Effenbergovi fazoni vidim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma čovjek je gro glasova pokupio na lokal patriotizam i u tome je stvar. O tome sam ja pričao a Lillard rekao da nijedna osoba koja je glasala za Škoru neće glasati za Zorana, treba pogledati glasove Slavonske Županije.
Za koga je Lilly bio?Penaltiky je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:17Ma čovjek je gro glasova pokupio na lokal patriotizam i u tome je stvar. O tome sam ja pričao a Lillard rekao da nijedna osoba koja je glasala za Škoru neće glasati za Zorana, treba pogledati glasove Slavonske Županije.
Kad si zatvoren puno vise razmisljas brate.
Ma samo da se kuci vratim, tu je najbolje. Treba imat razumijevanja za roditelje, zamisli da znas u podsvijesti da imas jos deset, petnaest godina ako Bog da zdravog zivota. Koliko je to tesko. Treba usreciti ljude, zivot im je pojeo rat i poslijeratna borba i neimastina. Kad nisu tu onda skontas koji su to giganti i koliko ti nedostaju.
Ma ok je to, ali da će ga u ovolikoj mjeri poslušati za drugi krug, to je ipak bilo bilo nerealno.
Jel ovo stvarno istina? Au jbt.Marsal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:51Legenda mi prijetio kad sam bio kapiten Green Dragonsa da će otkrit moj identitet na forumu i okačit moje slike (nije bila zaebancija, bio je ozbiljan) ako mu ne prepustim kapitensku traku (tada bio isto u Dragonsima), i kad sam vidio s kim imam posla ja napustio ekipu i sve mu prepustio, samo sam povukao Edu sa sobom u Bekspejs koji je tada bio bez ijednog igrača zbog afere "Tri brata".
Otad ga ne mogu nikako.
Ma sumnjam baš da je to neko "slušanje", jednostavno dosta ljudi je ko drugi izbor imalo Zokya. Ali pametan je Škoro, ima prolaz u Slavoniji i mogao bi biti jak faktor.
brat moj
A ne znam, ja nešto volim kad SDP bilo gdje pobijedi, samo da ovim nacionalistima lupaju pljuske
I mene je pogodilo. Ispade Legenda cak gori od Kanyea jbt.harden je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:20Jel ovo stvarno istina? Au jbt.Marsal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:51Legenda mi prijetio kad sam bio kapiten Green Dragonsa da će otkrit moj identitet na forumu i okačit moje slike (nije bila zaebancija, bio je ozbiljan) ako mu ne prepustim kapitensku traku (tada bio isto u Dragonsima), i kad sam vidio s kim imam posla ja napustio ekipu i sve mu prepustio, samo sam povukao Edu sa sobom u Bekspejs koji je tada bio bez ijednog igrača zbog afere "Tri brata".
Otad ga ne mogu nikako.
Ja glaso za Miroljuba za Skupštinu TK samo da može lupat pljuske
Jesi li čuo kad ova voditeljica reče rezultati iz Herceg BosneLlullSergio je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:28Pratite lika na N1 iz stozera HDZ.
Kae nece Kolinda izgubiti,HDZ je pobjednicka stranka, pijan lik jebote![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.