Napokon imamo stadion

Napokon imamo stadion
Imate 2 i po tribine.
Vi nemate ni jednuredbull93 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:35Imate 2 i po tribine.
redbull93 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:35Imate 2 i po tribine.
Ne osudjujem bgm nista, samo kazem. Hajde da bude hairli i sa srecom, sacekat cemo dok se zavrsi sve.
Čemu druže komentar tipa "imate dvije ipo tribine"?
Daleko od toga da ne podrzavam ovo sto se radi ili da ismijavam nesto. Al ne mozes isto tako doci i govoriti mi grbavica je najbolji stadion u drzavi i poturat mi slike samo 2 tribine, ok razumijem fanatizam i sve to. Al daj malo realnosti yebem ga ja, ovo je za tipove takve vrste replika. A sto se tice izgradnje stadiona kod nas, stolica jedna da se zamijeni uspjeh je, a ne nesto vise.SaMoVelez je napisao/la: ↑04 jan 2020, 20:31Čemu druže komentar tipa "imate dvije ipo tribine"?
Ljudi se raduju izgradnji svog stadiona što je sasvim normalno i očekivano i uz to im je to najbolji stadion na svijetu a ne u BIH. Ništa tu nije čudno, isto je za tebe Bilino najbolje na svijetu. Pusti na ovoj temi da ljudi postave koju sliku ili da napišu šta se radi na njihovim stadionima, ili šta je u planu. Željo je iskoristio momentum na najbolji način, imali su tad čovjeka vizionara i organizacijski jako sposobnog. Počeli su sa dotjerivanjem stadiona i onda se desi Grčka i kazna za savez. Objeručke prihvatili ponuđeno i sad na tom fonu idu dalje. Malo je stadiona u našoj državi sa iole normalnim uslovima, trebamo biti sretni kad se ovako nešto dešava.
Samo naprijed Rodjeni. Nadam se iskreno kada privedete ove radove kraju ako Bogda da ce savez od sebe sto bi bilo logicno za sve napore koje ste ucinili kao hediju pokloniti novu travnatu podlogu sa drenazom navodnjavanjem i grijacima. Mislim da bi to bilo nekako logicno i ljudski mada ovo LJUDSKI tesko je od njih ocekivati. U svakom slucaju zelim vam da u sto kracem roku zavrsite sve radove koje imate u planu. SRETNOSaMoVelez je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:16Na stadionu Rođeni trenutno u toku proširivanje terena kao i dovođenje terena u optimalne mjere koje zahtjeva UEFA za takičenja pod njenim pokroviteljstvom.Uzdužno će se na obje strane odmaknuti teren dovoljno od tribina, baš kao i od strane dedare. Nisam siguran ali mislim po 8 metara uzduž i 5 u širinu. Također se sklanjaju klupe za rezervne igrače kao i podijum za tv ekipe, sve se odmiče proma predionici.
Do sada sve ide po planu, malo nam kasne ovi iz saveza sa rasvjetnim tjelima ali biće i to, svakao nam reflektori ne trebaju u zimske dane i s početka proljeća.
Ako neko ne zna, prva fudbalska arena na teritoriji BIH će biti gotova do 26.06. 2022 godine na stoti rođendan našeg Veleža.
Arena u pravom značenju i u punom sjaju.
jarane ti izgleda nevolis ni svoje dok tako pises o drugima. To je neki preduvjet ako u dusi nosis ljubav da ces je i drugome pozeljeti ali ako se sve svodi
Pa šta sam slagao ? Jel nije istina ?
Hvala drug.nide je napisao/la: ↑04 jan 2020, 20:47Samo naprijed Rodjeni. Nadam se iskreno kada privedete ove radove kraju ako Bogda da ce savez od sebe sto bi bilo logicno za sve napore koje ste ucinili kao hediju pokloniti novu travnatu podlogu sa drenazom navodnjavanjem i grijacima. Mislim da bi to bilo nekako logicno i ljudski mada ovo LJUDSKI tesko je od njih ocekivati. U svakom slucaju zelim vam da u sto kracem roku zavrsite sve radove koje imate u planu. SRETNOSaMoVelez je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:16Na stadionu Rođeni trenutno u toku proširivanje terena kao i dovođenje terena u optimalne mjere koje zahtjeva UEFA za takičenja pod njenim pokroviteljstvom.Uzdužno će se na obje strane odmaknuti teren dovoljno od tribina, baš kao i od strane dedare. Nisam siguran ali mislim po 8 metara uzduž i 5 u širinu. Također se sklanjaju klupe za rezervne igrače kao i podijum za tv ekipe, sve se odmiče proma predionici.
Do sada sve ide po planu, malo nam kasne ovi iz saveza sa rasvjetnim tjelima ali biće i to, svakao nam reflektori ne trebaju u zimske dane i s početka proljeća.
Ako neko ne zna, prva fudbalska arena na teritoriji BIH će biti gotova do 26.06. 2022 godine na stoti rođendan našeg Veleža.
Arena u pravom značenju i u punom sjaju.![]()
Ako je tako, vi imate dvije.redbull93 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:35Imate 2 i po tribine.
Ovo je kao kada je učitelj nacrtao malu crnu tačku na zidu i pitao učenika šta vidi, i on mu kaže crnu tačku. On ga udari malo po glavi i pošalje ga kući. Isto se ponovi sljedećeg dana. Treći dan Isto tako pa ga učitelj upita kako da si zapazio tako malu crnu tačku, a ne vidiš toliko veliki bijeli zid. To je moja poenta da sve što neko radi mi mu tražimo mahane. A de mi navedi jedan stadion premijer lige koji nema mahane. Ali to je i logično da onaj ko vozi Porsche nikada neće reci nešto za onog ko vozi Opel jer nema potrebe. Ali zato onaj koji je na istom nivou radi kompleksa veće vrijednosti reći će svašta kako bi izgledao bolji. Nadam se da si razumio poenti teksta i da shvataš da nema veze dali si rekao istinu ili ne nago kako si to rekao.Convicts1988 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 21:00Pa šta sam slagao ? Jel nije istina ?
Bilino ima dvije tribine kad nasip za zastitu od poplava. Bilo bi posteno da to kazesConvicts1988 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 21:00Pa šta sam slagao ? Jel nije istina ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.