kontam kruska me zavaralaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:05Da ti odgovorim ono za avatar,cinilo ti se da je dupli jer je malo obogacen.Pogledaj ponovo,nije do tvog pijanog stanja![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kontam kruska me zavaralaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:05Da ti odgovorim ono za avatar,cinilo ti se da je dupli jer je malo obogacen.Pogledaj ponovo,nije do tvog pijanog stanja![]()
Kruška?Sad si mi još dražidelinjo je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:07kontam kruska me zavaralaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:05Da ti odgovorim ono za avatar,cinilo ti se da je dupli jer je malo obogacen.Pogledaj ponovo,nije do tvog pijanog stanja![]()
![]()
kupi kapu pomozi klub jbm te
ako isti ljudi glasaju na izborima u 2 države, oba izborna procesa su nevažeća.....to je kod nas godinama slučaj
ako se niko ne baci na kovčeg ništa
Prije par godina umre drugu mama. Katolkinja. A on bi palio crkve. Al haj, sahrana je na jednom brdu. Auta se parkirala, on stoji iznad groba, a paroh galami kako ga je neko blokiro. U tom trenutku ga četiri lika drže za udove da ne raskuje sotonu.
Lancini navija za Olimpichich, Spars i RK Vogoscu
Kako mislis za "nas"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 5 gostiju.