Netsi bez Irvinga ne igraju "bolje" nego zaista puno bolje bez ikakvih navodnika. To mi je jedan od najdrazih igraca ikad za gledati, ali cinjenica je da se u ekipama sa zdravim protokom lopte i cvrstom organizacijom ne snalazi. Njemu je najbolje odgovarala uloga drugog Iso igraca u ekipi koja stalno to igra, kad su bili on i LBJ skupa u Cavsima.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
ne moze igrac posle povrede odmah igrati kao prije..Kakav je bio prosle godine

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ali ljudi sta radi Doncic, ja ne znam sta to dijete jede? Najjace mi je kad pocnu poredjenja s Drazenom. Kakav Drazen, kakav Manu, pa yebeni Jordan nije bio na ovom nivou. Momak ne da moze biti najbolji Evropljanin, nego najbolji igrac svijeta svih vremena.
Jedini koji nije pratio si ti. Ljudi nakon povrede Foxa i Bagleya dosli skoro na .500 i onda njihovim povratkom poceo niz poraza.
neka, hvala. za DDR-a ne bih carusa dao.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
Selami te krmoljubac i šalje ti za božić poljubac u vidu 47 poena

E čuj ispodprosječni starter

Da se razumijemo, i dalje je defanzivna rupa ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
One swallow doesn't make a summer.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:52
Selami te krmoljubac i šalje ti za božić poljubac u vidu 47 poena![]()
![]()
![]()
E čuj ispodprosječni starter![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- invincible1921
- Kontakt:
Ouu djes to rec...BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:18Ali ljudi sta radi Doncic, ja ne znam sta to dijete jede? Najjace mi je kad pocnu poredjenja s Drazenom. Kakav Drazen, kakav Manu, pa yebeni Jordan nije bio na ovom nivou. Momak ne da moze biti najbolji Evropljanin, nego najbolji igrac svijeta svih vremena.
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj i ti jedva docekao,po postovima se vidi da ne gotivis bas MJainvincible1921 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:59Ouu djes to rec...BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:18Ali ljudi sta radi Doncic, ja ne znam sta to dijete jede? Najjace mi je kad pocnu poredjenja s Drazenom. Kakav Drazen, kakav Manu, pa yebeni Jordan nije bio na ovom nivou. Momak ne da moze biti najbolji Evropljanin, nego najbolji igrac svijeta svih vremena.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:54One swallow doesn't make a summer.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:52
Selami te krmoljubac i šalje ti za božić poljubac u vidu 47 poena![]()
![]()
![]()
E čuj ispodprosječni starter![]()
Nisam ni ja ljubitelj Jokića , jer kao što sam napisao lik je defanzivna rupa , ali ovo što radi u napadu je nevjerovatno, što me najviše iznenađuje je lakoća poentiranja iz svih pozicija , lik potrošio 25 lopti za 47 poena , npr. Hardenu za isti učinak treba 40-45 lopti ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Pa i Kyrie je lider/najbolji igrač Netsa pa ekipa igra kud i kamo bolje bez njega. Inače ne mislim da je Buddy uopće bolji igrač od Bogdana.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma gotivim dje necu mislim postujem jbg, dok lebron ne uzme jos koju titulu tj ako uzme ikad najveci igrac ikad gdje necu postovat:DBosniaBoston je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:02Joj i ti jedva docekao,po postovima se vidi da ne gotivis bas MJainvincible1921 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:59Ouu djes to rec...BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:18Ali ljudi sta radi Doncic, ja ne znam sta to dijete jede? Najjace mi je kad pocnu poredjenja s Drazenom. Kakav Drazen, kakav Manu, pa yebeni Jordan nije bio na ovom nivou. Momak ne da moze biti najbolji Evropljanin, nego najbolji igrac svijeta svih vremena.![]()
Al mrzim mitomanijj...prije svega oko drazena ili bilo koga iz starije gen

=\_1921_/=
Bolji je od Bogdana u divljoj košarci bez ikakvog smisla kakvu su Kingsi igrali prošle godine. Još je poznato koliko Vivek svršava na Buddyja. U svakoj ozbiljnoj ekipi gdje se ne ide grlom u jagode svaki posjed bih uvijek prije imao Bogdana nego Buddyja. Kompletniji igrač bez ikakve sumnje.
Epidaurus je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:20Bolji je od Bogdana u divljoj košarci bez ikakvog smisla kakvu su Kingsi igrali prošle godine. Još je poznato koliko Vivek svršava na Buddyja. U svakoj ozbiljnoj ekipi gdje se ne ide grlom u jagode svaki posjed bih uvijek prije imao Bogdana nego Buddyja. Kompletniji igrač bez ikakve sumnje.
Pa ,to bi ti zelio a treneri ti pokazuju ovo drugo.Sutra da dode 3 trener opet ce Buddie igrati.
Svaka cast Drazenu, ali realno govoreci, koliko god on da je bio dobar, njegova velicina je duplo veca od zasluzene, nazalost zbog smrti. Luka je na putu da nadmasi Dirka, a ovaj je ubjedljivo najbolji Evropljanin koji je krocio NBA terenima. Doduse, Giannis je ispred Luke na tom putu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eh dosli smo do toga da ce Luka biti i GOAT, a ni 2 sezone nije odigrao.

- BuffonGigi
- Kontakt:
Dosli smo do toga da niko ne kaze da ce biti GOAT, samo da ima sansu da bude i da trenutno igra na takvom nivou, TRENUTNO. E sad idemo sa kontriranjem u vidu nemanja argumenata kao i obicno.
-
- Kontakt:
To što pišeš za Dražena, pišu oni koji ga nisu gledali ili poČetnici ...Napapijri je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:36Svaka cast Drazenu, ali realno govoreci, koliko god on da je bio dobar, njegova velicina je duplo veca od zasluzene, nazalost zbog smrti. Luka je na putu da nadmasi Dirka, a ovaj je ubjedljivo najbolji Evropljanin koji je krocio NBA terenima. Doduse, Giannis je ispred Luke na tom putu.
Pitaj nekoga starijeg slobodno kakav je bio Dražen kad je igrao ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.