Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Još jedan propalitet torinske kupole nakon Pjace,Ruganija i kompanije.Da nije urnebesno smiješno bilo bi žalosno.
dal neko zna zasto danas nema serie a, vec sutra i veci dio u ponedjeljak
- BuffonGigi
- Kontakt:
Intelektualna gromado, moralna vertikalo, Pjaca je pokidao ligamente, i da toga nije bilo i on bi vam skupa s ostalima zagorcavao zivot. Ne znam koliko si takvo nesto u mogucnosti da shvatis s obzirom na broj sivih mozdanih celija s kojim raspolazes. Rugani je najbolji back up stoper u Italiji. Ali tesko je tebi to shvatiti s jos jednog aspekta, jer jako dugo navijas za klub koji drze kinezi i koji je posljednji put pobjedjivao za zelenim stolom.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pomjerile se valjda tekme sa subote na ponedjeljak zbog Sveta 3 kralja jer je kod Italijana to slobodan dan pa da mogu ispratiti Calcio taj dan familijarno sto se kaze.... pretpostavljam doduse... ne vidim drugi razlog...
-
- Kontakt:
Ko je ono pricao da je prodaja Cancela prava stvar? Svaka mu cast, momacki ga je ubo. Koja prevara od igraca.
- Fantasista
- Kontakt:
Najjači su mi likovi koji pljuju igrače koji nisu imali šansu da se pokažu. Pjaci je povreda uništila karijeru, isto važi i za Caldaru koji je u Bergamu prekuc'o a u Milanu je hodajuća bolnica. Rugania može pljuvati samo ko ga nije gledao.
Levati.
Šta čovjek dočeka, da je Ciro kloc clutch postao 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Opet Cirooo
boze kakav napadac :ljepota:
-
- Kontakt:
Jadna Serie A kad je ovaj balvan prvi strijelac lige
- Fantasista
- Kontakt:
Ćirubogotac
Pjaca je bahati krelac.Koga boli **** kako mu je uništena karijera.Fantasista je napisao/la: ↑05 jan 2020, 10:49Najjači su mi likovi koji pljuju igrače koji nisu imali šansu da se pokažu. Pjaci je povreda uništila karijeru, isto važi i za Caldaru koji je u Bergamu prekuc'o a u Milanu je hodajuća bolnica. Rugania može pljuvati samo ko ga nije gledao.
- BlueBosnian
- Kontakt:
Uskoro pada u drugi plan. Ibra is back..
Valjda u konačnici dočekamo paklen derbi između dva najveća tima.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Poenta je da momak nije flop, nego da nije niti imao priliku da se dokaze, jer su ga povrede unistile.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
17. kola - 19 golova, 5 asistencija

Mašina.