Ne bi trebali zakljucati, zakljuca se uglavnom kada neki nas kanal ima otkupljena prava prenosa.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Vidio sam to u intervjuu na portalu, ali maloprije naletim na izjavu Karačića poslije jučerašnjeg meča gdje kaže kako su igrali odlično do 45 minute, a onda su zaigrali sa igračem više u napadu pa to taktički nije izgledalo očigledno najbolje i zato je Katar preokrenuo.samoposmatram je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:38I Boesen je objasnio da je preokret dosao zbog gresaka u igri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mene sad vise sikira ko ce biti alternativa Ovcini?Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:40Vidio sam to u intervjuu na portalu, ali maloprije naletim na izjavu Karačića poslije jučerašnjeg meča gdje kaže kako su igrali odlično do 45 minute, a onda su zaigrali sa igračem više u napadu pa to taktički nije izgledalo očigledno najbolje i zato je Katar preokrenuo.samoposmatram je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:38I Boesen je objasnio da je preokret dosao zbog gresaka u igri.
Pa Hamidovicsamoposmatram je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:43Mene sad vise sikira ko ce biti alternativa Ovcini?Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:40Vidio sam to u intervjuu na portalu, ali maloprije naletim na izjavu Karačića poslije jučerašnjeg meča gdje kaže kako su igrali odlično do 45 minute, a onda su zaigrali sa igračem više u napadu pa to taktički nije izgledalo očigledno najbolje i zato je Katar preokrenuo.samoposmatram je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:38
I Boesen je objasnio da je preokret dosao zbog gresaka u igri.

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
I to nije lose. Imat ce vecu minutazu.Salih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:45Pa Hamidovicsamoposmatram je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:43Mene sad vise sikira ko ce biti alternativa Ovcini?Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:40
Vidio sam to u intervjuu na portalu, ali maloprije naletim na izjavu Karačića poslije jučerašnjeg meča gdje kaže kako su igrali odlično do 45 minute, a onda su zaigrali sa igračem više u napadu pa to taktički nije izgledalo očigledno najbolje i zato je Katar preokrenuo.,i prije je Suman gurao Hamidovica na krilo
![]()
Herceg upao umjesto Toromanovica za ovu utakmicu. Ima li ko link?
gaziiii
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ima li prenos negdje?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
RTL

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Raonffa druze ne postoji ni jedna reprezentacija na EP da ce igrati sa samo jednim klasicnim srednjakom, to je nemoguce.Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:34Ma nema Šuman muda da ostavi Perića kao jedinog srednjeg beka, zamisli da igra momak 50ak minuta, jesi lud ti, dečku tek 27 godina i još igra za nekakav Goppingen, minimum još pet godina sačekati dok mu se ne dadne ozbiljnija uloga od 10ak minuta po meču i grijanje klupe Karačiću i Tarabokiji.
Doduše, kad bolje skontam bolje gledati Karačića ili Tarabokiju nego da Terza svojim čarolijama organizuje napade i kontre![]()
Sve repke, tj vecina ima uglavnom po 3 srednjaka.
Znaci nema veze sa kvalitetom nasih igraca, nego jednostavno mora ici jedan od njih dvojice, a mozda i oba, jer Terza niti igra srednjaka 10 god, niti on to vise zna i prespor je za toga.
Usput, Lasse je rekao 70% stvari koje ja pisem danina oko stanja, volje, vjere u sebe, podrske i sl, ali da gledamo tekmu u miru, pa cu sa zadovoljstvom objasniti nekim pojedincima, ako bude bilo potrebe.
-
- Kontakt:
Ako je suditi po rosterima jucer i danas, Keskic i Tatar sigurno otpadaju i ostalo je da prekrizi jos dvojicu. Volio bih da to budu Herceg i Mandic.
Igramo dobro zasad.
Igramo dobro zasad.
Ivo uzas ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
**** ti karacic svastiku
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tandema Prce-Karacic bi se i Njemacka bojala...
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Karacicu izadji sam molim te
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.