FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 20 nov 2010, 19:54

Denis Sadiković: Tuzlanski Vahid Halilhodžić

Iako su se domaći žalili na suđenje u današnjoj utakmici smatrajući da su oštećeni za dva jedanaesterca, prema Sadikovićevom mišljenju, Sloboda je slavila sasvim zasluženo.

Kod te prve situacije u kojoj su neki navodno vidjeli penal, Tosunović je zbog simuliranja zaradio žuti karton, a utakmica je u drugom dijelu prekinuta jer je pomoćni sudija pogođen predmetom u glavu od domaćih navijače. Takve stvari zaista ne bih komentarisao, ja ću vam samo reći da nama Zvijezda za 90 minuta utakmice nije uputila niti jedan šut u okvir gola, to je valjda dovoljan pokazatelj o svemu.

bio sam na utakmici tako da sam vidio sve i slazem se sa trenerom...pa stvarno je smijesno da traze bezveze penale :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 nov 2010, 20:30

vidjet ce se sve na onom sportskom pregledu ko je pokraden....nije ni cudo sto nema izvjestaja sa zvijezdinih tekmi...ljudi danas sat vremena sa igracem vise nisu na gol opucali :? .....vidjet cemo sutra te vase strasne nedosudzene penale....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 20 nov 2010, 20:34

fukara87 je napisao/la:Denis Sadiković: Tuzlanski Vahid Halilhodžić

Iako su se domaći žalili na suđenje u današnjoj utakmici smatrajući da su oštećeni za dva jedanaesterca, prema Sadikovićevom mišljenju, Sloboda je slavila sasvim zasluženo.

Kod te prve situacije u kojoj su neki navodno vidjeli penal, Tosunović je zbog simuliranja zaradio žuti karton, a utakmica je u drugom dijelu prekinuta jer je pomoćni sudija pogođen predmetom u glavu od domaćih navijače. Takve stvari zaista ne bih komentarisao, ja ću vam samo reći da nama Zvijezda za 90 minuta utakmice nije uputila niti jedan šut u okvir gola, to je valjda dovoljan pokazatelj o svemu.

bio sam na utakmici tako da sam vidio sve i slazem se sa trenerom...pa stvarno je smijesno da traze bezveze penale :lol: :lol:
i mi smo trebali imati jedan penal na pocetku tekme ja mislim da je halilovic bio u 16-tercu i opucao loptu neko je rukom dirao tak da i to nikom nista a oni jel pridju u 16 samo se bezveze bacaju...i ja se slazem s Sadikovićem sto jest jest nisu ni jednom sutirali u okviru gola...bitno je da smo pobjedili a oni koji nemogu da se pomire s time i nemoraju ha ja... :mrgreen:

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 nov 2010, 21:02

Iskreno,remi je bio najrealniji.Nama se Dominkovic sveti za ono sto je obecao.Uzastopno nam trecu utakmicu sudije nedaju da pobijedimo.Da je danas bio bilo ko tako bi isto sudio,dakle,nije on navlacio Slobodi vec cilj je bio da Zvijezda ne pobjedi.Zele nas u Prvoj ligi,al cemo na proljece biti jos jaci i poremeti im planove,jednostavno moramo biti jaci i pobijedit i sudije.Fala Bogu pa imamo love pa cemo kupit igrace koji ce moci i protiv sudija.Jer gora ekipa do danas nije bila u Gradccu al zato je najbolji igrac Slobode bio Aleckovic iz Nogometnog saveza. BRAVO ZVIJEZDA-SLOBODA 0-1 strijelac Aleckovic.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 nov 2010, 21:34

zvjezdas je napisao/la:Iskreno,remi je bio najrealniji.Nama se Dominkovic sveti za ono sto je obecao.Uzastopno nam trecu utakmicu sudije nedaju da pobijedimo.Da je danas bio bilo ko tako bi isto sudio,dakle,nije on navlacio Slobodi vec cilj je bio da Zvijezda ne pobjedi.Zele nas u Prvoj ligi,al cemo na proljece biti jos jaci i poremeti im planove,jednostavno moramo biti jaci i pobijedit i sudije.Fala Bogu pa imamo love pa cemo kupit igrace koji ce moci i protiv sudija.Jer gora ekipa do danas nije bila u Gradccu al zato je najbolji igrac Slobode bio Aleckovic iz Nogometnog saveza. BRAVO ZVIJEZDA-SLOBODA 0-1 strijelac Aleckovic.

Dajic 0:1 i gdje su one price da cete nas razvaliti :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2010, 23:37

Haj necemo vise o ovom mecu,odmah se jave navijaci Zvijezde i pocnu pricu o sudijama itd. Mi zasluzeno uzeli,a ko gubi ima pravo da se ljuti.Maloprije sam vidio Crnogorca,mozda nam se vrati u tim,ko zna ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 nov 2010, 23:41

harry_90 je napisao/la:Haj necemo vise o ovom mecu,odmah se jave navijaci Zvijezde i pocnu pricu o sudijama itd. Mi zasluzeno uzeli,a ko gubi ima pravo da se ljuti.Maloprije sam vidio Crnogorca,mozda nam se vrati u tim,ko zna ?

Ovi navijaci Zvijezde i ako ih mnogo gotivim i sve posjecaju me na njanje :) Sta ti kazes Hary previse je slicnosti :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2010, 23:44

TaRgEt_ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Haj necemo vise o ovom mecu,odmah se jave navijaci Zvijezde i pocnu pricu o sudijama itd. Mi zasluzeno uzeli,a ko gubi ima pravo da se ljuti.Maloprije sam vidio Crnogorca,mozda nam se vrati u tim,ko zna ?

Ovi navijaci Zvijezde i ako ih mnogo gotivim i sve posjecaju me na njanje :) Sta ti kazes Hary previse je slicnosti :D
Ma nezz sta im je,kako se mec priblizavao,oni poceli neke price da ce nas rasturit,da su giganti za nas,da nasi igraci zive od 300 km i bonova u Bingu,da njihovi igraci imaju platu od 3000 km itd. :lol: mah necu da njih spominjem ovdje,doce stara garda provokatora,pa nikad ih se rijesit :mrgreen: kako nam je igrala Sloboda u kosarci ?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 nov 2010, 23:48

harry_90 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

Ma nezz sta im je,kako se mec priblizavao,oni poceli neke price da ce nas rasturit,da su giganti za nas,da nasi igraci zive od 300 km i bonova u Bingu,da njihovi igraci imaju platu od 3000 km itd. :lol: mah necu da njih spominjem ovdje,doce stara garda provokatora,pa nikad ih se rijesit :mrgreen: kako nam je igrala Sloboda u kosarci ?
Ne znam ja sam to primjetio da je nesto previse istoga :D a 77:64 izgubila dobro je i proslo :evil:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2010, 23:50

Zare je zadovoljan,boli ga briga,evo sad sam vidio na jednom portalu lose skroz,u pojedinim ttrenucima gubili i 20 razlike,sramota !! Sve to treba otjerat iz kluba.Od uprave do igraca.Nema vise smisla gubit od neke Varde itd.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 nov 2010, 23:53

harry_90 je napisao/la:Zare je zadovoljan,boli ga briga,evo sad sam vidio na jednom portalu lose skroz,u pojedinim ttrenucima gubili i 20 razlike,sramota !! Sve to treba otjerat iz kluba.Od uprave do igraca.Nema vise smisla gubit od neke Varde itd.

PA zare je uvijek zadovoljan , a ne bas sve ostaviti par igraca Jeftica Albijanica Hodzica Bulica Halilbegovica ne znam vise to sto valja a ovo od onog kastratovica ja bi njega u tri lijepe poslao kakav je majmun ....ali nicija nije do zore gorila ja mislim da kada zare ode da ce svi napraviti festu ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

LudiTwix
Kontakt:

Post Postao/la LudiTwix » 20 nov 2010, 23:58

TaRgEt_ je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Iskreno,remi je bio najrealniji.Nama se Dominkovic sveti za ono sto je obecao.Uzastopno nam trecu utakmicu sudije nedaju da pobijedimo.Da je danas bio bilo ko tako bi isto sudio,dakle,nije on navlacio Slobodi vec cilj je bio da Zvijezda ne pobjedi.Zele nas u Prvoj ligi,al cemo na proljece biti jos jaci i poremeti im planove,jednostavno moramo biti jaci i pobijedit i sudije.Fala Bogu pa imamo love pa cemo kupit igrace koji ce moci i protiv sudija.Jer gora ekipa do danas nije bila u Gradccu al zato je najbolji igrac Slobode bio Aleckovic iz Nogometnog saveza. BRAVO ZVIJEZDA-SLOBODA 0-1 strijelac Aleckovic.

Dajic 0:1 i gdje su one price da cete nas razvaliti :)
kakve cete?? :shock:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2010, 01:16

reebok23 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Alackovic je tito ja sam to rekao prije utkamice a nemojte me vise nista pitat u vezi tog covjeka :)...mi inace nemamo sudije, ali Alackovic je nas i cisto me boli kita sto nam je pomogao da dodjemo do pobjede, jer je on jedini koji je uz nas :)...ja sam jednom davno davno i zadesio se kada u vinariju(tadasnju Slobodino ugostiteljsko mjesto) ulaze sudije, da preciziram radilo se o Zrnicu :)...mislim mi dobro znamo koliko nas je taj covjek zakidao i koliko smo mu psovali kad aigramo protiv Sarajeva, jer on je 90% utkamica ove dvije ekipe svirao....vjerujte vi da su se preko njega samo namjestali rezultati ove dvije ekipe po dogovoru dvije uprave....pa lijepo su tad n nas tadasnji direktor Avdicevic zamole Kiselog da se izvine Zrnjicu sto mu je psovao dijete sa A-Mosnik tribine :)...tad sam prisustvovao i vidio sam koliko je sati...tako tvrdim vam i za ALackovica da je 100% nas sudija i on kad nam sudi sigurno necemo biti osteceni...on nam u isitnu i ne pomaze mnogo, ali sigurno nas nikad nece zajebat...dodjeli on namam crveni karton , ali zato na drugim stvarima tokom utkamice on je nas covjek
ma daj ba sta ti tamo iz obamine pametujes ,cao pametuj tamo ba,a aleckovic mi je prijatelj i mrzi vas ,mrzi vjeruj

ma daj jesi mi se nagovorio :)...tvoj nas komsija pravo gotivi ja ti kazem odavdje evo sad ponovo :)..mozda nas ustvari i ne gotivi, ali od nas ima garant neke koristi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 21 nov 2010, 04:33

Ovi navijaci Zvijezde i ako ih mnogo gotivim i sve posjecaju me na njanje :) Sta ti kazes Hary previse je slicnosti :D[/quote]
Ma nezz sta im je,kako se mec priblizavao,oni poceli neke price da ce nas rasturit,da su giganti za nas,da nasi igraci zive od 300 km i bonova u Bingu,da njihovi igraci imaju platu od 3000 km itd. :lol: mah necu da njih spominjem ovdje,doce stara garda provokatora,pa nikad ih se rijesit :mrgreen: kako nam je igrala Sloboda u kosarci ?[/quote]

Ne znam ja sam to primjetio da je nesto previse istoga :D a 77:64 izgubila dobro je i proslo :evil:[/quote]NJANJE su za vas institucija po svemu a posebno sto se tice tribine tu niste ni njanje za to nema rijeci sta ste vi,navijaci Zvijezde su za vas institucija! I stanite po nekad djeco da se oprobate malo!NJANJA u gostima kao vas na domacim tekmama nabijamo komplekse i dalje!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 nov 2010, 10:02

samo sarajevo je napisao/la:Ovi navijaci Zvijezde i ako ih mnogo gotivim i sve posjecaju me na njanje :) Sta ti kazes Hary previse je slicnosti :D
Ma nezz sta im je,kako se mec priblizavao,oni poceli neke price da ce nas rasturit,da su giganti za nas,da nasi igraci zive od 300 km i bonova u Bingu,da njihovi igraci imaju platu od 3000 km itd. :lol: mah necu da njih spominjem ovdje,doce stara garda provokatora,pa nikad ih se rijesit :mrgreen: kako nam je igrala Sloboda u kosarci ?[/quote]

Ne znam ja sam to primjetio da je nesto previse istoga :D a 77:64 izgubila dobro je i proslo :evil:[/quote]NJANJE su za vas institucija po svemu a posebno sto se tice tribine tu niste ni njanje za to nema rijeci sta ste vi,navijaci Zvijezde su za vas institucija! I stanite po nekad djeco da se oprobate malo!NJANJA u gostima kao vas na domacim tekmama nabijamo komplekse i dalje![/quote]

Isti ste Paja majkem, kome ba vi nabijate komplekse mislite fakat da su nasi igraci ljubomorni jer ne jedu hrenovke i jaja 3 put dnevno :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 21 nov 2010, 10:33

Frutek je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Ovi navijaci Zvijezde i ako ih mnogo gotivim i sve posjecaju me na njanje :) Sta ti kazes Hary previse je slicnosti :D
Ne znam ja sam to primjetio da je nesto previse istoga :D a 77:64 izgubila dobro je i proslo :evil:[/quote]NJANJE su za vas institucija po svemu a posebno sto se tice tribine tu niste ni njanje za to nema rijeci sta ste vi,navijaci Zvijezde su za vas institucija! I stanite po nekad djeco da se oprobate malo!NJANJA u gostima kao vas na domacim tekmama nabijamo komplekse i dalje![/quote]

Isti ste Paja majkem, kome ba vi nabijate komplekse mislite fakat da su nasi igraci ljubomorni jer ne jedu hrenovke i jaja 3 put dnevno :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

njanjo njanjaviii idi organizuj kakvu akciju pomozite igracima to bi vam bilo pametnijeeee...a ne ovdje nesss da pricas kompleksi i ostale lafine....vi ste nista za nas nas ima malo ali iskrenih navijaca Slobode...a i vas bi moglo biti manje sta vam se desava....tak da tisuuu...nikad se nezzna... :mrgreen: :mrgreen:

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 21 nov 2010, 10:49

Zvjezdasi vi ste u PL zadnje 2-3 god i zalite se na sudjenje koje je manje-vise isto u zadnjih 15 godina ?! Sta vam je ba ? Nista se nije promijenilo sto se tice sudjenja osim da je vas kvalitet pao... Mislite da ste pokradeni ? Stanite u red !!!! Nama 3 boda, vi pamet u glavu i trazite bolje igru... Zadnja 4 kola niste meda mogli na svom stadionu i sad nesto trazite kad se nastavlja vasa agonija ?! HALO ?!

Usli ste u utakmicu, prenapuhani, lako cemo i dobili po usima...

Idite sad dalje galamite da ste pokradeni da je sudija ovo ono, pricajte pricu koju svi vec pricamo evo 15 godina, pa da Vam se i drugi smiju osim nas.

Pozz 8-)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 nov 2010, 11:14

Brinite se vi za svoj status,mi nikada nismo niti cemo mitit sudije i lomit kod kuce vec cemo siguran budi kupit ekstra igrace,trenera i upravu i posteno pobjedjivat na proljece sa punim dzepovima igraca.Pa malo kontaj sta ovim mislim.

opet ja
Kontakt:

Post Postao/la opet ja » 21 nov 2010, 11:20

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
skituljac je napisao/la:Ma samo mi se ne sekiraj puno,oko moje.Znam ja da si ti jedna fina i postena djevojka,znam dosta takvih tuzlanki.
Niko vam zahvalniji od mene nece biti ako nam otjerate trenera ovom pobjedom,pa ni uz pomoc,kako Saltcity kaze,svojih sudija.Aferim bilo dragi moji tuzlaci i tuzlanke

Znam ti ja i mamu isto "fina i postena djevojka"

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 21 nov 2010, 11:44

HeavensWonder je napisao/la:Zvjezdasi vi ste u PL zadnje 2-3 god i zalite se na sudjenje koje je manje-vise isto u zadnjih 15 godina ?! Sta vam je ba ? Nista se nije promijenilo sto se tice sudjenja osim da je vas kvalitet pao... Mislite da ste pokradeni ? Stanite u red !!!! Nama 3 boda, vi pamet u glavu i trazite bolje igru... Zadnja 4 kola niste meda mogli na svom stadionu i sad nesto trazite kad se nastavlja vasa agonija ?! HALO ?!

Usli ste u utakmicu, prenapuhani, lako cemo i dobili po usima...

Idite sad dalje galamite da ste pokradeni da je sudija ovo ono, pricajte pricu koju svi vec pricamo evo 15 godina, pa da Vam se i drugi smiju osim nas.

Pozz 8-)
A jesi li ti bio jučer na utakmici, jesi li bio na utakmici protiv rudara. Nisam čuo da su se žalili na suđenje protiv Sarajeva, protiv Budućnosti, protiv čelika.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.