Zar je Simanic nas ... ?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pa radio je Dule i sa njim i Musom, ali to je realno bilo prekratko i nazalost prerano prekinutoGhuraba je napisao/la: ↑30 dec 2019, 15:21Bilo koji sportista koji hoce da uspije i da popravi neke stvari mora trenirati pored klupskih obaveza i treninga. Ne kazem ja da on nikad nije trenirao sut, ali nije dovoljno reci sebi 'ja cu ovo ljeto 20 dana raditi samo na sutu', pa otici u dvoranu i svakodnevno ispaliti stotine trojki. Najbolji suteri danasnjice neumorno sutiraju svaki dan tokom cijele karijere, bez obzira sto imaju idealan izbacaj i sto i zmireci mogu pogadjati. Sjecam se kad je Curry prosle godine preko ljeta otisao na nekakvu turneju u Kinu, ali je svejedno i tamo ustajao ujutro oko 4-5 sati i isao u dvoranu da sutira.Ziggs je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:10Mogu ti reci iz prve ruke da je momak trenirao sut i to provodio dosta vremena na tome cak i van klupskih obaveza i treninga, ali ne mozes ti istrenirati sam sut bez trenera koji zna sta radi. Satoransky kad je dosao u Vasington sutao 24 za 3% i 69% slobodna, sljedecu sezonu se vratio i ne suta ispod 39% evo tri sezone zaredom i radi toga je i postao startni plej u NBA(u suprotnom bi vec bio nazad u Europi). Fazon je bio u tome sto je otisao na ljeto kod nekog suterskog trenera u Njemacku i taj mu je to ljeto promjenio cijeli sut i lik se vratio kao jedan od boljih sutera u ekipi. Realno, trenerski kadar u Bosni je jadan pogotovo za individualni razvoj, djaba sav talenat, visina, snaga i sve ostalo cime smo genetski sposobni. Pa kad je "najbolji" individualni trener u Sarajevu Dzenan Podbicanin, o cemu mi pricamo ovdje
Sto se konkretno Gegica tice, on neke stvari sigurno ne moze ispraviti sam i neophodan mu je kvalitetan suterski trener, a tek poslije samostalno moze raditi ono sto mu ovaj preporuci. S trenutnim sutem i ponasanjem nigdje nije dospio. Gledao sam kako je Vujosevic radio s Bertansom i Bogdanovicem i, onako na prvu, ti treninzi su mi djelovali zaista ucinkovito.
Gledam Zvezdu i Bayern i imam utisak da je Djedovic ispuhao kao balon.
Moguce da je i do toga, ja ga nisam gledao otkako se oporavio od povrede.
za jadnog Penavu vise niko i ne pita...istinabog, svojim ignorisanjem reprezentacije nije ni zaslužio....momak je propustio sansu da zavrsi US fax kao osigurac ako propadne kao kosarkas....ovako je izvisio na oba polja...jos jedna zrtva menadzera i preskakanja stepenica u razvoju
-
- Kontakt:
Alen Hodzic 23pts protiv Buducnosti, A. Lazic 11pts 9sk.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Garza 35min- 34p, 12sk, 1st, 2blk
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
Talic odlican za sada protiv Olimpije u Ljubljani, sve vise playeva iskace i Bosnic mora dobro razmisliti koga pozvati.
MES QUE UN CLUB!
- legenda reala
- Kontakt:
Sad i ja poso da pitam Ghurabu gleda li finu partiju Talica, dobijamo li dodatnog igraca u rotaciji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Talic napreduje odlicno .
Fino je napredovao Talić, pored svih igrača iz te generacije (98/99), on je realno poslije Muse napravio najbolju karijeru, a niko ga nije vele spominjao pored Čampare, Gegića, Sikiraša, a dečko je bio odličan na nekom omladinskom prvenstvu prije par godina, tada se vidjelo da ima šlifa.
Za razliku od ove trojke gore, on je išao stepenicu po stepenicu u karijeru, nije kao tinejdžer hodao po nekakvim Realima, Bayernima i ostalim klubovima.
Za razliku od ove trojke gore, on je išao stepenicu po stepenicu u karijeru, nije kao tinejdžer hodao po nekakvim Realima, Bayernima i ostalim klubovima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisam ga danas gledao, ali mu i ja vidim mjesto u reprezentaciji. Definitivno je ispred Zahiragica, Balica, Kamerica, vjerovatno Knezevica i mnogih drugih koji su se dovodili u kontekst reprezentacije. Gledao sam ga uzivo u Tuzli i vidi se da momak ima slifa i da je napredovao, ali uopste nije imao samopouzdanja zato sto bi ga onaj Barac nakon svake greske momentalno vadio iz igre. Dolaskom Bajica, minutaza mu se znatno povecala i u ABA ligi, a on je evo u zadnje 3-4 utakmice dvocifren. Fali tu jos konstantnosti na sutu, mada ima dobre procente u zadnje vrijeme, ali mislim da jos uvijek nije neko u ciji sut se mozes pouzdati. Momak ide korak po korak, ne preskace stepenice i za jedno dvije godine od njega ocekujem ozbiljnu ulogu u nekom solidnom abaligasu.legenda reala je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:45Sad i ja poso da pitam Ghurabu gleda li finu partiju Talica, dobijamo li dodatnog igraca u rotaciji
-
- Kontakt:
Za 2-3 godine ocekivam ga makar na 75-80% nivoa gordica..
Atić 13p, 6sk, 2st, 1as
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jedno lijepo kucanje u 4. četvrtini.
Samo naprijed Saraj'vo!
Potez kola sigurno

Trenutno korisnika/ca: alemsa, CAGarfia, Google Adsense [Bot], Quartararo, TripleThreat i 7 gostiju.