Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mislim da nije uredu ovo glupane, legendo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Zasto se vozaci upozoravaju na postavljene radare ? Pa svugdje treba da se vozi po ogranicenju a ne samo tamo gdje je radar postavljen, ko vozi brzo i treba da bude kaznjen grob te **** dragi. Samo po dzepu, bez upozorenja. A naredni put cu fizicki da se obracunam kad mi budu svirali jer vozim po ogranicenju. Drug ako znak prije krivine pokazuje 60 na sat nema boga da uđeš u nju 120 na sat, znaci nema, kod nas raja misli to neko iz zajebancije postavljao.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jer je svrha radara da ljudi voze po ograničenju ne da ubere kešove.VolimTz je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:14Zasto se vozaci upozoravaju na postavljene radare ? Pa svugdje treba da se vozi po ogranicenju a ne samo tamo gdje je radar postavljen, ko vozi brzo i treba da bude kaznjen grob te **** dragi. Samo po dzepu, bez upozorenja. A naredni put cu fizicki da se obracunam kad mi budu svirali jer vozim po ogranicenju. Drug ako znak prije krivine pokazuje 60 na sat nema boga da uđeš u nju 120 na sat, znaci nema, kod nas raja misli to neko iz zajebancije postavljao.
Nullius in verba
VolimTz je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:14Zasto se vozaci upozoravaju na postavljene radare ? Pa svugdje treba da se vozi po ogranicenju a ne samo tamo gdje je radar postavljen, ko vozi brzo i treba da bude kaznjen grob te **** dragi. Samo po dzepu, bez upozorenja. A naredni put cu fizicki da se obracunam kad mi budu svirali jer vozim po ogranicenju. Drug ako znak prije krivine pokazuje 60 na sat nema boga da uđeš u nju 120 na sat, znaci nema, kod nas raja misli to neko iz zajebancije postavljao.

U zadnjih par godina saobracajna kultura nam je pala na taj nivo da se mozemo porediti sa rusima. Zgrozim se sta sve vidim. Sto je najgore niko nista.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Veca je efikasnost ako ne znas gdje te moze naguzit, onda ces pazit cesce na znakiće.
Ma katastrofa. Kad krene slalom vozit iz jedne u drugu traku, bez zmigavca. Pa sta da mu covjek radi.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 04 jan 2020, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ovo stalno i ja pričam. Totalno besmisleno kako se svi žale na saobraćajnu (ne)kulturu, a jedva dočekaju da blicaju drugima za policiju. Ne upozoravajte nikog', neka ih kazne, možda će se jednom naučiti pameti.VolimTz je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:14Zasto se vozaci upozoravaju na postavljene radare ? Pa svugdje treba da se vozi po ogranicenju a ne samo tamo gdje je radar postavljen, ko vozi brzo i treba da bude kaznjen grob te **** dragi. Samo po dzepu, bez upozorenja. A naredni put cu fizicki da se obracunam kad mi budu svirali jer vozim po ogranicenju. Drug ako znak prije krivine pokazuje 60 na sat nema boga da uđeš u nju 120 na sat, znaci nema, kod nas raja misli to neko iz zajebancije postavljao.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jel vi posliie utakmica ss.ba lige pričate o problemima s dečkima??Aerials je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:24Ovo stalno i ja pričam. Totalno besmisleno kako se svi žale na saobraćajnu (ne)kulturu, a jedva dočekaju da blicaju drugima za policiju. Ne upozoravajte nikog', neka ih kazne, možda će se jednom naučiti pameti.VolimTz je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:14Zasto se vozaci upozoravaju na postavljene radare ? Pa svugdje treba da se vozi po ogranicenju a ne samo tamo gdje je radar postavljen, ko vozi brzo i treba da bude kaznjen grob te **** dragi. Samo po dzepu, bez upozorenja. A naredni put cu fizicki da se obracunam kad mi budu svirali jer vozim po ogranicenju. Drug ako znak prije krivine pokazuje 60 na sat nema boga da uđeš u nju 120 na sat, znaci nema, kod nas raja misli to neko iz zajebancije postavljao.
Nullius in verba
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /200104018
Virtino djetinjstvo obilježile Teške Boje.
Moje Rammstein Deutschland
Sarma TBD.
Virtino djetinjstvo obilježile Teške Boje.
Moje Rammstein Deutschland
Sarma TBD.
Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Selam za policajce iz Tomislavgrada, uhvatili me kako sječem duplu punu, vozim 37 iznad ograničenja i kažu uz osmijeh: "Maršale, šta ćemo?"
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- PointBlank
- Kontakt:

legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:09raspitaj se prvo varalico sta je bilo pa onda pisi nesto

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 71 gost.