Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Marsal, Sarmel, Elco spadaju u greatnes of ever foruma listu, i to je fakt
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Legenda mi prijetio kad sam bio kapiten Green Dragonsa da će otkrit moj identitet na forumu i okačit moje slike (nije bila zaebancija, bio je ozbiljan) ako mu ne prepustim kapitensku traku (tada bio isto u Dragonsima), i kad sam vidio s kim imam posla ja napustio ekipu i sve mu prepustio, samo sam povukao Edu sa sobom u Bekspejs koji je tada bio bez ijednog igrača zbog afere "Tri brata".Raonffa je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:46Nemoj tako, dobar je Maršal, čovjek vazda iskreno govori šta misli, ne znaš ti to da cijenišlegenda reala je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:44Helco je veliki gospodin koji zna za zajebanciju za razliku od Marsala npr![]()
Otad ga ne mogu nikako.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Nakon ovih rijeci Marsala veceras i Sarmela jucer ja sve vise razmisljam o samoubistvuOsim13 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:46Nemoj ovo ni kroz zayebanciju pisat, znam da nisi nista lose mislio al ono, yebena je to stvar.

Ma nije on vidio dobrogRaonffa je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:46Nemoj tako, dobar je Maršal, čovjek vazda iskreno govori šta misli, ne znaš ti to da cijenišlegenda reala je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:44Helco je veliki gospodin koji zna za zajebanciju za razliku od Marsala npr![]()
Elco gospodin ova dvojica sramota foruma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nije valjda ovo istina Legendarni. Au.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Legendo je l' istina ovo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
uuu
tacno tako ...fino razmisljas

a moj ti je savjet da ides tamo gdje ces bolje zivjeti,jbg nije sve u parama znam ali od njih se zivi...a ako ti dobro zivis bice i sretniji ljudi kojima je stalo do tebe ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- legenda reala
- Kontakt:
Kazem vam frajer nikad nije znao za zajebanciju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Poznaješ li osjećaj, zove se sramota

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Prenoslim velikodušne selame od Hellera:
zajebancija da nekom otkrivas identitet i slike da da
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.