NK Zvijezda Gradačac

Eldar_sloboda
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Eldar_sloboda » 21 nov 2010, 10:49

samo sarajevo je napisao/la:Glavu gore nista neobicno od njih,godinama se valjaju na gostujucim terenima tj curice su,a kuci kosti lome tj. kostolomci,dobro je da vam nisu uveli igrace sa 3 zuta kartona pa da vam pricaju kako je sve regularno!

ZABORAVIO SAM SPOMENUTI DA SU IGRACI SLOBODE PROFESIONALNO I KOREKTNO ODRADILI SVOJ POSAO.TAKODJE I NAVIJACI IZ TUZLE ZASLUZUJU PROLAZNU OCJENU, A NAMA OSTAJE DA SE NADAMO DA CE NASA NOVA UPRAVA NA CELU SA FADILOM NAPRAVITI REZ I KRENUTI U NOVE POBJEDE NA PROLJECE. NIJE OVO NISTA , JOS MI IMAMO 5 BODOVA VISE OD DRINE I 6 OD VELEZA.
FORZA ZVIJEZDA

evo ti odgovoron na tvoj glupi komentar!! nemoj da provociras i sramotis se dzaba! pozdrav

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 21 nov 2010, 11:03

mmmirza je napisao/la:ma sminkere ce otjerat subotnji remi sa slobodom, a jos kad sam vidio danas da nam sudi ono sarajevsko djubre od sudije EMIR ALECKOVIC, ni poraz nam nije daleko.on nam je sudio lani kad smo popusili od modrice - pa je tad ninkovic otisao, a proslu utakmicu sa rudarom on je iskljucio curguza na poluvremenu. mrka kapa protiv slobode i novi gubitak bodova , daj boze da grijesim
OVO JE NAPISANO U PETAK

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 21 nov 2010, 11:18

mmmirza je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:a osim djorica nek vodi i muju. sesta, husica, vedu, nikica,bedaka i knezevica
dragi mirza neznam šta tebi smeta vedo sjetimo se prošle sezone kad je vedo igrao anisam ja danas vidio kad je njega smajlović preskakao očito nism bili na istoj utakmici a svi dobro znate da dijete nije ni igralo anajmanje beka
JA PRATIM ZVIJEZDU OD 94 GODINE I NAVIJAM ZA NJU.VEDO JE LANI IMAO PAR DOBRIH UTAKMICA I TO JE TO.OVE GODINE MOMAK IGRA KAO DA NEMA MOZGA U GLAVI I POTPUNO IZGUBLJEN NA TERENU.ETO TI MI RECI KOLIKO JE CENTARSUTEVA NAPRAVIO ILI KOLIKO JE PUTA POBJEGAO SVOM CUVARU 1 NA 1.JA SAM BIO UZ NJEGA CIJELO OVO VRIJEME ALI ON KAO NI HUSIC JEDNOSTAVNO NEMA POTENCIJAL ZA PREMIJER LIGE I SAD DOK JE PAUZA NAJBOLJE MU JE DA ODE NPR. U OMLADINAC NA KALJENJE PA AKO SE TAMO POKAZE BUJRUM OPET U ZVIJEZDU :oops:
očito da ti nemaš mozga pa nisi ni primijetio da dijete nije ni igralo ovu polu sezonu pa ako si pratio treninge i tu šta se radi a lako je se riješit našeg vede šta sa ostalima on će uzdignute glave otići iz zvijezde a ti zapeo za omladinac pa vedo je prošle godine ostavio zvijezdu u premijer ligi nije valjda da se bojiš za omladinac
Nk Zvijezda

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 21 nov 2010, 11:38

Vama može pomoći samo Zdravko Mamić!.. :D :D
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 21 nov 2010, 11:39

A ti Ado 94 stvarno si više dosadan sa tim Vedom. Dijete nije za ove lige dokle god se ne opameti. Nije bitno na kojoj poziciji igraš, bitno je da se da maksimum. On ako je igrač koji ne može odigrati barem na dvije različite pozicije i nije neki igrač. Umjesto da se trudi, da trči, da se bori, on na terenu glumi nekog manekena i nekakvu zvijezdu.Pa ni jednog sprinta nije napravio. Ama baš ništa. Odigrao je dvadeset utakmica u kojima je imao dobre igre kada se sve sastavi 60 minuta. To što je čeliku slučajno dao gol i to što je protiv zrinjskog imao dva tri dobra prodora ne znači da je on zvijezdu ostavio u ligi. Nemoj se više provaljivat. Zbog nezalaganja istjeran je Brka, istjeran je Vasilić, Babić koji su za klasu bolji od njega, pa može i on ići na kakvo kalenje pa eto i u Omladinac, ništa mu ne fali. Ti ili se njegov onaj o.p.i.č.e.n.i amidža ili si njegova cura pa samo njega vidiš na terenu. Svaki tvoj post se svodi na Vedu i ni na šta drugo. Stvarno si pretjero.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 nov 2010, 11:41

Imam osjecaj da ovo Vedo pise ili neko njegov.Prosjecan igracic kao i mnogi dovedeni,nije nesto.Treba davati sansu nasoj djeci,al kada imas rezultat.Tacno,mozda mu treba utakmica,ali u Prvoj ligi a tamo ce se vidjet jel za nas.Primjer,Rosa odudara u Omladincu od drugih i steta sto nije u ZV.tako treba i Vedu,al na pozajmicu.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 nov 2010, 11:53

Istina da Vedo ne pruža svoj maksimum, ali mi je jedno juče upalo u oko. Kada je Vedo zamjenjen tada je pao gol na toj strani gdje je on igrao, Dajića nije niko pokrivao ;)
Juče je sve bilo izrežirano, kod crvenog kartona NIKO se nije bunio od strane Slobode. Svaki naš igrač koji je prešao centar ili je kontrafaul sviran ili nije nikako tako da su uvijek lopte kupili Slobodini igrači. Na svaki prigovor naših igrača Alečković je davao žuti karton i to prvo kapitenu koji ima pravo na prigovor. Na Šestu je bio 100% penal. I na kraju da dodam da je Ćurguz znao šta slijedi i da je se pomirio sa sudbinom te utakmice koju je je posmatrao nijemo.
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 nov 2010, 12:00

mačak u čizmama je napisao/la:A ti Ado 94 stvarno si više dosadan sa tim Vedom. Dijete nije za ove lige dokle god se ne opameti. Nije bitno na kojoj poziciji igraš, bitno je da se da maksimum. On ako je igrač koji ne može odigrati barem na dvije različite pozicije i nije neki igrač. Umjesto da se trudi, da trči, da se bori, on na terenu glumi nekog manekena i nekakvu zvijezdu.Pa ni jednog sprinta nije napravio. Ama baš ništa. Odigrao je dvadeset utakmica u kojima je imao dobre igre kada se sve sastavi 60 minuta. To što je čeliku slučajno dao gol i to što je protiv zrinjskog imao dva tri dobra prodora ne znači da je on zvijezdu ostavio u ligi. Nemoj se više provaljivat. Zbog nezalaganja istjeran je Brka, istjeran je Vasilić, Babić koji su za klasu bolji od njega, pa može i on ići na kakvo kalenje pa eto i u Omladinac, ništa mu ne fali. Ti ili se njegov onaj o.p.i.č.e.n.i amidža ili si njegova cura pa samo njega vidiš na terenu. Svaki tvoj post se svodi na Vedu i ni na šta drugo. Stvarno si pretjero.
Evo pogledajte samo primjer Almira Halilovića,koji je prošao pripreme sa Zvijezdom a juče bio jedan od najboljih na terenu.Momak igra sve pozicije u timu po lijevoj strani i nije mu bitno da li igra lijevog beka,veznog ili krilo.Važno mu je da igra ,a trener će odlučiti koju poziciju da igra.Pa i Vedo je u mlađim Zvijezdinim naraštajima prije nego što je igrao u napadu igrao na poziciji lijevog beka tako da mu ta pozicija nije toliko strana.Što se tiče naše djece treba biti realan oni još nisu dostigli premijerligaški nivo,svi znamo da kad su za Zvijezdu igrali domaći igrači da smo igrali kantonalnu ligu i da nas je Međiđa kantala.Pozitivan primjer je Raif Smajić koji se pred kraj prvenstva uspio nametnuti i postao prvi golman,to dovoljno govori da se naša djeca nezapostavljau samo i oni moraju pokazati kvalitet da bi igrali, nemože se neko nazor gurati da igra.Smajić je sa gola istisnuo Hadžiđulbića golmana sa rejtingom u našem prvenstvu.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 21 nov 2010, 12:46

a joj naseg mesija sinoc derneci na aci pejovic brije momak hehe i ja gledam u njega kad dodje do mene i kaze izvinite za ono danas pa majmune sta se imas izvinjavat da ti je imalo zao sto se to desilo nebi uopste dosao ovdje dok se ne uvedu strozije kazne za igrace i dok koji igrac ne dobije malo batina izgleda da se nece opametit

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 nov 2010, 12:57

Evo na drugim internet portalima Cvitkušić izjavljuje da Ćurguz nije podnio ostavku.Kod nas se ne zna ni ko pije ni ko plaća.Evo molim ove iz uredništva stranice da provjere ovu informaciju za trenera Zvijezde.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 21 nov 2010, 12:59

Bosanski zmaj je napisao/la:Evo na drugim internet portalima Cvitkušić izjavljuje da Ćurguz nije podnio ostavku.Kod nas se ne zna ni ko pije ni ko plaća.Evo molim ove iz uredništva stranice da provjere ovu informaciju za trenera Zvijezde.
I Dnevni avaz je objavio jutros kako je Ćurguz podnio ostavku. Očito da neko (ne bih imenovao ko) pokušava obmamiti javnost. Volio bih da se sam trener Ćurguz izjasni je li još u klubu ili nije. Svašta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 21 nov 2010, 14:36

Bilo je pitanje vremena kad ce se ove stvari desiti,jer losa igra ispliva,kad tad.No,kad sam govorio da lose igramo,na mene drvlje i kamenje.Pojedinci se hvatali polozaja na tabeli,eh pa evo pogledajte je sada.
Odnos koji imamo prema domacoj djeci ce nam se obiti o glavu jednog dana,ovo dobro zapamtite.Sad bi vecina da se ta djaca rastjeraju po okolnim klubovima,pa da ih vratis ako i kad htjednes,e pa nisu to igracke pametnjakovici jedni.Doci ce dan kad ce klub zvati svu tu djecu da se vrate i da spase klub.Pametni nece htjeti,pa cemo ih tada prozvati i izdajicama.
Potrebne su duboke promjene u svom klubskim strukturama.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 21 nov 2010, 14:44

ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:
ciro_ciro je napisao/la:
seven je napisao/la:i kako sudija izađe sa stadiona šta bi na kraju, samo nek mi neko još spomene Vedu

Sta ti glupane imas protiv malog.. mali je solidan.. a bek nije njegovo mjesto dajte ga naprijed... Sve blatite igrače od reda.. pa nije Saša šest kriv što danas nismo pobijedili, niti bedak, niti nuhanovic niti šta ti ja znam Djorić... Trener naš je sjedio 90 minuta na klupi nije ustao.. Dok je sadikovic koji ima veliki respect kod sudija nadmudrio je nas u svim segmentima igre pogotovu u Bunkeru koji je se igrao 90 minuta i valjanju... Nama treba dole čovjek koji je poznat u sportskom svijetu kakav Curguz i Cvitkušić... Pa Cvitkušića neznaju ljudi u okolnim selima, a kamoli šire... Treba čovjek koji će da koliko toliko reguliše odnose sa sudijama pa javna je tajnda da se sudijama daje po par hiljada maraka da sude korektno ti...

A ti seven.. nedo bog da se ti predstavis, pa bilo bih svega...
jesi ti nama pametan,i sto si toliko zapeo za predstavljane,stvarno si dosadan lik,sada ti kriv trener,volio bi on da ima dobre igrace,nemoj matereti vise bezveze pricati,jer neznas sta ces da napises ,sada ti nije kriv djoric ,a prije si galamio na njega,neznas ni ti sam ko je kriv,otidji brate mili maalo provjeri sta je sa tobom....poz :mrgreen:

Ja druze ni u jedniom postu nisam reko ni za djorica ni za kojeg drugog da je krivac ... Krivim trenera i gospodina direktora... i one ljude iz uprave koji podrzavaju ova dva bandita... Gdje je Cvitkušić bio kad nije kad je rosa i doro bili najplaceniji . Kad je igrao mire iz medjidje , sarvan iz tarevaca, josip... i

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 21 nov 2010, 15:18

e fala ku.rcu pa i Curguz ode, moja zelja bi bila ili VRATITI "po mogucnosti" NINKOVICA ili JOVICA bivseg trenera Zrinjskog... mislim da bi sa njima mogli ponovo vratiti onaj Zvijezdin stil igre a to je NAPADACKI ... e sad jedno su zelje a drugo su mogucnosti ... ali ja bih VOLIO vidjeti jednog od ove dvojice trenera na klupi nase ZVIJEZDE...

i da gubis 10 - 0 pjesma bi se opet cula... MI TE VOLIMO ... MI TE VOLIMO
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 nov 2010, 15:34

MinistaR je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Evo na drugim internet portalima Cvitkušić izjavljuje da Ćurguz nije podnio ostavku.Kod nas se ne zna ni ko pije ni ko plaća.Evo molim ove iz uredništva stranice da provjere ovu informaciju za trenera Zvijezde.
I Dnevni avaz je objavio jutros kako je Ćurguz podnio ostavku. Očito da neko (ne bih imenovao ko) pokušava obmamiti javnost. Volio bih da se sam trener Ćurguz izjasni je li još u klubu ili nije. Svašta.
Rekao je Cviš da ekipa će ekipa trenirat do kraja iduće sedmice, a Tosunović već otišao na odmor :)
To su sve rekla kazala informacije, mislim da će Ćurguz otići ako već nije i vrijeme mu je da se spakuje.
P.S. dosad što je trenirao ekipe sve su ispale iz PL, pa se i nama možda tako piše :D
Dragon Town

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 nov 2010, 15:37

Vidim da ste nezadovoljni igracima i vidim da bi nekima dali otkaze,pa me zanima koji bi igraci bili za slobodne papire :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 21 nov 2010, 15:40

ciro_ciro je napisao/la:Ja druze ni u jedniom postu nisam reko ni za djorica ni za kojeg drugog da je krivac ... Krivim trenera i gospodina direktora... i one ljude iz uprave koji podrzavaju ova dva bandita... Gdje je Cvitkušić bio kad nije kad je rosa i doro bili najplaceniji . Kad je igrao mire iz medjidje , sarvan iz tarevaca, josip... i

Čuj ovog bisera, pa gdje je tada bila zvijezda. Igrala je po Lipnici, Devetaku, Rahiću,Međiđi a gdje su sada ti klubovi. Treba biti realan i priznati da je Zvijezda trn u oku savezu, i da će savez opet biti protiv zvijezde ma ko došao za trenera. Gradačac je jedan jak privredni centar i to mnogima smeta. Koja to manja mjesta u BiH imaju tri premijerligaša a koji su dobrostojeći. Zvijezda sve dosada što je napravila, napravila je poštenom igrom i to mnogima smeta. Zvijezda nije u talu sa sudijama, neće da ih podmićuju i zato se ovi na ovakav način svete zvijezdi. Zvijezda se ne može osloniti na svoj podmladak i to treba da bude mnogima jasno. I najjače ekipe iz svog podmlatka imaju svega dva ili tri igrača među 16

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 nov 2010, 16:30

FK Sarajevo je napisao/la:Vidim da ste nezadovoljni igracima i vidim da bi nekima dali otkaze,pa me zanima koji bi igraci bili za slobodne papire :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Ovi što će biti nogirani iz Zvijezde su sami igrački otpad tako da nema potrebe da ih spominjem jer nisu interesantni ni za jedan klub Premijer lige a kod nas su bili skupo plaćeni.
Što se tiče novog trenera najviše bih volio da se vrati Ratko Ninković, koji je po meni jedan od najboljih trenera u BiH, ali znamo njegov stav da neće više nikog da vodi u Premijer ligi BiH.Od ostalih slobodnih trenera slažem se da bi Dragan Jović bio extra rješenje,pored njega Odović,Musemić i Stojnić koji je prošle sezone odlično vodio Borac.Mislim da je to otrprilike trenerski vrh u BiH,ostalo su sve "neznalice".Za kvalitetnog trenera ne treba štediti novac jer smo vidjeli dokle nas je doveo Ćurguz i njegova taktika.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 21 nov 2010, 17:26

[b]PRETUČEN NAVIJAČ ZVIJEZDE OD STRANE JEDINICE ZA PODRŠKU MUP-a TK[/b]
Da li neko zna da li će Zvijezda poduzeti bilo šta kada je u pitanju navijač koji je prebijen od strane jedinice za podršku MUP-a TK. u najmanju ruku trebali bi se oglasiti u sredstvima javnog informisanja, jer ako nisu u mogućnosti obezbijediti korektno suđenje trbali bi makar zaštiti svoje navijače jer ako navijač koji verbalno vrijeđa onog debila od sudije zaslužuje batine onda u našoj kvazi državi sve je moguće!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 21 nov 2010, 19:14

zvjezdas je napisao/la:Imam osjecaj da ovo Vedo pise ili neko njegov.Prosjecan igracic kao i mnogi dovedeni,nije nesto.Treba davati sansu nasoj djeci,al kada imas rezultat.Tacno,mozda mu treba utakmica,ali u Prvoj ligi a tamo ce se vidjet jel za nas.Primjer,Rosa odudara u Omladincu od drugih i steta sto nije u ZV.tako treba i Vedu,al na pozajmicu.
evo ja nisam vedo i niti neko njegov pa sam na strani vede...znate li da su mu prepolovili platu pa kasnije i ne dobije nista...drugo jel vi znate sta on igra? spica...spica...al nemoze od ovih velikih igraca...mali je bio najbolji strijelac omladinske lige...nije zaboravio igrati fudbal...naravno treba ga u omladinac pa nekom njegove pare dati i uduplati...kako vas nije stid pisati to...sve puca po domacim,a ima ih tako malo,nemaju nikakve zastite ni od koga...sto nije doru ubacio u igru svaki put dobro odigra...ne mi samo znamo pljuvati po njima...stidite se isti ste ko i curguz i cvitkusic...nek nas jebu kad smo glupi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.