NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Bojan je bolji strijalac i zapravo je jedan od najboljih strijelaca od europskih igrača dok je Bogdan bolji all rounder. Lakersima bi Bogi odlično legao. Prilično "pismen", školovan i zaokružen igrač. Kingsi su igrali najbolju košarku kad su Fox i Bagley bili out sa Bogdanom kao primarnim kreatorom vani.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prasenje druze,nego sta.U oba meca James nije licio na sebe.Kawhiu nisu mogli nista.George u jednom mecu nije igrao,u drugom bio los.U 2.tekmi klupa LAL razbila totalno klupu LAC i opet izgubili.Sta mislis koliko ce se puta to ponoviti u potencijalnoj seriji na 7 tekmi?rudy91 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 00:10Kakvo prasenje nisu ih zgazili 20 razlike, realno cudi me ti prozivas ove lejkere, Clippe i Lejkersi su u pet deka i bukvalno Lejkersi su pred kraj zasrali, a imali su 13 razlike, nikakvo prasenje i u 7 tekmi ce to ici ako dodje do matchupa u playoffu, vidjecemo kako ce i sta ce uraditi sto se tice trejda u preostalim danima.Klippe jesu u maloj prednosti za sad ali nista ogromno i sl.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 jan 2020, 22:17Ja ne znam cemu prozivanje LAC? Ustvari, moram da se ispravim, sasvim mi je jasno.Mora se hvatati neka slamka kad te ova ekipa isprasi 2 puta.lli kad James nije vise najbolji igrac lige.
Onaj ko ne vidi da im je fokus iskljucivo da dodju do POa zdravi, a jos nije ni pola sezone,treba da se zapita sta gleda.Jednu tekmu nema Georgea,drugu Beverleya,Kawhi ne igra b2b itd. Dakle,ljudi uopste nisu zapeli u RSu i opet su 3-4,te imaju HC.Cinjenica jeste da ove zadnje 2 tekme igraju lose,ali koga briga?Pogotovo kad im ne igra 1 od 2 najbolja igraca.
Nadalje,ko prica da je neka ogromna razlika?Nije,ali cinjenica jeste da su u ovom momentu LAC kompletniji tim od njih.James ne moze sam kreatorski iznijeti seriju protiv LAC.To budi siguran.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- kontrasviju
- Kontakt:
Ti onda očito ne znaš definiciju te riječi ako ti je ovo prašenje. Pogotovo druga utakmica.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 jan 2020, 00:54Prasenje druze,nego sta.U oba meca James nije licio na sebe.Kawhiu nisu mogli nista.George u jednom mecu nije igrao,u drugom bio los.U 2.tekmi klupa LAL razbila totalno klupu LAC i opet izgubili.Sta mislis koliko ce se puta to ponoviti u potencijalnoj seriji na 7 tekmi?rudy91 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 00:10Kakvo prasenje nisu ih zgazili 20 razlike, realno cudi me ti prozivas ove lejkere, Clippe i Lejkersi su u pet deka i bukvalno Lejkersi su pred kraj zasrali, a imali su 13 razlike, nikakvo prasenje i u 7 tekmi ce to ici ako dodje do matchupa u playoffu, vidjecemo kako ce i sta ce uraditi sto se tice trejda u preostalim danima.Klippe jesu u maloj prednosti za sad ali nista ogromno i sl.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 jan 2020, 22:17Ja ne znam cemu prozivanje LAC? Ustvari, moram da se ispravim, sasvim mi je jasno.Mora se hvatati neka slamka kad te ova ekipa isprasi 2 puta.lli kad James nije vise najbolji igrac lige.
Onaj ko ne vidi da im je fokus iskljucivo da dodju do POa zdravi, a jos nije ni pola sezone,treba da se zapita sta gleda.Jednu tekmu nema Georgea,drugu Beverleya,Kawhi ne igra b2b itd. Dakle,ljudi uopste nisu zapeli u RSu i opet su 3-4,te imaju HC.Cinjenica jeste da ove zadnje 2 tekme igraju lose,ali koga briga?Pogotovo kad im ne igra 1 od 2 najbolja igraca.
Nadalje,ko prica da je neka ogromna razlika?Nije,ali cinjenica jeste da su u ovom momentu LAC kompletniji tim od njih.James ne moze sam kreatorski iznijeti seriju protiv LAC.To budi siguran.
1921
Ubi frajer sa pricom o utakmicama protiv Clippa, to odmah neke dublje analize, prasenje, ovo ono
Slazem da je klupa Laca bolja ali takodje ni Kuzma nije igrao u Lejkersa u prvoj, a recimo briljirao je u drugoj, realno hoce li se desiti da James bude onako uzasan kad bude playoff, hoce li se desiti da Lou bude uzasan ko u drugoj tekmi, ostaje da se vidi ali ih kazem ti nisu ih zgazili kako god okrenes, msm svako vidi kako zeli, meni je gazenje kad te neko razbije 20 razlike, a ne bara-bara utakmica, bukvalno na posjed ili 2 i ispustanje vodstva od 13 razlike. Takodje tacno da ne moze James kreatorski iznijeti potencijalnu seriju, msm koji to igrac moze u ovakvom omjeru snaga i po meni su blagi favoriti Klipe u sudaru sa Lejkersima ali su Rocketsi u sudaru s njima jaci odnosno tezi matchup imaju s njima i ako je po tvom onda je Houston isprasio Lac iako su isto preokrenuli i bukvalno Harden prelomio tekmu na kraju.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 jan 2020, 00:54Prasenje druze,nego sta.U oba meca James nije licio na sebe.Kawhiu nisu mogli nista.George u jednom mecu nije igrao,u drugom bio los.U 2.tekmi klupa LAL razbila totalno klupu LAC i opet izgubili.Sta mislis koliko ce se puta to ponoviti u potencijalnoj seriji na 7 tekmi?rudy91 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 00:10Kakvo prasenje nisu ih zgazili 20 razlike, realno cudi me ti prozivas ove lejkere, Clippe i Lejkersi su u pet deka i bukvalno Lejkersi su pred kraj zasrali, a imali su 13 razlike, nikakvo prasenje i u 7 tekmi ce to ici ako dodje do matchupa u playoffu, vidjecemo kako ce i sta ce uraditi sto se tice trejda u preostalim danima.Klippe jesu u maloj prednosti za sad ali nista ogromno i sl.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 jan 2020, 22:17Ja ne znam cemu prozivanje LAC? Ustvari, moram da se ispravim, sasvim mi je jasno.Mora se hvatati neka slamka kad te ova ekipa isprasi 2 puta.lli kad James nije vise najbolji igrac lige.
Je li vrijeme da se smijemo i Bostonu jer je izgubio od euroligaškog sastava? 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
markelle fultz odlican
low risk-high reward potez koji ce im se itekkao isplatit
low risk-high reward potez koji ce im se itekkao isplatit
Boston izgubio protiv Aba ligasa.
Izgubio je Miami, Denver i Boston ove sedmice od tog ABA ligasa 

Doncic mora ubaciti 50 poena i ostvariti triple double jer su ostali nesposobni. Curry je jedan dan igrac sa 20 poena, drugi dan Bavcic.
-
- Kontakt:
Ex-yu izdominirala ovo večer: brutalni Jokic sa svojim career hight 47-8-5-, Luka sa sa svojim TD, Bojan Bogdanovic 35 pts.
Inače, činimi se da je ono bio prekršaj nad Ingramom.
Inače, činimi se da je ono bio prekršaj nad Ingramom.
- BuffonGigi
- Kontakt:
KCP ima no trade klauzulu, i niko normalan ne bi isao u San Antonio, najneperspektivniju ekipu lige.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ish Smith

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
nisi ti izgleda pratio ovu sezonu,cuj igrali bolje bez FoxaEpidaurus je napisao/la: ↑07 jan 2020, 00:51Bojan je bolji strijalac i zapravo je jedan od najboljih strijelaca od europskih igrača dok je Bogdan bolji all rounder. Lakersima bi Bogi odlično legao. Prilično "pismen", školovan i zaokružen igrač. Kingsi su igrali najbolju košarku kad su Fox i Bagley bili out sa Bogdanom kao primarnim kreatorom vani.

Cini mi se da su Kingsi bez Foxa dosli skoro na .500, a onda povratkom izgubili 6-7 meceva zaredom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Cudno je to sve... Netsi bez irvinga isto “bolje” igraju, prosle godine toronto kad je igrao RS bez kawhija, mislim da su cak sve i jednu utakmicu dobili ( nisam sigura )... Sta je problem u Kingsa nebi znao, ali sumnjam da je to Fox...
Nisam ni ja upucivao na to, ali kao sto sam kazes, cudne stvari se desavaju.
Inace, Memphis je na pola utakmice od PO i ima znatno laksi nadolazeci raspored od svih koji ganjaju 7 i 8 mjesto.
Usput, niko ne spominje Balla
Igra odlicno otkako se vratio u prvu petorku, odlicne brojke postavlja i sto je jos vaznije, ostvarili su dobre rezultate u posljednje vrijeme.
Inace, Memphis je na pola utakmice od PO i ima znatno laksi nadolazeci raspored od svih koji ganjaju 7 i 8 mjesto.
Usput, niko ne spominje Balla

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.