Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Sad ce opet onaj haver iz Tuzle doc i rec kako igraci nisu smjenili Masica i kako ovu upravu niko ne moze nicim ucjenjivat
Hoce putem Rk Gracanice, Damire drzi se sad hahahhhhaahhh.
Tek sad ce bit ruzno u svlacijonici Slobode podpisujem, znam nece ga moci svi trpit
Tek sad ce bit ruzno u svlacijonici Slobode podpisujem, znam nece ga moci svi trpit
Vidiš da su tebe poslušali i prepisali od Gračanice
Zašto da ga trpe, niko nikoga ne treba da trpi. Odmah se pokupe, odu gdje je bolje i ćao
Brao žabac doktore...
ne mozes u Tuzli nista da si Karabatic,samo svoje guraju,rekao sam vam davno to.
Samo Sarajevo
Nedavno se pisalo kako su u Slobodi sve stranci, malo domaćih igrača, a sad kako samo guraju svoje. Logika
Sretno vam komšije sa novim trenerom 

Drugovi sad me interesuje u kupu dali se igra final fou ili kao prosle god, polufinale i finale dvije tekme.
Ja citam po medijima mnogi treneri i direktori pricaju cilj final four i sad se pitam dali mi navijaci neznamo ili se oni u kubovima pojedini blamiraju

Ja citam po medijima mnogi treneri i direktori pricaju cilj final four i sad se pitam dali mi navijaci neznamo ili se oni u kubovima pojedini blamiraju
Final fourJuventud je napisao/la: ↑06 jan 2020, 19:40Drugovi sad me interesuje u kupu dali se igra final fou ili kao prosle god, polufinale i finale dvije tekme.
Ja citam po medijima mnogi treneri i direktori pricaju cilj final four i sad se pitam dali mi navijaci neznamo ili se oni u kubovima pojedini blamiraju![]()
4 ekipe koje prođu imaju pravo aplicirat za završnicu , klub sa najboljom ponudom koju dostavi dobit će tu čast da organizuje završnicu final four
^Bugojno i KSC bi bili pun pogodak. Odlična proba dokazivanja kako se i repka može ugostiti. 

This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
^Iskra je i dalje aktivna u kupu, cemu ironicni komentari? 

This Klopp fella, he's not bad is he?
Jeli se znaju termini kad ekipe kreću sa pripremama?
Gračanica i Sloboda startali, kad ostali idu?
Gračanica i Sloboda startali, kad ostali idu?
Sta bi sa memicem pa se vrati u premijer ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.