Apsolutno ništa.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Misliš?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mirko Oremuš može pokrivati kompletnu desnu stranu, tj. može i na beka i na krilo. Beka je u Hajduku igrao, krilo u Izraelu. Ako se ne može naći kakav kvalitetan desni bek, onda bih njega tu koristio.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 20:34Znaci trazice se pojacanja na desnoj strani kako u odbrani tako i u napadu. Drago mi je, jer smo tu i bili najtanji cijelo prvenstvo, kao i pozicija CMF koja je po meni vise kritična nego DMF.
Zašto misliš da namje DMF kritičan, kad imaju Stanojević i Đokanović, a po potrebi i Mustafić može uletiti

Najkritičniju poziciju smo, na sreću, već riješili

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znam.
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Upravo sam napisao, da ne mislim, da je pozicija DMF kriticna, nego da je kriticna pozicija CMF.Mokes je napisao/la: ↑04 jan 2020, 20:47
Mirko Oremuš može pokrivati kompletnu desnu stranu, tj. može i na beka i na krilo. Beka je u Hajduku igrao, krilo u Izraelu. Ako se ne može naći kakav kvalitetan desni bek, onda bih njega tu koristio.
Zašto misliš da namje DMF kritičan, kad imaju Stanojević i Đokanović, a po potrebi i Mustafić može uletiti![]()
Najkritičniju poziciju smo, na sreću, već riješili![]()
Posto se od ljeta razvlaci prica, da nam fali destruktivac, a kao sto si naveo tu imamo sad Djokanovica i Stanojevica. Zasto dovoditi nekog, bolje istrpiti Djokanovica i imaces zvijer igraca iducu sezonu.
Fali jedan klasan CMF koji bi igrao u paru sa Djokanovicem, box to box igrac. Da uz njega Djokanovic napreduje i uci.
Fale igraci tipa Crepulja i Kapic ovoj ekipi samo tako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Salčina bi trebalo počet forsirat, smirio se i popravio, dosta kažnjavanja. A ima taj vic u igri koji nama fali, mogao bi bit strašan AMF.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 21:01Upravo sam napisao, da ne mislim, da je pozicija DMF kriticna, nego da je kriticna pozicija CMF.Mokes je napisao/la: ↑04 jan 2020, 20:47
Mirko Oremuš može pokrivati kompletnu desnu stranu, tj. može i na beka i na krilo. Beka je u Hajduku igrao, krilo u Izraelu. Ako se ne može naći kakav kvalitetan desni bek, onda bih njega tu koristio.
Zašto misliš da namje DMF kritičan, kad imaju Stanojević i Đokanović, a po potrebi i Mustafić može uletiti![]()
Najkritičniju poziciju smo, na sreću, već riješili![]()
Posto se od ljeta razvlaci prica, da nam fali destruktivac, a kao sto si naveo tu imamo sad Djokanovica i Stanojevica. Zasto dovoditi nekog, bolje istrpiti Djokanovica i imaces zvijer igraca iducu sezonu.
Fali jedan klasan CMF koji bi igrao u paru sa Djokanovicem, box to box igrac. Da uz njega Djokanovic napreduje i uci.
Fale igraci tipa Crepulja i Kapic ovoj ekipi samo tako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Sta ocekivati na proljeće od Velkoskog, Gavrica, Oremusa, Milanovica, Letica,Stanojevica, Tatara, Lazica? posto u jesenjem djelu manje vise loši su bili neke su i povrede unazadile al u sustini loše od ovih igraca . a trebaju nosioci igre da budu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E boga mi nećete opet početi, prebacite se na temu predviđenu za to.
VAZDUH TREPTI KAO DA NEBO GORI!!!
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2020, 21:43Daj nemoj![]()
taman se zakuhalo došli do Husrefovog toplog obroka.

Od Velkoskog očekujem da fino grije klupu nekom, da se taj neko ne nahladi.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2020, 21:24Sta ocekivati na proljeće od Velkoskog, Gavrica, Oremusa, Milanovica, Letica,Stanojevica, Tatara, Lazica? posto u jesenjem djelu manje vise loši su bili neke su i povrede unazadile al u sustini loše od ovih igraca . a trebaju nosioci igre da budu.

Lazićeva užasna forma je najviše plod izostanka Stanojevića, uglavnom nije imao ko radit prljavi posao i sjeckat igru pa je Lazić izlazio previsoko i dobivao kartone.
Letić defanzivno i nije bio loš, nikakav velik kiks se ne veže za njegovo ime. Tatar je i proljetnu polusezonu 2019. odigrao loše jer je bio na desnom krilu, ako bude kod Vinka igrao lijevo, biće sigurno bolji. Samo za Stanojevića ne znam šta bih rekao, pored nezgodne povrede se i on previše opustio, previše kafana, nargilhana i starleta za jednog sportistu...
Generalno očekujem barem 20% bolju formu od svih igrača kad ih Jela spremi. Štoper kad ne može trčat siječe igru, bek ako ne može trčat nije opasan naprijed, krilo ako nema snage nije učinkovito...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
HOĆEMO TITULU
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Slazem se, umjesto Rahmanovica na poziciji AMF, a Rahmanovica prebaciti na CMF jer mi nekako jedini u nasoj trenutnoj ekipi djeluje, da moze igrati poziciju CMF samo da vugla popravi malo lik.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
skoroalen je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:14Od Velkoskog očekujem da fino grije klupu nekom, da se taj neko ne nahladi.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2020, 21:24Sta ocekivati na proljeće od Velkoskog, Gavrica, Oremusa, Milanovica, Letica,Stanojevica, Tatara, Lazica? posto u jesenjem djelu manje vise loši su bili neke su i povrede unazadile al u sustini loše od ovih igraca . a trebaju nosioci igre da budu.
Lazićeva užasna forma je najviše plod izostanka Stanojevića, uglavnom nije imao ko radit prljavi posao i sjeckat igru pa je Lazić izlazio previsoko i dobivao kartone.
Letić defanzivno i nije bio loš, nikakav velik kiks se ne veže za njegovo ime. Tatar je i proljetnu polusezonu 2019. odigrao loše jer je bio na desnom krilu, ako bude kod Vinka igrao lijevo, biće sigurno bolji. Samo za Stanojevića ne znam šta bih rekao, pored nezgodne povrede se i on previše opustio, previše kafana, nargilhana i starleta za jednog sportistu...
Generalno očekujem barem 20% bolju formu od svih igrača kad ih Jela spremi. Štoper kad ne može trčat siječe igru, bek ako ne može trčat nije opasan naprijed, krilo ako nema snage nije učinkovito...
Najvažnije je da ih Jela spremi kako treba. Odmah si u startu jači, jer igrači neće crknuti u 60. minuti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TITULU NA KOŠEVU
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
A jbt ubi mene ova monotonija, nigdje pojacanja 

- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Imam zelju i potrebu da vas pozdravim.
Zajedno do nove titule inshallah!!!!

Zajedno do nove titule inshallah!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.