+1

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
+1
Da je moglo bolje - moglo je. Ali za mene je ovo dobar potez.
Kemo i Veseli 99% produžuju.
Zaslužio je da osigura egzistenciju, tropska destinacija.LjoZee je napisao/la: ↑05 jan 2020, 11:27Iskusnom defanzivcu ističe ugovor sa Plavima, a iako se govorilo da će Bogičević završiti karijeru i preći u Omladinski pogon Plavih **** saznaju da je odlučio da i dalje igra. Kako saznaje naš portal iz Zvorničke 27 niko nije kontaktiro iskusnog fudbalera oko produženja saradnje, te će najvjerovatnije i napustiti Grbavicu.
@Rokoko87 kome ces uvaliti Bogija?
Ramović bi mogao nas napustiti. Nije definitivno, ali postoje kontakti.urednik je napisao/la: ↑05 jan 2020, 10:10Lendra je provjeren i dokazao je da u pravoj atmosferi i ekipi zna rešetat mreže. Kad poredimo sa Suljom, otprilike smo u pet deka budući da su i jedan i drugi agresivni i skloni presingu. Obojica vole natopit dres znojem, a razlika je što Lendri možeš dat loptu u noge. Faliće Suljin skok i zavidna snaga u duelu.
Ako dolazi Kosorić, mislim da je to pravi pogodak jer je momak željovac jedan kroz jedan kao i cijela njegova porodica. Činjenica da je bio kapiten je dodatni plus i fakat je šteta što nećemo imat priliku da vidimo njega i Sipu u tandemu (bar ne još). Ako me sjećanje dobro služi, Aco je bio spreman odigrati i na bekovskim pozicijama kad zatreba.
Šta je narode sa ostalim igračima, zna li se sudbina Ramovića i Veselog? Ima li kakav igrač da nas raspameti dolaskom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.