Ma nije ni Lillard nikakav lider ako cemo iskreno. I taj lik je verzija Hardena za siromasne.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 02:17Melo i Whiteside su bukvalno primjeri koji predstavljaju najgore u kosarci. Apsolutno nezalaganje i kurcobolja, odbrana se apsolutno ne igra, u napadu samo gledaju kako da ispucaju loptu i nabiju sebi statistiku, ovo je zalosno bilo za gledati. Ekipa sa ova 2 klauna nema apsolutno sta traziti u PO, nebitno bili tu jos McCollum, Nurkic ili ne...
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Najveca krivica u svemu je Stottsova. Kad se vrate svi, nista drugacije nece biti jer je to trener bez rezervnog plana. Kad se sjetim samo one PO serije sa NO kada su Holiday i Rondo iskakali na pick i udvajali Lillarda i CJ-a, a ovaj im nije uzeo loptu iz ruku i pokusao kroz blokove da ih otvori bas niti jednom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Lillardu najvise fali Jusuf, i to ja mislim da je do sad svak shvatio...
To ne bi moglo ni na 2KsamoOlimpick je napisao/la: ↑06 jan 2020, 07:43Znači na forumu još vlada mišljenje da je Lilard neka igračina, niko ne valja samo on valja, tobejarabi.
Čeka se veliko finale Bos- Hou i titula zelenih u 7 !
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Fali Juka svima, njegovi blokovi su bukvalno kao asistencije bile i Lillardu i CJ-u. Onda je njegova pas igra sa vrha reketa, nesposobnim da urade prednju promjenu, Harklesu i Aminu dosla ko poklon sa neba. A da ne govorim o defanzivi, gdje im je Juka svima pokrivao guzove jer su bekovi igrali odbranu ko vrata u Hotel Evropi. Naravno da nije ni Juka perfektan igrac, npr oni njegovi baletski zavrseci na obrucu, ali je on mnogo sitnih stvari radio koje oni tek sada vide kako im nedostaju. Pa oni nisu imali igraca koji ima muda da odgovori protivnickom igracu kad ih podjebaje ili kada Lilarda odbrana bukvalno zlostavlja, tu dode Juka postavi granitni blok, malo lakat u rebra, pa onda odbrana dobro razmisli sljedeci napad kako ce postupati. Nije sto je moj zemljak ili sto ga pratim odkad je ko balavac se ljeti qurcio po maloj aleji, ali je realno lik najpodcjenjeniji igrac u NBA trenutno. Samo treba pogledati na kakvom je ugovor, treba da se Portland zahvaljuje Gospodaru svaki dan sto je prihvatio ono. Takodjer mislim da su trebali zadrzati i Harklessa i Aminua, oni su se uklapali u tu dinamiku ekipe i to je bila nako kompaktno spakovana ekipa koja je ulazila u plejof svake godine, jos imala taj neki domet polufinale/finale zapada i trebali su se zadovoljiti sa tim, jer realno nece oni nista osvojiti sa Lilardom i McCollumom kao dvije prve ofanzivne opcije. Ne moze ni u NBA svako osvojati titulu, treba napunit arenu, dati ljudima iz sezone u sezone solidan proizvod na terenu da mogu uzivati uz hotdog i pivu.
- invincible1921
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa, da je neka prosjecna sezona gdje su igraci na standardnim ucincima, bio bi u igri za MVP. Ali pored ovakvih nadljudskih partija Giannisa prije svega, pa onda Luke i Hardena, tesko da ce uzeti.
Ma nema teorije da ce biti MVP, ali bi bio i lijep uspijeh da u ovim godinama upadne u all nba prvi tim, sto je sasvim realno. Po trenutnom stanju u tom timu bi trebali biti on, Luka, Harden, Giannis i Davis.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nevjerovatno. AD 8, McGee 6, DH 5, AB 1.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nego gledam tabele istoka i zapada, i na istoku imamo skoro sigurnih 6 ekipa u PO za ostala dva mjesta ce biti borba izmedju 4-5 ekipa, dok na zapadu imamo skoro sig 7 ekipa, a za ovo zadnje 8-mo mjesto se bore sve ostale pa cak ni GSW nisu daleko od tog mjesta 5 pobjeda, zanimljivo 
Neko rece mozel LBJ do MVP pa sig je medju 3-4 glavna konkurenta, ne bi me iznenadilo da bude jer kako stvari stoje bice na TD ucinku na kraju sezone ako ovako nastavi.

Neko rece mozel LBJ do MVP pa sig je medju 3-4 glavna konkurenta, ne bi me iznenadilo da bude jer kako stvari stoje bice na TD ucinku na kraju sezone ako ovako nastavi.
-
- Kontakt:
Mislim da je 21 rekord franšize.
Lebron nema šta tražiti u utrci za mvp. Harden i Ante su koplje iznad svih.
1921
Lakersi 1. po blokadama
da hocemo naletiti na Houston, onaj hipster ce opet biti prisiljen da ispaljuje jump suteve a svi znamo kako to zavrsava
bice opet 11-31
da hocemo naletiti na Houston, onaj hipster ce opet biti prisiljen da ispaljuje jump suteve a svi znamo kako to zavrsava
bice opet 11-31

- BuffonGigi
- Kontakt:
Najvise su sinoc masakrirali Drummonda. Covjek koji ima preko 50% iz igre je bio na 2-18. Nije da nismo znali i prije pocetka sezone da ekipa ima bolestan defanzivni potencijal u reketu.
lakersi trenutno u sastavu imaju tri igraca koji su u top 100 blokera svih vremena
Bas naprotiv, Harden po vecini rankinga najuglednijih i najrelevantnijih lista, kotira kao 3 ili 4. Giannis i Luka su na prve dvije pozicije, bar za sada.GeriOldman je napisao/la: ↑06 jan 2020, 11:01Mislim da je 21 rekord franšize.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Kakav AD nije dorasto
Mada bi radije da ovako ostane da ovog @jhama isprasimo u drugoj rundi 4-0, da nam ne fura te nebitne ekipe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.