FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ni blizu.
Prije nego što pročitate na svim portalima, da znate da ste od brace prvo pročitali
:
Asima Zeca hoće turski drugoligaš Giresunspor. Hajmo sad novinari koji čitate ovu temu ukucajte u google Asim Zec Giresunspor i izbacit će vam članak u turskim medijima od danas, nemojte da ja moram vaš posao raditi.

Asima Zeca hoće turski drugoligaš Giresunspor. Hajmo sad novinari koji čitate ovu temu ukucajte u google Asim Zec Giresunspor i izbacit će vam članak u turskim medijima od danas, nemojte da ja moram vaš posao raditi.

Bice zanimljiva situacija oko Zakarica,on bi svakako bio veliko pojacanje
Dokad Zec ima ugovor?

Dokad Zec ima ugovor?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zakaric sansa da dodje veoma male... Ne nadajte se previse...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
To si zakljucio po cemukolezeljovac je napisao/la: ↑06 jan 2020, 15:32Zakaric sansa da dodje veoma male... Ne nadajte se previse...
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ligata je dobro upućen, ima ga svugdje a uz to je i sa Amarom i više nego dobar, vjerujem da je 90 odsto tacno sve, pogotovo jer ne spominje Sadikua koji je ocito otpao zbog poznatih razloga
MIHAJLOVIĆ !
- lijevapolutka
- Kontakt:
moSa ljoŽe
Gdje guras ove polovnjakebraco je napisao/la: ↑06 jan 2020, 15:28Prije nego što pročitate na svim portalima, da znate da ste od brace prvo pročitali:
Asima Zeca hoće turski drugoligaš Giresunspor. Hajmo sad novinari koji čitate ovu temu ukucajte u google Asim Zec Giresunspor i izbacit će vam članak u turskim medijima od danas, nemojte da ja moram vaš posao raditi.![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
Ali je pitanje sta mislimo da je najvaznije. Ja glasao za clanstvo i posjetu sto naravno ne znaci da je ostalo nepotrebno.
irfo je napisao/la: ↑06 jan 2020, 15:44Gdje guras ove polovnjakebraco je napisao/la: ↑06 jan 2020, 15:28Prije nego što pročitate na svim portalima, da znate da ste od brace prvo pročitali:
Asima Zeca hoće turski drugoligaš Giresunspor. Hajmo sad novinari koji čitate ovu temu ukucajte u google Asim Zec Giresunspor i izbacit će vam članak u turskim medijima od danas, nemojte da ja moram vaš posao raditi.![]()
![]()
Ja cuo do priprema trojica potpisuju. Zna @Braco imena.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Samo nemoj reci Lendrickolezeljovac je napisao/la: ↑06 jan 2020, 13:33Hocete li opet asocijacije za 90% gotovog igraca, ili da vas pratim sta trabunjate?![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bivsi mladi reprezentativac...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Hajde da vidimo koji ce bh. portal prvi objavit.lijevapolutka je napisao/la: ↑06 jan 2020, 15:43evo im braco da se ne zamaraju
https://giresunsporgazete.com/asim-zec-bombasi/

Provjerena šema, nema laži nema prevare. Vidjet cu jos jednog u njemacku cvajtu da gurnem.

Uvali me ti pravo, vec 3 PP-a sam dobio.

Zadnja izmjena: braco, dana/u 06 jan 2020, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da nije golman ?mohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 16:08Toskas?
https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... asa/20873/
Rodjeni su pitarske picke!
Svaka čast.
Moram reći da je nezbiljno da nemamo u ponudi zimske kape i ostale pizdarije

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Blackwargreymon, Cwirek i 27 gostiju.