Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ipak ima i dosta normalne raje u Hrvatskoj pa su nadglasali ove mentole iz Hercegovine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Fantasista
- Kontakt:
Da hoće kakvog rata ispast da imam šta pratit na CNN-u.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je samo šutila,osvojila bi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svojim nepromisljenim izjavama i postupcima sama sebe je sjebala. A nije lose krenula i ovako zavrsi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Samo kod nas ne možeš srušiti SDA
Doduše, pali bi oni rutinski da nemamo ovako retardiran izborni zakon i općenito način biranja TRI predsjednika

Doduše, pali bi oni rutinski da nemamo ovako retardiran izborni zakon i općenito način biranja TRI predsjednika

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Misevi nazad u rupama - tiši su nego kad je Svinjski izgubio derbi
Mostar u srcu, Velež do groba
Trump hoće da svojim zemljacima priredi novi Vijetnam samo što će ovo biti x10 gora verzija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ove godine će Milanović bit trojanski konj u Čitluku umjesto Željka. Kamenjar i praljkovo nedonošče na aparatima 

Rvata koliko je ostalo u BIH mogu svi na Kosevo stati 

-
- Kontakt:
Rip ercegovci hahahaha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Fantasista
- Kontakt:
Tako im i treba kada biraju predsjednika ljudima koji žive u drugoj državi.
Znači ako ih je izašlo 35-40 hiljada, ja mislim da njih nema više od 150k u državi, bez obzira što ih je po popisu 2013-te bilo oko 550k.
Odnosno nemoguće da ih je u državi 300k, a da ih je izašlo 35-40 hiljada.
Odnosno nemoguće da ih je u državi 300k, a da ih je izašlo 35-40 hiljada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
pali bi oni da nemaju Komsica kakav izborni zakon
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam što se toliko gubite oko tih rezultata a živite u državi gdje imaš 3 clana preCjednistva-sva 3 totalna debila.
Hrvatima (u BiH) će bit dobro svakako jer ovi izbori nemaju snagu kao parlamentarni a tu za sad glavnu riječ vodi Hdz.
Hrvatima (u BiH) će bit dobro svakako jer ovi izbori nemaju snagu kao parlamentarni a tu za sad glavnu riječ vodi Hdz.
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 05 jan 2020, 20:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: alemsa, rio_Ferdy88 i 5 gostiju.