Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
dobro bi nam doš'o Edhem Sirćo...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
EVO DA CITIRAM MOJ PRVI POST OVDJE, NAKON KOJEG SU KRENULI LJUDI DA REPLCIRAJU U NEDOGLED, DA PROZIVAJU, PISU CAK I RUZNE STVARI, A JA SAM ODGOVARAO I DALJE KOREKTNO.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 dec 2019, 23:10Vidim mnogi pljuju Toreta i jos par starih igraca.
Zasto bi Suman vodio neke igrace na toj poziciji da budu debitanti na EP, jel bi to rezultat bio bolji sa Gafarom, Gradjanom i sl?
Tore, Terza, Nikola su zasluzili da idu ako treba i bez dana treninga, ako nista zbog minulog rada i prosipanja krvi i znoja tokom svih ovih godina, kad mnogi nisu ni htjeli cuti za reprezentaciju, oni su bili tu .
Kakav smo mi narod, preko noci sve zaboravimo, zato i jesmo tu gdje jesmo u svemu.
Pustite ljude neka u miru odu na EP i da se nakon 15 godina u svetom dresu dostojanstveno oproste sa SP i EP u igrackom CV-u.
Bar toliko im duguje repka, jedno hvala i sretno majstori nasi.
Sta je to ovdje toliki problem u postu i ruzno, eto ovi sto su se upalili pojedinci, slobodno neka kazu?
Post ne moze biti kulturnijI i normalniji, samo sam skrenuo paznju da trebamo vise cijeniti te momke i pustiti ih da se oproste kao ljudi!
Tarabochia,Nuic,Prce,Toromanovic,Karacic,Grahovac,
Nadam se da niko od ovih nabrojanih nece igrat za repku poslije eura
Nadam se da niko od ovih nabrojanih nece igrat za repku poslije eura
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Eh, koja je to već godina u nizu da se raja tome nada

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nadam se da će RTL i nama pustiti utakmicu 

400.gol u dresu BiH
Sa 3 gola u utakmici protiv Katara, Nikola je došao do jubilarnog 400. pogotka za reprezentaciju BiH u 107 odigranih mečeva.

Sa 3 gola u utakmici protiv Katara, Nikola je došao do jubilarnog 400. pogotka za reprezentaciju BiH u 107 odigranih mečeva.

Ma nema Šuman muda da ostavi Perića kao jedinog srednjeg beka, zamisli da igra momak 50ak minuta, jesi lud ti, dečku tek 27 godina i još igra za nekakav Goppingen, minimum još pet godina sačekati dok mu se ne dadne ozbiljnija uloga od 10ak minuta po meču i grijanje klupe Karačiću i Tarabokiji.
Doduše, kad bolje skontam bolje gledati Karačića ili Tarabokiju nego da Terza svojim čarolijama organizuje napade i kontre

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vec je Peric odavno trebao bit nas startni srednji a on i sa 27 godina ceka jos da se oprosti Karacic
Cuj da se karacic oprosti

Karacic je momak od 35 godina,to je za nasu repku mlada krv
Sad ce onaj lik naletit i objasnit nam da Karacic mora jos najmanje 3 4 godine igrati za repku
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Odveo nas čovjek na prvenstvo svojim golom, to treba da mu garantuje još bar dva kvalifikaciona ciklusa 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
uzas..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ima li link. Unaprijed zahvaljujem.
To ti je u rukometu skroz relativno, pogotovo ovdje kod nas u ex-yu, stalno rukometaši mijenjaju reprezentacije

Ma pišaj ga, od svih problema u našem rukometu, nedostatka para, sistema, kvalitetnih igrača, nedostatak kvalitetnih golmana nam je najmanji problem, uvijek smo imali odlične golmane

U onom periodu kada je Katar preokrenuo, naši su igrali 7 na 6 u fazi napada, tako da je to možda nešto olakšavajuća okolnost ako je ona serija došla usred nekih taktičkih isprobavanja našeg stručnog štaba.
-
- Kontakt:
I Boesen je objasnio da je preokret dosao zbog gresaka u igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.