace 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Sexmachineboy
- Kontakt:
jbg meni trening tacno u vrijeme kad se igraju utakmice prve lige..tako da ponedeljkom i cetvrtkom nemogu nikakoItalia je napisao/la:zar se toliko bojite ubica iz prve lige ili vam se osladio rating sto brzo skace

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- samir_tm87
- Kontakt:
Balkan United dere guzove, 2 (odlicna) pojacanja su stigla tako da baraz nebi trebao biti problem, i onda u prvo po svaki bod koji ce biti zlata vrijedan.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
glupost ste uradili dovodjenjem ovog brazilca.. jos pogotov ako ce Mario da sjedi na klupi glupost je jos veca.. takvi igraci cim dobiju bolju ponudu oni odose, dok ce ti igraci kao Mario uvijek biti tu kad treba..
zato, nemojte gubiti odlicnog igraca vec ga pustite da igra..
i puno srece u barazu i nadam se da cete konacno proci u prvu ligu..
i da, Samke kralju!

i puno srece u barazu i nadam se da cete konacno proci u prvu ligu..
i da, Samke kralju!

-
- Kontakt:
Joj lika ovog kvazi brazilca . Mi mu ponudili 90000 platu i cojk pristane u Balkanu za platu od 1
Dobar je ,ali kao sto daffy kaze , ode za prvom boljom ponudom 

Tip igra igricu duze vremena a prijavljen je na Transfermarktu i kad je vidio u nasem forumu da imamo ekipu sa transfermarkta pito' nas da li ga hocemo u ekipu i mi naravno pristali.bavarian_bk je napisao/la:Joj lika ovog kvazi brazilca . Mi mu ponudili 90000 platu i cojk pristane u Balkanu za platu od 1Dobar je ,ali kao sto daffy kaze , ode za prvom boljom ponudom

- elninho_resTO
- Kontakt:
takvim plata nije bitnaedo3majka je napisao/la:Tip igra igricu duze vremena a prijavljen je na Transfermarktu i kad je vidio u nasem forumu da imamo ekipu sa transfermarkta pito' nas da li ga hocemo u ekipu i mi naravno pristali.bavarian_bk je napisao/la:Joj lika ovog kvazi brazilca . Mi mu ponudili 90000 platu i cojk pristane u Balkanu za platu od 1Dobar je ,ali kao sto daffy kaze , ode za prvom boljom ponudom
Na pocetku ce biti rezerva Mariju pa ako zasluzi onda ce u prvu, imat cemo 13 aktivnih igraca sto je vrlo dobro a uz to svi imaju solidne skilove.

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Gosa je legendaran, sad samo da u barazu ne zaseremo, doveo bih repku BiH ako trreba da igra samo da opet ne izgubimoelninho_resTO je napisao/la:takvim plata nije bitnaedo3majka je napisao/la:Tip igra igricu duze vremena a prijavljen je na Transfermarktu i kad je vidio u nasem forumu da imamo ekipu sa transfermarkta pito' nas da li ga hocemo u ekipu i mi naravno pristali.bavarian_bk je napisao/la:Joj lika ovog kvazi brazilca . Mi mu ponudili 90000 platu i cojk pristane u Balkanu za platu od 1Dobar je ,ali kao sto daffy kaze , ode za prvom boljom ponudom
Na pocetku ce biti rezerva Mariju pa ako zasluzi onda ce u prvu, imat cemo 13 aktivnih igraca sto je vrlo dobro a uz to svi imaju solidne skilove.
svaka cast,vjerujem da je odlican potez
a i gosa je dobar

ajmo Balkan United

-
- Kontakt:
Balkan Balkan Balkan , ovo je Balkan ehee
Vamos Balkanjeroo 

Vjerovao ili ne, ovo sam isto mislio prije nekih 15 minuta, ako pobjedimo da nam ovo bude u signaturubavarian_bk je napisao/la:Balkan Balkan Balkan , ovo je Balkan eheeVamos Balkanjeroo

- samir_tm87
- Kontakt:
edo3majka je napisao/la:Vjerovao ili ne, ovo sam isto mislio prije nekih 15 minuta, ako pobjedimo da nam ovo bude u signaturubavarian_bk je napisao/la:Balkan Balkan Balkan , ovo je Balkan eheeVamos Balkanjeroo
idemo po pobjedu, ekipa je spremna, svi su nalozeni i ako sve prodje kako treba nebi trebali imati problema veceras.
nemojte samo vise od dva gola , mrsko mi pisati

Ma bitna je samo pobjeda, da li ce biti 2 ili 12 nije bitno.samir_tm87 je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Vjerovao ili ne, ovo sam isto mislio prije nekih 15 minuta, ako pobjedimo da nam ovo bude u signaturubavarian_bk je napisao/la:Balkan Balkan Balkan , ovo je Balkan eheeVamos Balkanjeroo
idemo po pobjedu, ekipa je spremna, svi su nalozeni i ako sve prodje kako treba nebi trebali imati problema veceras.
nemojte samo vise od dva gola , mrsko mi pisati

BALKAN, BALKAN, BALKAN... come on

- senad_flamin
- Kontakt:
-Evo da se malo i ja javim ovdje !!
Igram za Sportnet u CRO !
CD-Thiago SIlva
skoro sam poceo sa karakterom igraca inace sam bio menager ! -Masimiliano Allegri-
CD-Thiago SIlva
skoro sam poceo sa karakterom igraca inace sam bio menager ! -Masimiliano Allegri-
-RIVALDO-
nek je sretno..senad_flamin je napisao/la:-Evo da se malo i ja javim ovdje !!
CD-Thiago SIlva
i ti si se namijenjo karaktera strasno, od beka, preko managera do cda

- senad_flamin
- Kontakt:
oj sjecam se prvi karakter kad sam imao do sad sam mogao imati rating 800addebisi je napisao/la:nek je sretno..senad_flamin je napisao/la:-Evo da se malo i ja javim ovdje !!
CD-Thiago SIlva
i ti si se namijenjo karaktera strasno, od beka, preko managera do cdanek je sretno..

SD-Senad_Flamini davno sam to napravio odigrao sam jednu utakmicu i nije mi se svidilo na pocetku...
onda nekad kasnije pravim ovaj za menagera !
pa jos jedan Thiago Silva ali losi mi skilovi bili na pocetku brzina 28 .
pa onda napravim drugi i evo konacno sam zadovoljan...
Promjeno sam klubova masala

HNK Tomislav
Kapistec Gorillas
FK Rad
Sportnet Bastards
u ovom zadnjem planiram ostati,klub i igraci su odlicni kao i atmosfera zavrsili su 3. u ligi !
-RIVALDO-
Sta bi od najcitanije teme na "virtuelnom sportu"
meni se ovdje nekako uvjek vise svidjalo pisati jer nas je bilo malo, tamo vise covjek ne moze upratiti ko je ko.
Balkan United je izgubio od Woltera (tako Melisa rece
) 1:0 sa cime smo vrlo zadovoljni, a utakmica Juve _ Kamikaze je prevazisla onu Glasgow - Rangers, vise se ovi mrze

Balkan United je izgubio od Woltera (tako Melisa rece

valjda celticedo3majka je napisao/la:Sta bi od najcitanije teme na "virtuelnom sportu"meni se ovdje nekako uvjek vise svidjalo pisati jer nas je bilo malo, tamo vise covjek ne moze upratiti ko je ko.
Balkan United je izgubio od Woltera (tako Melisa rece) 1:0 sa cime smo vrlo zadovoljni, a utakmica Juve _ Kamikaze je prevazisla onu Glasgow - Rangers, vise se ovi mrze
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.