Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gruezi
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la gruezi » 21 nov 2010, 02:13

Zenga je napisao/la:
k_c je napisao/la:Said Huseinovic u 60 minuti usao u igru u dresu Verdera ..ovo je super..da hoce i njega krenuti..
A golemo vala, okle je ovaj indijanac opet izronio? 8-) Zelim i njemu srecu, al' je brate lik ufuran do bola, konta nisu mu ni Nani ni Quaresma do koljena... :roll:
ma seljacina ba ,krkan ali ipak zelim mu da bude superstar jer je nas...inace se nebi ni posrao na njeg kad bi lezao pjan kraj ceste..

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 nov 2010, 02:31

gruezi je napisao/la:
Zenga je napisao/la:
k_c je napisao/la:Said Huseinovic u 60 minuti usao u igru u dresu Verdera ..ovo je super..da hoce i njega krenuti..
A golemo vala, okle je ovaj indijanac opet izronio? 8-) Zelim i njemu srecu, al' je brate lik ufuran do bola, konta nisu mu ni Nani ni Quaresma do koljena... :roll:
ma seljacina ba ,krkan ali ipak zelim mu da bude superstar jer je nas...inace se nebi ni posrao na njeg kad bi lezao pjan kraj ceste..
Odmah da vam kazem da se plaho ne nadate. I u Werderu je slicna situacija kao i u HSV, mnogo igraca fali, tako da je dobio priliku. No, sudeci po komentarima navijaca, Husejinovic je bio prelos. Pitanje je vremena kada ce dobiti nogu iz Werdera...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 nov 2010, 10:49

Ljudi šta se dešava sa Ibričićem?..... Niko ga već dugo ni ne spominje ni ništa :?

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 nov 2010, 12:07

Admir Vladavić: Sušić je obećao da će me zvati

Admir Vladavić je u utorak posjetio naše reprezentativce u Bratislavi. Iako se potajno nadao da će biti na spisku za prijateljski meč protiv Slovačke, igrač Žiline nije dobio poziv, ali je imao priliku da razgovara sa selektorom Safetom Sušićem.

Poštuje odluku

Vladavić je bio bh. reprezentativac u vrijeme Sušićevog mandata. Protiv Gane na Papetovom debiju bio je među reprezentativcima. Nakon toga više nije dobijao pozive. - Iako nisam dobio poziv

za duel sa Slovačkom, nisam ljut na selektora Sušića. Nemam ni razloga. Poštujem njegovu odluku da trenutno nisam u formi koja zadovoljava njegove kriterije - kaže Vladavić.

Selektor Sušić poput pravog profesionalca izdvojio je vrijeme za Vladavića. Razgovarali smo skoro sat.

- Sušić nije morao sjesti sa mnom i razgovarati i veliko mu hvala. Kazao je da prati moje igre u dresu Žiline u slovačkom prvenstvu i Ligi prvaka i od mene je tražio da nastavim igrati u ovom tempu, ali i da ne dajem senzacionalne izjave u medijima. Priznao mi je da to najviše mrzi, što je i normalno, jer se tako ne stvara ambijent u reprezentaciji. Sada je sve na meni - govori Vladavić.

Žal za bodovima

Nakon sastanka sa Sušićem, slobodno vrijeme do treninga proveo je u društvu kapitena Emira Spahića i Edina Džeke.

- Mnogo toga se nije promijenilo u mom odsustvu. Atmosfera je odlična i to me raduje. Sa Spahićem i Džekom sam najviše razgovarao o propuštenim prilikama protiv Francuske i Albanije. I oni još žale za izgubljenim bodovima u Tirani. No, bit će prilike da u 2011. protiv Rumunije nadoknadimo propušteno. Nadam se da ću im i ja u narednoj godini moći pomoći - dodao je Vladavić, koji je iz Žiline u srijedu stigao u Bratislavu i sa tribina bodrio naš tim.

Odličan u Žilini

Vladavić nakon povratka iz Salcburga, s kojim je osvojio naslov prvaka Austrije, na putu je da ponovo osvoji titulu u dresu Žiline, gdje je već 2008. bio šampion Slovačke.

Bivši igrač Veleža i Želje odlično igra u novom šampionatu. U Ligi prvaka protiv Čelzija bio je najbolji igrač Žiline, a sa svojim timom ima devet bodova prednosti u novom šampionatu.

U posljednjem kolu u nedjelju protiv Ružomberoka (3:1) bio je strijelac za Žilinu. To mu je bio četvrti gol u ovoj sezoni.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 nov 2010, 12:11

Rahimić: Nije fer da me poziva kada već ne igram u CSKA
Rumunija u Zenici može biti naša prekretnica, kaže Rahimić

Elvir Rahimić je i u Bratislavi još jednom dokazao da nije igrač za penziju. Protiv Slovačke je u odličnom tempu odigrao svih 90 minuta, još jednom dokazavši da je igrač na kojeg selektor Safet Sušić može uvijek računati.

Rahimić u posljednje vrijeme više vremena provodi na klupi ruskog CSKA. Veoma je malo na terenu i selektor Sušić je prije utakmice sa Slovačkom najavio da će sa veznim igračem moskovskog kluba u Bratislavi obaviti razgovor.

Bez posudbe

- Razgovarali smo skoro sat. Svega smo se dotakli. Otvoreno smo pričali i kazao sam Sušiću da nije fer da me poziva, kada već ne igram u CSKA. Da budem iskren meni ova situacija odgovara, jer u Moskvi redovno treniram i mogu odigrati uvijek 90 minuta na svježinu. Ali, naravno, nije fer prema ostalim igračima - kaže Rahimić.

Sušić je od Rahimića tražio da razmisli i o mogućnosti odlaska u neki drugi ruski klub gdje će imati više prostora za igru. Rahimić tvrdi da to nije moguće.

- Teško i mogu zamisliti sebe kako ulazim u kancelariju predsjednika kluba i kažem mu da nakon 10 godina provedenih u klubu, želim da idem. Mislim da bi mi Evgenij Giner kazao da sam poludio. Znam da bi za mene bilo bolje da igram, i ja bih lično volio, ali da idem na posudbu, ne želim biti dio te priče - kaže Rahimić.

Veselo raspoloženje

Malo smo se dotakli i susreta u Bratislavi. Rahimić kaže da ćemo u veselom tonu dočekati mečeve sa Rumunijom.

- Odigrali smo korektnu utakmicu. Svi smo zaslužili ovu pobjedu i ona je dobra zbog atmosfere i našeg samopouzdanja koje je izgubljeno. Sada ćemo se dobro odmoriti, ali isto tako i veselije razmišljati o mogućnostima ovog tima. Rumunija u Zenici može biti naša prekretnica kazao je Rahimić, s kojim ćete veći intervju u kojem govori o igrama u CSKA, reprezentaciji,svojoj budućnosti moći pročitati u narednom broju našeg lista.

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 21 nov 2010, 13:21

Steve je napisao/la:
santos je napisao/la:Blatnjak dao za Rostov protiv Lokomotive
i marko topic opet strijelac za saturn..
frajer sa stakanma igra :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 18:23

B0SANAC je napisao/la:Rahimić: Nije fer da me poziva kada već ne igram u CSKA
Rumunija u Zenici može biti naša prekretnica, kaže Rahimić

Elvir Rahimić je i u Bratislavi još jednom dokazao da nije igrač za penziju. Protiv Slovačke je u odličnom tempu odigrao svih 90 minuta, još jednom dokazavši da je igrač na kojeg selektor Safet Sušić može uvijek računati.

Rahimić u posljednje vrijeme više vremena provodi na klupi ruskog CSKA. Veoma je malo na terenu i selektor Sušić je prije utakmice sa Slovačkom najavio da će sa veznim igračem moskovskog kluba u Bratislavi obaviti razgovor.

Bez posudbe

- Razgovarali smo skoro sat. Svega smo se dotakli. Otvoreno smo pričali i kazao sam Sušiću da nije fer da me poziva, kada već ne igram u CSKA. Da budem iskren meni ova situacija odgovara, jer u Moskvi redovno treniram i mogu odigrati uvijek 90 minuta na svježinu. Ali, naravno, nije fer prema ostalim igračima - kaže Rahimić.

Sušić je od Rahimića tražio da razmisli i o mogućnosti odlaska u neki drugi ruski klub gdje će imati više prostora za igru. Rahimić tvrdi da to nije moguće.

- Teško i mogu zamisliti sebe kako ulazim u kancelariju predsjednika kluba i kažem mu da nakon 10 godina provedenih u klubu, želim da idem. Mislim da bi mi Evgenij Giner kazao da sam poludio. Znam da bi za mene bilo bolje da igram, i ja bih lično volio, ali da idem na posudbu, ne želim biti dio te priče - kaže Rahimić.

Veselo raspoloženje

Malo smo se dotakli i susreta u Bratislavi. Rahimić kaže da ćemo u veselom tonu dočekati mečeve sa Rumunijom.

- Odigrali smo korektnu utakmicu. Svi smo zaslužili ovu pobjedu i ona je dobra zbog atmosfere i našeg samopouzdanja koje je izgubljeno. Sada ćemo se dobro odmoriti, ali isto tako i veselije razmišljati o mogućnostima ovog tima. Rumunija u Zenici može biti naša prekretnica kazao je Rahimić, s kojim ćete veći intervju u kojem govori o igrama u CSKA, reprezentaciji,svojoj budućnosti moći pročitati u narednom broju našeg lista.
Rahimicu,iskreno ne kaki. :mrgreen:
Nebi bilo fer da te ne pozove,ne prema tebi,nego prema zadnjem veznom dijelu.Ima da nas nema.Ako do tada neko vec ne ''sljegne''.Ali iskreno za sada uopste se i ne nazire nesto konkretno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 22 nov 2010, 02:34

rahimic quit baljezging please

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 nov 2010, 14:03

Ovom je fudbal baš dosadio. Ne igra u klubu, a ne bi više ni u reprezentaciju.
100% sportski i krajnje opušten potpis

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 nov 2010, 19:44

RiNo je napisao/la:
ili možda hoće nagovijestiti povlačenje iz repke :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 22 nov 2010, 19:51

brazzo je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
ili možda hoće nagovijestiti povlačenje iz repke :|
....i aktivnog igranja nogometa.Ja mislim da ako bude igrao vise(posto je sezona Rusiji gotova)mozda odigra iducu sezonu ali veliko mozda.
RIP SALE VILENJAK

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 nov 2010, 23:15

Misliš možda presjedi sljedeću sezonu. Oprašta se on sad milion posto. A greška je selektora što nije ranije tražio alternativu na toj poziciji(Cocalić i Ljevaković).
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 22 nov 2010, 23:17

Željovac je napisao/la:Misliš možda presjedi sljedeću sezonu. Oprašta se on sad milion posto. A greška je selektora što nije ranije tražio alternativu na toj poziciji(Cocalić i Ljevaković).
Zasto da se oprasta ?
Pa pruza vrhunske partije u repci, i sam je rekao da mu ovo godi. Trenira u Moskvi, i onda dodje odmoran i u dobroj formi na okupljanje reprezentacije.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 nov 2010, 23:18

B0SANAC je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Misliš možda presjedi sljedeću sezonu. Oprašta se on sad milion posto. A greška je selektora što nije ranije tražio alternativu na toj poziciji(Cocalić i Ljevaković).
Zasto da se oprasta ?
Pa pruza vrhunske partije u repci, i sam je rekao da mu ovo godi. Trenira u Moskvi, i onda dodje odmoran i u dobroj formi na okupljanje reprezentacije.
To je amaterizam ;)
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 nov 2010, 23:21

B0SANAC je napisao/la:
Zasto da se oprasta ?
Pa neće se on samo zbog reprezentacije ofirati u CSKA i uzimati lovu za sjedenje na klupi. Dat će mu neki fin posao u klubu i da zarađuje pare pošteno. Bar nije često da vrlo zaslužni igrači odbijaju da se oproste kad su zakucani za klupu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 23:24

Mislim da je vec vrijeme da Ljevakovic dobije poziv :)

Mahmutovic je potpuno zaboravljen...mada nije nista losiji od onog Zeca
-RIVALDO-

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 nov 2010, 23:49

senad_flamin je napisao/la:Mislim da je vec vrijeme da Ljevakovic dobije poziv :)

Mahmutovic je potpuno zaboravljen...mada nije nista losiji od onog Zeca
Mahmutović danas zabio. Zijanili 1:2 kući. Ljevaković zamijenjen na poluvremenu. :?
Čajić igrao do 64. minute. A Haurdić od 83. min. Mahmutović sa 6 golova u 17 kola dijeli 6. mjesto najboljih strijelaca lige sa još par igrača.

Visca el Višća!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 nov 2010, 06:46

volio bih mahmutovica vidjet u jacoj ligi na zimu npr cvajta...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 nov 2010, 11:05

sinoc gledam na bht1 bio gost elvir baljic u onoj sportskoj emisiji i po njegovim rijecima dalo se naslutiti da ce traziti suspenziju za begovica,izgleda da mu ne oprastaju to sto sen ije javio na telefon..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 nov 2010, 19:09

Evo sad sam gled'o pregled ruske lige i vidio asistenciju Rahimića za Wagner Lowe-a. Kako ga jednim pasom izbaci da se Brazilac automatski našao 1 na 1 sa protivničkim golmanom i pogodio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni i 42 gosta.