Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
omladino vecerrrr
gdje mi je derdiok brat
gdje mi je derdiok brat
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
cc
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo GrandHeller je napisao/la: ↑04 jan 2020, 21:06Mislio sam da su ovdje sve eminentni intelektualci, a on Grand gledajel i Farmu i Parove gledaš
![]()

Slusam Alice in Chains i Megadeth i gledam Grand

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hahahaha veće gužve u Hercegovini jutros nego u Hrvatskoj ajahahahahahhahaha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
MILANOVIĆ O KOLINDINOJ PJESMI DJETINJSTVA: IMALI STE 30 GODINA KAD JE BILA CESARICA

"We need to suffer. And we need to fight."
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jedan ozbiljniji problem je i sam broj stacionarnih radara te njihova uzasna rasporedjenost. U FBiH je od prije dvije godine zabiljezeno oko 70 pomenutih, od cega je 30 % bilo postavljeno na podrucju USK.VolimTz je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:14Zasto se vozaci upozoravaju na postavljene radare ? Pa svugdje treba da se vozi po ogranicenju a ne samo tamo gdje je radar postavljen, ko vozi brzo i treba da bude kaznjen grob te **** dragi. Samo po dzepu, bez upozorenja. A naredni put cu fizicki da se obracunam kad mi budu svirali jer vozim po ogranicenju. Drug ako znak prije krivine pokazuje 60 na sat nema boga da uđeš u nju 120 na sat, znaci nema, kod nas raja misli to neko iz zajebancije postavljao.
Onda, problem mobilnih radara je povezan sa malim brojem patrola, pogotov van naseljenog mjesta, gdje se najcesce i gubi glava.
Na sve ovo dodas bezvezne kazne od 50 KM za prekoracenje do 20 km/h. Za prekoracenje brzine do 30 km/h obicno uzimaju po 150 KM, a sa tih cca 110 km/h na nekim dionicama si opasnost najveceg stepena.
Tu je naravno manjak presretaca koji su penicilin za nocne trke, gdje te znaju prestici po cetiri vozila u jednom cugu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 jan 2020, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Fantasista
- Kontakt:
Jeste genocidna tvorevina ali vaš dragi Aljo je potpisao papir i ljudi imaju pravo da slave ybm vam kockaste glave.
da hoce Zoka veceras popisati ovu glupu sisulju i Covica..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da ti odgovorim ono za avatar,cinilo ti se da je dupli jer je malo obogacen.Pogledaj ponovo,nije do tvog pijanog stanja

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Quartararo i 2 gosta.