Eto vam Kuzma Puzma

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
To si onda prva mačka foruma, tebi se fatiha učila 5x za redom, još 4 i kraj
Djesi Sanele kuco od papira, i ti buncas otako Curry glumi povreduTracy3McGrady je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:48To si onda prva mačka foruma, tebi se fatiha učila 5x za redom, još 4 i kraj![]()
I trebas se zabrinuti, onu vam je utakmicu sinoc NBA bukvalno poklanjala pobjeduJHam je napisao/la: ↑05 jan 2020, 11:26Zamisli onda tuge kad i LAL i HOU izgube od takvog Denvera... Ja bih se zabrinuoZiggs je napisao/la: ↑05 jan 2020, 10:38Realno su me razocarali sinoc. Dosta je Srba bilo a Jokic se nije proslavio, meni se cini da igra preko qrca ove sezone. Znaci Vasingtonu falio Wall, Beal, Bertans, Hachimura, Wagner, Thomas Bryant, CJ Miles. Prva petorka je bila IT, McRae, Bonga, Williams, Mahinmi, ovaj najpoznatiji je i najgori. Da ne zaboravim da smo igrali protiv Portlanda noc prijeBuffonGigi je napisao/la: ↑05 jan 2020, 09:29
E jbmu nemoj tako, sad ce Jham doci i reci da svi patimo zbog Denvera, da smo hateri i da samo mislimo o Denveru. A oni fransiza od koje zastaje dah...
A ovo sinoc sa Klipama pokazuje da nema vise izrazitog favorita u ligi, da su svi ranjivi i da svi imaju mane. Vidjecemo jos kakav ce zdravstveni bilten biti do kraja sezone i u PO, i kakve ce poteze ekipe povuci do deadline-a.![]()
Ne treba nama poklanjati nista, imamo mi dovoljno pobjeda i bit ce ih jos, ovi sto imaju po 1 2 igraca od kojih im sve zavisi, oni nek se brinuZiggs je napisao/la: ↑05 jan 2020, 16:41I trebas se zabrinuti, onu vam je utakmicu sinoc NBA bukvalno poklanjala pobjeduJHam je napisao/la: ↑05 jan 2020, 11:26Zamisli onda tuge kad i LAL i HOU izgube od takvog Denvera... Ja bih se zabrinuoZiggs je napisao/la: ↑05 jan 2020, 10:38
Realno su me razocarali sinoc. Dosta je Srba bilo a Jokic se nije proslavio, meni se cini da igra preko qrca ove sezone. Znaci Vasingtonu falio Wall, Beal, Bertans, Hachimura, Wagner, Thomas Bryant, CJ Miles. Prva petorka je bila IT, McRae, Bonga, Williams, Mahinmi, ovaj najpoznatiji je i najgori. Da ne zaboravim da smo igrali protiv Portlanda noc prije![]()
Ne mogu da vjerujem da su Hawksi dobili njega i jos jedan visok pick. Kakva kradja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.