Kad treba nama za bolje pozicioniranje na tabeli oni nama posalju igrace i strucni stab,kad kod njih malo zaskripi mi njima vratimo.

Moderator/ica: GracanicaAA
Kad treba nama za bolje pozicioniranje na tabeli oni nama posalju igrace i strucni stab,kad kod njih malo zaskripi mi njima vratimo.
Reflektore jesi se to na Proleter Kreku presalto da se bedza cumurom grijes. **** jedan jesi namazan
Čovjek je prvi put u novoj sredini i zbunio se malo. Ipak, je on sportski radnik a ne govornik. Al on je mila majka poslušaj malo čičkovo kako priča ako ga kad nađeš trijezna.
Selam alejkum bošnjo, jel ti u duhu vjere da se oralno zadovoljavas sa muskarcem?
Ma ne, ovo je zbog tvog zadovoljstva!klasik je napisao/la: ↑10 jan 2020, 20:03Selam alejkum bošnjo, jel ti u duhu vjere da se oralno zadovoljavas sa muskarcem?
De se ti raspitaj, mislim da ni zato nebi smio.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 jan 2020, 20:12Ma ne, ovo je zbog tvog zadovoljstva!
Svi ti veliki dugovi su mahom odranije, a tad se iz budzeta grada nije izdvajalo skoro pa nista.
Ako znaš priču o recimo United of Manchester mozda i skontaš...mada se dosta slobodasa kune u onu legendarnu rečenicu Cantone
HAHAHAHHAH AHAHHAHAHAHAH AHAHAHHAHAH HAHAHHAHAHA KAKO SI GLUP.staragarda je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:26Ako znaš priču o recimo United of Manchester mozda i skontaš...mada se dosta slobodasa kune u onu legendarnu rečenicu Cantone
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.